2010 til 2011

Heisann. 
Idag er det 31. desember. Det betyr siste dagen i  i 2010. Det er ikkje lenge til me skal gå inn i eit nytt år.. Det er heilt utruleg, eigentleg. Dette året har gått så fort, eg føler at det nettopp har vore jul 2009. Tenkte eg skulle skrive nokre av høgdepunkta for dette året! Mars:
Denne månaden kjedde det ikkje så mykje spesielt. Eg hadde ein del outfit's på bloggen.

Og så var det påske i huset:


April:

Denne månaden hadde eg ein del photoshootar.. 
Med Solrun på kaien og på trampolina:


Så var eg på Aurlandsmesse med klassen! :

Eg var på ein superkoseleg speidartur, utan vaksne! :Eg var med på skodespel mot langing, som var utruleg kjekt! :

Og eg hadde photoshoot med Maria :Mai:

Eg og Solrun kjøpte oss 'Best Friends - smykke', eg åt så mykje is denne månaden at eg eigentleg burde ha sett ut som ein sjølv, og eg fekk smake orio-kake for første gong! :Eg hadde ein periode denne månaden som eg ikkje likte minke lenger, så eg droppa heile sminken. 
Det var også denne månaden eg fekk veldig lyst å ha briller, og sidan det har eg likt briller :Eg reiste til Andre, og me brukte tiden våres på å teikne på asfalten og oss sjølve med kritt, handla, og baka sjokolademuffins :

Eg kjøpte min første eos, og sidan det har eg elska det! :Det var 17. mai, og dette var min første 17. mai der eg ikkje gjekk med bunad :


Og så lakka eg neglene med norske-flagget! :Klassen reiste på klassetur til Hodlekve, og me hadde det ganske kjekt første dagen. Nokre av gutane i klassen følte seg gansek fotogene! :Og til tross for at eg hadde 40 i feber, var opphovna i halsen og det sa "dunk!-dunk!" inni hovdet mitt, så reiste eg på klasseturn, og eg og Ingrid dansa for resten av klassen :I slutten av månade framførte Kaupanger Skule den store musikalen "Ivar Aasen", og det var ein sukssess på alle moglege måtar :Juni:

Heile familien hadde venta på denne månaden. For i juni reiste me til Tyrkia! Det var ein utruleg kjekk tur, og det var kunn oss fire. Mamma, Pappa, Søstra og meg. Me hadde photoshoot i parken, bada masse, var på delfinshow, og eg kjøpte min første onepiece! Eg elskar den! Men det var ganske heitt da eg hadde den på på heimatt-turen.

Juli:

I juli hadde eg nok ein outfit på bloggen. Eg reiste på feire til onkelen min i Førde, og der var Andrea også! Eine kvelden laga me bål i hagen, og det var den finaste himmelen der!Eg feira bursdagen min også, i juli. Og eg hadde det kjempekjekt! Og så hadde me verdas beste kake ♥
Iselin var på besøk av Conni, og me hadde det kjempekjekt saman! Me tok mange .. rare .. bilder : )
I slutten av juli reiste me nordover til Sundalsøra for å besøke slekt. Der hadde eg det topp! Me hadde ein liten photoshoot i hagen der me var, og me reiste til Molde på shopping.. Og der kjøpte eg verdas lekkraste sko! ♥
Eg og Conni hadde også ein skikkeleg kosele dag nede på kaien, der me låg på graset og sola oss!
August:

Den 31. juli reiste eg og fotball-laget til Oslo. Me skulle på Norway-cup!! 
I Oslo hadde me det utruleg kjekt! Me spelte masse, var på opraen ( som forresten må vere den finaste bgyningen i Norge! ), shoppa!!, var på tivoli og på ein dritkul konsert! Turen var vellykka, og eg hadde det så kjekt. Eg fekk nye venner, og eg fekk oppleve ein masse! ♥

(Obs: dette innlegget tok lenger tid enn eg trudde å skrive, så eg postar det no, og så går eg innpå seinare og skriv det ferdig. Det blir veldig langt, eg veit det. Kan hende det blir neste-år eg lagar det ferdig.. Haha! Altså etter 24:00! No skal eg ete god mat og spele monopol med familien ! Ha ein fin nyttårsafte ♥♥ )

Heihei : )

No har eg nettopp støvsugd og vaska litt på rommet mitt. Sidan Solrun har vore her med Zita, så var det ganske mange hundehår som måtte støvsugast vekk. Hehe! Men gud så verdt det! For eg fekk nemleg ha denne søte hunden på rommet mitt ;Sjå på ho da!

