1 av 4 - check!

Hei!

Da er jeg endelig ferdig med eksamen i grammatikk, og jeg følte at det gikk skikkelig bra, noe som eg helt utrolig deilig siden jeg var så veldig nervøs før denne eksamen! Nå er det bare 3 eksamener igjen, og så er det jul ♥ 

Som noen av dere kanskje vet har jeg de siste 4-5 årene vert danseinstruktør hjemme i Sogndal, og i sommer avsluttet vi "jobben" som instruktørgruppe med å reise på turne til Italia. Dans har alltid vert en stor del av live mitt, og jeg begynte allerede da jeg var 4 år, på balletten. Da jeg flyttet til Trondheim var planen egentlig å fokusere mest på styrke- og kondisjonstrening og for en gangs skyld ikke binde meg til noe fast i ukedagene. Likevel gjikk det ikke lang tid før jeg savnet å danse såå mye at jeg meldte meg inn i NTNUI dans og startet på hele 3 klasser i uka. Jeg gikk på moderne, hiphop og jazz. Alle gruppene var nybegynner-grupper, så jeg bomma litt der i og med at jeg har danset så mye i hele mitt liv, men likevel hadde jeg det utrolig gøy!

For ikke så lenge siden hadde vi show på studentersamfundet her i Trondheim, og nå har de lagt ut film av den ene dansen som jeg var med på, Hiphop. Jeg tenkte jeg skulle vise dere denne!

PS: Jeg står som nr. 2 på andre rad i begynnelsen, og etter "klyngen" står eg fremst til venstre ;-) 

 

- Håper du får en fin mandagskveld ♥ - 

 

Det skal ikke være lett

Det er så sykt dritt når du skal gjøre noe som du egentlig ikke har så lyst til, men så føler du at det kommer til å gå greit. Og så skjer det noe som bare ødelegger alt. Sånn har jeg hatt det så utrolig mange ganger de siste årene, og nå har jeg det sånn igjen. Jeg er sykt nervøs for min første eksamen på universitetsnivå, og aner egentlig ikke hva jeg går til. Da hjelper det ikke så mye at den første eksamen er i det vanskeligste faget. Planen var da å lese som jeg aldri har lest for, men så ligger jeg her da. Jeg har så vondt i ryggen at jeg føler meg ordentlig syk. Det er vondt å gå, stå, sitte, ligge, le, grine, alt er vondt. Da er det ikke noe særlig å sitte time inn og time ut å lese og lese. Dette gjør jo bare at nervene blir enda verre, og jeg hater å være nervøs. Å være nervøs tapper all energi ut av meg! Arrgh. 

Dette var et skikkelig dritt-innlegg, men jeg trengte å få ut litt frustrasjon. Nå skal jeg gjøre så godt jeg kan og lese noen timer til før jeg skal lage deilig fajitas til kvelds og bare slappe av. 

 - Håper du har en litt bedre lørdag enn meg ♥ - 

 

Julegavetips: Til Mamma/Søster/Kjæresten

Hallaisen fine deg! 

Har du det bra? Her går det i eksamenslesing, men det skal jeg ikke kjede dere med i enda et innlegg, hahaha!

Jeg rekner med at siden jul nermer seg så mye som det gjør nå, så har de aller fleste kommet i gang med julegave-handelen! Men til tross for Black Friday og det shoppe-kaoset som det sikkert har vert over hele landet i dag, så kom du kanskje ikke helt i boks med alle gavene? Derfor tenkte jeg å gi deg mine julegavetips! I denne omgang starter jeg med gaver som passer både mamma, søster, kjæresten eller en veninne, håper du blir enda litt mer gaveklok! 

