Close-Ups

Håper du har ein fin torsdag! I morgen er det fredag og HELG, så hang in there! 

Noe av det verste jeg vet...

...det er å føle at jeg ikke strekker til. 

Jeg står opp, spiser frokost, går på skolen, handler inn til middag, lager middag, spiser middag, gjør skolearbeid, vasker og rydder litt, slapper av og går og legger meg. Alt i alt er dette en fin dag der jeg får gjort mye, men det er noe som mangler. Energi, glede og overskudd. 

Jeg har hatt det sånn her så utrolig mange ganger, også i lange perioder. Det er slitsomt, helt utrolig slitsomt. Av og til så lurer jeg på hva som egentlig skal til for at livet skal være som en dans på roser hver eneste dag, men finst det egentlig noen som har det sånn? Jeg har i perioder slitt med at jeg har vert så sliten at jeg har sovet mer enn jeg har vært våken i løpet av en dag. Jeg har kommet meg på skolen, og jeg har kommet meg på jobb og alle de tingene som jeg er nødt til å gjøre. Men så har jeg bare sovet, sovet og sovet og ikke følt meg noe mer opplagt når jeg våknet så da har jeg bare sovet mer. Hvordan blir man egentlig kvitt en sånn type ond sirkel som det? 

For meg var det ingenting annet som virket enn å starte et nytt kapittel i livet. Å flytte hjemmefra og starte på helt nye studier, i en helt ny by var det som funket for meg. Ikke nødvendigvis fordi jeg hadde det så vondt hjemme, for det hadde jeg så absolutt ikke. Jeg hadde det faktisk utrolig bra hjemme og jeg hadde ikke noe press på meg til å gjøre noe som helst av husarbeid og lignende. Hjemme har alltid vert en trygg og god plass for meg, så det var ikke det å dra hjemmefra som var nødvendig. 

Det å få nye rutiner, en ny hverdag og nye mennesker rundt seg var det som hjalp. Jeg har energi og overskudd til å ikke bare gjennomføre de mange oppgavene i løpet av en dag, men til å nyte det. Til å glede meg over de små detaljene i hverdagene, og til å glede meg til å være med på sosiale og gøye ting i helgene i stedet for å ligge hjemme å sove. Det er ikke alltid det er så mye som skal til, ikke vet jeg hva som gjorde livet tungt og slitsomt for meg til tider, men det trenger jeg ikke vite heller. Det viktige er at jeg har det bedre nå, jeg er lykkelig, og jeg koser meg, hver dag!

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juni 2014
hits