Og så har eg rydda litt, og bytta ut skåler og lysestakar og sånt : )

Og no har eg fått inn Starlight også! ;Søte ♥

Etter all denne vaskinga og ryddinga er eg ganske sliten, så eg bestemte meg for å sette meg ned og slappe av med ei skål is og Friends ♥♥

Verdas beste serie!!

 

Vetle nyttårsafta

Hallaballa! : D
Idag er det vetle nyttårsafta. Tenk at det er berre idag og i morgon igjen, og så er året ferdig.. Dette året har gått så fort, men eg føler at det har vert eit fint år. Kanskje det beste. Eg har fått opplevd mange forsjellige ting, og det har eg tenkt å fortsette med i det nye året!

Mine nyttårsforsette er;
♦ Slutte å banne (!!)
♦ Ete mindre snop og søtsaker.
♦ Sitte litt mindre på datan, og kanksje få meg ut litt meir.. Gå ein tur osv. 
♦ Være enda meir med venner!
♦ Oppnå nye mål og lære meir på skulen.
♦ Få ein gooood standpunktkarakter i Mat og Helse sidan det er avgangsfag
(Til no har eg 5(sterk), og det er eg veldig fornøgd med!)
♦ Vere flinkare til å rydde, vaske, og hjelpe til i huset. 
♦ Være masse positiv!
♦ Klare å skrive dagbok! 
♦ Blogge bedre. 
♦  Bake meir.
♦ Sjå mange filmar på kino! ( det er så koseleg ♥ )
♦ IKKJE bruke så mykje pengar (!!!)

Og ein ting som er veldig viktig for meg. Lesarane. Eg vil igjen takke alle som er inne og les bloggen min, og for alle dei søte kommentarane eg får! Eg håpar at de vil ta ein titt innom i det nye året også. Eg prøver så godt eg kan å blogge innholdsrikt, men det er ikkje alltid like enkelt. Om du har forslag til kva eg skal blogge om, så kom gjerne med det! Og har du spørsmål, så er det berre til å stille dei! Så svarar eg enten på kommentar, eller på innlegg! : )


You make me smile! Thank you for reading my blog ♥

 

Good morning sunshines !

No har eg og Solrun sove i nessssten fire timar. Eller eg har vel sove i fire timar, sidan eg ikkje okra å vere med opp på frukosten til hestane (a) - forgive me : ) Men eg måtte sove her med Zita!! Late bissevovven orka ikkje å stå opp .. Haha ♥

No skal me stella oss litt, laga oss frukost og så skal me sikkert sette på ein film.. So får me sjå kor mykje av den me klarar å følle med på før me sovnar!


Skjekk ut Solrun sin blogg >HER<

 

Har sett over 40 episodar med Friends på 4 dagar!

Eg synest friends-sangen er så koseleg! 
I'll be there for you ♥

Solrun & Sandra

Eg og Solrun har hatt ein super kveld ilag. Og gjett kva! Solrun skal busselalla med meg i senga mi i natt ♥♥♥
Ho har med seg Zita også, det er så koseleg <3 <3
Me har tatt ein del bilder i kveld, så eg legger berre ut nokon, det blir ikkje nokon superinnlegg, sidan klokka er over tre om natta og eg er dødstrøytt. Solrun har sjølvsagt frukosten til hestane i morgon, så me må stå opp klokka 08:00 ♥ Loveit!


Beste bisskevovven ♥Kosii ^^♥ I love You ♥

Det mest normale bildet, sjølvsagt ♥

Solrun, du er den beste av dei beste ♥♥♥ Vårt vennskap betyr så mykje for meg! Glad i deg ♥

Er med Solrun! : D

Oooog slik føler me oss akkurat no;

It's winter !♥ Sandra,,

Outfit 29-desember-2010Svart teits | (huskar ikkje men sikkert Cubus )
Strikka-Tunika-Dings, den fekk eg til jul : ) | H&M
Skjerf som eg fekk til jul : ) | Cubus
Hue | Vero Moda.

♥ Sandra,,

Live, Love, Laugh
Eg har verdas søtaste kattepusar!Sissur ♥Sissi ♥

♥ Sandra,,

Bilder fra igårOg slik gjekk eg igår då eg var i Sogndal;

Beste buksa ♥ - fekk ho til jul.. Skinn framme og stoff bak : D
Halsen er frå Cubus, den fekk eg også til jul : )


Feeling cool .. xp

♥ Sandra,,

God morgon!