- ♥ - 

 

1. En fin lommebok ♥ Det er ofte sånn at lommebøker er ikke noe man bytter ut så ofte, og noen ganger har man lommeboken sin helt til det er hull i alle lommene og glidelåsen faller av. Da er det hyggelig om det ligger en splitter ny en under juletreet, og jeg synes denne fra by malene birger er utrolig fin! HER

2. Kähler vase eller lyshus ♥ Disse produktene har blitt så populære i det siste, og det skjønner jeg utrolig godt! Kähler er et merke hvor man finner elegante og stilige produkter, og jeg skulle gjerne ha pyntet hele leiligheten med disse fine vasene og lyshusene! Her får du god kvalitet for en grei pris, og du finner dem HER

3. En god pyjamas ♥ En god pyjamas er et must for meg i juletiden, jeg bor gjerne i en sånn hele romjulen om jeg har muligheten. Denne fra Bjørn Borg er SÅ fin og er en perfekt julegave, spør du meg! HER

4. Skinnhansker ♥ Om vinteren og i juletider ønsker jo veldig mange av oss snø på bakken før den siste julestemningen faller på plass. Dette fører jo også til at det er kaldt å gå ut, og et par skinnhansker er midt i blinken for å holde hendene varme! Disse er så fine og tidløse så de går godt til både hverdag og fest! HER

5. Gavekort ♥ Det er alltid en persom det er helt umulig å kjøpe en gave til, og som aldri har noe på ønskelisten når man spør. Da er mitt tips; gavekort! Det kan være et gavekort på hva som helst, her er det bare fantasien som stopper deg. Gavekort på en butikk, en nettshop, på en frisørtime, en spabehandling, eller det kan rett og slett være et godt gammeldags hjemmesnekret kort der du gir en middag for to. Enten at du skal ta med deg denne personen på middag, eller at denne personen kan ta med seg en valgfri venn på date. 

6. En god bok ♥ Det kommer jo litt an på om personen er lese-glad eller ikke, men en god bok slår som regel aldri feil. På mørke vinterkvelder kan det være utrolig deilig å varme seg en god kopp kakao, tulle seg inn i et tjukt teppe og kose seg med en god bok! Jeg har hørt så mye bra om Anne Holt sin Offline, og håper faktisk at denne ligger innpakket under vårt juletre i år, med mitt navn på! Hehehe... HER

7. FROGO frappemaskin ♥ En FROGO frappemaskin er den perfekte gave til den som liker å lage seg gode drinker som slush, frappe, milkshake eller smoothies. Denne er også kjempesmart med en funksjon som gjør at du kan lage drinken rett i en flaske som du kan ta med deg på farten! HER

8. Fargeleggings bok ♥ Dette med fargelegging for voksne ble virkelig stort da disse bøkene kom på markede. Jeg har teste det ut, og det er faktisk akkurat like avslappende som de sier at det skal være. Dette er mindfulness på høyt nivå, og jeg elsker å sette meg ned med fargeblyanetene og de fargeløse sidene foran meg når jeg trenger å slappe skikkelig av. Nå har det kommet en ny fargeleggingsbok med julemotiv, den perfekte julegave altså. Gjerne med noen gode fargeblyanter til for at gaven skal bli komplett! HER

9. Sminkeveske fra Lulus ♥ En hver kvinne trenger en fiin fin veske til å oppbevare sin dyrebare (hehe) sminke i, og jeg er kjempefan av Lulus sine! Disse finner du i mange størrelser og fasonger, så her er det mulig å tilpasse i forhold til hvor mye sminke personen du skal gi den til bruker. Kjempelurt! HER

10. Duftelys fra Voluspa ♥ Et skikkelig godt duftelys koster som regel litt mer penger enn man gjerne vil bruke på en helt vanlig hverdag. Derfor er dette utrolig stas å finne under juletreet. Jeg har ikke testet Voluspa sine duftelys selv, men jeg har hørt at de skal lukte himmelsk! HER

 

- Happy Shopping & Merry Christmas ♥ - 

50 spørsmål

God kveld! 

I det siste er det mange som har lagt ut et sånt 50 spørsmål innlegg, der de rett og slett svarer på 50 spørsmål om seg selv. Dette synes jeg har vært utrolig underholdende å lese på andre sine blogger, så da tenkte jeg at jeg kunne like gjerne gjøre det samme på min! Det kan jo også være en fin mulighet til å la dere som leser bloggen min bli litt bedre kjent med meg! :-) 

1. ♥ Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år er jeg 24 år gammel! Wow, tenk på det. Da er jeg nesten halvvegs til 50 HAHAHA 

2. ♥ Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? I dag har jeg bare vert hjemme hele dagen så da er det naturligvis min kjære jeg har vært sammen med i minst 2 timer. 