Haha, fekk sagt det litt tidlegare idag.. Det er ikkje vanleg av meg å vere vaken på denna tida når eg har ferie! 
Eg har eigentleg ingenting å blogge om, men har nokre bilder frå igår som eg skal legge ut litt seinare idag.. Så stay tuned!


Ha ein strrrrrålande dag!

♥ Sandra,,

God morgon sunshines

For nokon er det kanskje litt seint å sei god morgon. Men eg har i alle fall ikkje stått opp enda, så kvifor ikkje.. 

Eg ville verre nett sei takk til alle som les bloggen min! Eg blir så glad når eg får kommentarar tilbake. Eg satt nettopp og leste igjennom kommentarane på innlegga fra igår, og eg smilte. Derfor fekk eg veldig lyst til å sei tusen takk, slik at de veit kor stor pris eg sett på det !
Dette hjertet er til lesarane mine --> ♥

I tilleg tenkte eg at eg skulle ha ein anbefaling av blogg! Så da er det berre å skrive i ein kommentar om du vil at eg skal anbefale din blogg. Det eg kjem til å gjere når eg føler at det er nok som har "meldt seg på", det er at eg skal bruke ei veke på å følle "ekstra godt" med på den bloggen, før eg anbefaler den. Så det er berre å sette igang!Vil du at eg skal anbefale bloggen din?

♥ Sandra,,

Har hatt besøk av Conni!

Og me laga oss Smoothie ♥Yammy ♥

♥ Sandra,,

Snø

Idag har eg vore ute og aka igjen! Haha, det er litt kjekt.. Men fy så kaldt! Brr.. 
Snø er faktisk ganske fint. Det blir så lyst og fint ute!Har du vore ute og aka i ferien?

♥ Sandra,,

 

2. juledag

Som kvar jul var me av mormor og dei og åt middag igår. Mamma fekk seg speilrefleks til jul, så da tok eg eindel bilder med det kamera. Har eigentleg ikkje så mykje å sei om dagen, så eg legger berre ut nokre bilder som eg tok.Og det moroaste av alt.. Bilda er ikkje redigerte !!

Ha ei fortsatt fin romjul <3

♥ Sandra,,

Bilder fra laurdag

♥ Sandra,,

Vinter og snø

God kveld!

Idag har eg som sagt vore ute og aka på akebrett. Å fy som det gjekk.. Eg, mamma, pappa, søstra, Kenneth, Benedicte, Linda og Rune reiste inn i Amla for å sigle ned heile amla-bakken. Det er seriøst noko av det moroaste eg har gjort! Det gjekk som ei kule på akebrett! Men, det gjekk litt seinare med rattkjelke.. Haha! :)

Så bortskjemte som me er fekk me køyre opp, og skli ned igjen .. Noko som gjorde det enda kjekkare ♥♥


Her var me klare til å starte!


Meg og Benedicte prøvde oss på ein tur ilag ♥

ÅHERREGUD NO VIRKAR IKKJE BILDEOPPLASTNINGEN LENGER!! ARRRGH :@ 
Eg får legge ut fleire bilder imorgon.. Har uansett hatt ein superduper dag ♥

♥ Sandra,,

Nytt design

Kva synest du ? =)

♥ Sandra,,

Ut å sklii

Heisann!
Berre ei lita oppdatering på dagen før eg reiser ut. Familien + tante og dei skal nemleg ut og skli på rattkjelke og akebrett! Ååh, det blir så kjekt !!
Skal prøve å få tatt nokre bilder, så det kjem nok eit innleg seinare idag også : )

No klarar sjølvsagt ikkje blogg.no å fungere!! Får ikkje laste opp bilder.. !
Får berre krysse fingrane for at den virkar seinare idag .. ! Argh,,

Ha ein fin dag ♥

♥ Sandra,,

GOD JUL

Eg veit at klokka er over 24:00.. Men eg kan vel late som om det fortsatt er julafta vel?

Idag er det sjølvaste julafta! Me har venta på denne dagen såå lenge. Eit år, for å vere meir korrekt, og no er den endeleg her! Eller no er den over, så det har gått ganske fort kan du sei. Altfor fort, når eg tenker meg om .. 
Haha, eg er sikker på at når du les dette så tenker du sikkert "blaaablablablablaaa!" Unnskyld meg for det, men eg er ganske overtrøytt.. Har vore vaken i 18 timar. Jepp, stod opp klokka 07:00 idag for å sjå julemorgon. Go tradisjoner, liksom ♥♥♥♥

Dagen idag har gått som alle andre julafter. Først ca. 8 timer med TV. Så kirka, etterfulgt av middag og pakke-opning! Nei vent, det var ein graut-eting inni der også, trur det kom etter TV, haha!


Når bordet er dekka..

Pakkane er under treet og ventar (veit, sick mange!)

Sjåå på desse godbitane, da ;*
Pynten er på plass..


.. Og maten er komen på bordet, da kan du starte julekvelden! Og det var nettopp det me gjode.
Heile familien <3

Eg rett og slett elskar julemiddag. Pinnekjøt er noko av det beste som finnest ! <3


Og desserten var ikkje så verst heller da (a)


Og så må eg neste få skryte på meg at eg har verdas søtaste mormor og morfar.. Haha, løve is in tha' air ♥♥


Og så måtte eg sjølvsagt ta eit " eg-er-lei-av-å-vente-på-å-opne-pakkane-så-eg-må-ta-eit-spegelbilde-medan-eg-ventar"-bilde : )


Oooog når me var ferdige med å pooose framfor juletreet (haha, beste bildet♥ )
Såå kunne me begynne å opne pakkar, og tru det eller ei .. Me brukte 2 og ein halv time på alle desse godbitane her;

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Men anyways, så er eg veldig lei av pakkar no (!?) noko som ikkje er bra, haha x) Men eg fekk veldig mykje fint! Tusentakk for alt saman <3 ♥

Lovelove ♥


Og det beste av alt! Eg fekk alle episodane med FRIENDS !! ♥♥♥♥♥♥♥♥ 
Du kjem ikkje til å sjå meg mykje ute no nei,, hehe (a)


Og berre for å understreke kor trøytt eg er, så kan du sjå det på dette bildeeet. 

Dette var nok ei vellykka jul, eg gledar meg til nyttårsafta, og til å starte på eit nytt og spennades år ♥ 

Har du hatt ei fin jul? Fekk du det du ønska deg?

♥ Sandra,, 
(PS; eg er så trøytt no at eg ikkje orkar å lese igjennom det og skjekke skrivefeil, skal ta det imorgon, så viss du les det før imorgon og finn ein heil haug med skrivefeil, så er det fordi eg er stuptrøytt og ikkje orkar å fikse det noo..)

Vetle julafta

Igår var det vetle julafta, og eg hadde siste innspurt på den kreative sida. Det eg gjorde var å pønta lys, og laga eit bilete til familien. 
Julestemningen kom skikkeleg til meg igår faktisk. Eit lite juleverkstad og litt pynting med nissar er det som skal til!
Her hadde eg "rigga" meg til med juleverkstaden min.


Å pønte lys er eigentleg ganske enkelt. Alt du treng er ei skei, kubbelys, serviettar med det mønsteret du vil ha på, og eit lys som brenn. Så kløpper du ut dei mønstra du vil ha og bruker berre det heilt ytterste laget på servietten. Sååå held du skeia med "oppe"-flata ned mot flammen, snur skeiva, og stryker serivetten på lyset. Og voilà, så har du fått eit fint, heimapønta lys.Tok desverre ingen bilder av bildet eg laga, men kan legge det ut vist nokon vil (?) : )
Legger heller ut nokon "stemningsbilder".


Julegodt <3


He, he.


Julesokken er på plass <3


Hehe, må sei stjerna mi hang beint <3

Eg føler eg skriver ganske teeite ting, og legger ut ganske teeite bilder.. Men de får berre unnskylde meg.. Er dødstrøytt!

♥ Sandra,,

22. desember - Shopping med Conni

På onsdag reiste eg og Conni til Sogndal for å gjere unda den siste julehandelen! I år har eg funne ut at det lønner seg å starte tidleg med julehandelen, eg har aldri hatt så god tid med pakkane før..


Haha, søt du Conni <3


Dei har pønta med juletre på senteret! Noko så søtt <3 ( .. random .. )


Gudane veit når dette bildet blei tatt, men eg kan like godt slenge det med, berre for å vise at eg var veldig kreativ når det hjaldt julehandelen, liksommmm.. : )

♥ Sandra,,

Endelig juleferie!!!

Hei alle sammen! Sorry for dårleg blogging for tida.. Har ikkje hatt motivasjon til å blogge, og ikkje veit eg kva eg skal blogge om heller. I tilleg så er eg litt sur på meg sjølv fordi eg har ingen bileter fra danseframvisninga igår sidan eg trudde mamma skulle filme det, men så hadde ho plutseleg ikkje plass på kameraet og så blaablablablablaaablaablalbablaaa... :)

MEN
Eg hadde det så utruleg kjekt igår! Reiste til Sogndal med Ingrid rett etter skulen, og me fekk snakka masse ! Var utruleg koseleg. Generalprøvane begynte klokka 15:45, og siste forestillingen begynte 19:30, så eg er ganske sliten og trøytt og stiv idag, kan du sei.. Men var det verdt det? JA! Synd det er eit halvt år til neste forestlinning, men det blir kjekt å begynne med nye dansar og ha ein ny forestilling å sjå fram til!

------- Tilbake til overskrifta -------

Idag var det siste skuledagen før juleferie! Eg har hatt ein utruleg kjekk avslutning med klassen idag! Og no sit eg berre og gledar meg til den store dagen! Haha, eg er nett som ein liten unge når det gjeld julegaver og slike ting, elsk <3

Forresten så er sangen til cocacola-reklamen berre elsk den også! Berre høyr her;

Train - Shake up Christmas
( Og so er jo musikkvideoen så fin!! )

♥ Sandra,,

Julletree

Heisann!

Har pynta juletre i kveld. Blir berre ein kjapp oppdatering, før eg hoppar i dusjen og legg meg. Må vere utkvilt til den store forestillinga i morgon! Me skal vise fram dansane me har jobba med dette halvåret, og eg gledar meg som ein liten unge på julafta ! <3 <3

Har desverre ingen bildet frå juleballet, så slenger berre med eit bilde av meg og Markus fra juleballet. Me blei nemleg cora til danseløvinne og danseløve ^^ ;

♥ Sandra,,

18. desember - berre 6 dagar til jul

Åååh, eg gledar meg slik til jul! Idag blei eg ferdig med all julehandlinga også. Og godt er det.. Alt eg har igjen å gjere er å pakke inn alle pakkane. Det er jo eit arbeid i seg sjølv det. 
Imorgon skal eg dansa heile dagen, og på mandag etter skulen er det klar for general-prøve etterfulgt av den store danse-framvisinga! Det blir så kjekt ! ♥♥♥♥♥

Random bilder eg tok i dag..

♥Sandra,,

Pub

Ja, overskrifta seier eigentleg litt. Men kanskje på ein litt feil måte. Eg har vore på pub, men eg har ikkje drukke!! Haha.
Var på julebord med pappa og jobben hass, og der var også Sigmund, Anders og Sander. Me satt nede på puben og prøvde alle dei alkoholfrie drinkane dei hadde. Me hadde det utruleg kjekt, og fekk latterkrampe av omtrent alt. 
Ein setning me i alle fall lo godt av var "DIU, høyr her!!" .. Random.


Sigmund! :-D Trøytt?


Drinkane <3

Ein kan ha det så kjekt utan alkohol!

♥ Sandra,,

 

 

Juleball

Hadde det kjekt på juleballet på torsdag. Kan ikkje skryte like mykje over det som eg kunne i fjor, men var heilt ok. Haha, eg trur alle saman fekk brent nokre kaloriar den kvelden ja, alle saman dansa så sveitten rann. 

Det mest dramatiske som skjedde var vel at det begynte å brenne i gymsalen. Eg snudde meg mot eit bord og der var det serviettar og ein duk som stod i brann. Det var ikkje ein kjempestor brann, men om eg skvatt? Jepps.. "Det brenne!" skreik eg, og sprang vekk.. Haha.
Heldigvis fekk rektor slokka brannen omtrent med ein gong, og ikkje lenge etterpå kunne me le litt av alt saman. Det var nemleg 10. klasse som hadde program da det skjedde, og dei sprang forbi bordet der det begynte å brenne slik at servietten som lysa stod på blåste oppå lysa. Huff, bra det gjekk fint.

Var av frisør, og blei fornøgd med håret.. men neij, eg blei ikkje så fornøgd med sminken, såg ut som ein kinesar : )


Natasha <3


Klar til show.. 


Ahaha..

Har du vert på juleball i år? Kjekt?

♥ Sandra,,

Sandra & Ingrid

På onsdag hadde eg og Ingrid litt mat og helse for oss sjølv. Me skulle lage sjokoladekake til elevane på danseskulen vår, og hadde det utruleg kjekt! Det var kjekt å endeleg få vere med Ingrid litt igjen! 

Etter me hadde laga kaka, lagde me oss mat♥

Her hadde me dekka fint på ^^


<3

 

♥ Sandra,,

 

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juni 2014
hits