3. ♥ Hvor høy er du? Jeg er 170cm høy :-) 4. ♥ Hvilken film så du sist? Hmm.. jeg ser veldig lite på film egentlig, er aller mest glad i serier. Men den siste filmen jeg så tror jeg var 'The Martian' på kino med kjæresten! Veldig bra film, som var like spennende fra start til slutt. 

5. ♥ Hvem ringte du sist? Mamma. Fordi hun sendte meg en melding som ikke ga mening i det hele tatt for meg. Det viste seg at hun hadde sendt feil, hehe.

6. ♥ Hvem ringte deg sist? Mamma, haha. Fordi jeg hadde ringt henne men så tok hun ikke telefonen, og så tok ikke jeg den når hun ringte tilbake hehe ops sorry mamma. 

7. ♥ Hva stod det på den siste sms'en du fikk? Hehe og så en sånn snøkrystall-emoji. Den var fra min søster siden vi snakker om at det endelig har beygnt å snøø! Åå elsker når den første snøen kommer, nå er det ikke lenge til jul dere! Den deiligste tiden på året :-) 

8. ♥ Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer egentlig veldig an på samtalen. Jeg liker begge deler, og synes teksting er helt greit om man bare skal spørre hvordan det går eller stille korte og presise spørsmål. Men dersom man skal diskutere ting eller snakke om ting som krever forklaring, da synes  jeg det helt klart er best å snakke på telefon! Og når jeg må vite noe med en gang, sånn som når jeg skal spørre mamma om hvilke kle jeg kan vaske sammen, hahahaha. Ja jeg spør fortsatt mamma om sånne ting, har bare bodd hjemmefra i 3-4 mnd enda da, det er vel lov til å spørre om råd, ikke sant?? 

9. ♥ Hva er ditt favorittsted? Om man tenker på sånn ferie-sted så må jeg si at jeg ikke har en favoritt, det finnes så mange herlige reisedestinasjoner, og alle er best på sine helt unike måter! Men jeg må si at jeg liker aller best å reise til steder der det er mye å se og gjøre på, sånne 'pensjonist-plasser' der de eneste mulighetene er soling og spising kan vente til jeg faktisk blir pensjonist, hahaha! Men mitt favoritt-sted i Norge er nok på hytta vår i Bergen, det er så utrolig stille og rolig der, den eneste plassen jeg klarer å slappe 100% av. 

10. ♥ Hvilket sted foretrekker du minst? Egentlig alle steder, om jeg er alene og det er mørkt. Jeg er helt ekstremt mørkredd, og er livredd for å gå ute alene om kvelden eller natten! Grøss.. 

11. ♥ Når så du moren din sist? hmm, det begynner vel å bli 3 uker siden nå. Blir ikke så ofte hjemreise siden jeg bor såpass langt borte. Men nå er det ikke mer enn 3 uker til jeg skal hjem til jul, og da skal jeg være hjemme en stund, så det blir godt. Savner familien min uansett hvor godt jeg trives her i fine Trondheim! 

12. ♥ Hvilken øyenfarge har du? Jeg har sånn grønn-grå øyenfarge tror jeg, haha! 

13. ♥ Hvilken julesang er din favoritt? Åh, denne var vanskelig! Men tror det er Himmel på Jord av Maria Arredondo som gir meg aller best julestemning! Og selvfølgelig Mariah Careys All I Want For Christmas Is You! Og så digger jeg Train sin Shake up Christmas! 

14. ♥ Er foreldrene dine gift eller skilt? Foreldrene mine er verken gift eller skilt! 

15. ♥ Når våknet du i dag? Jeg hadde ringeklokken på klokken ni, men sovnet igjen og våknet kvart over elleve, og sto ikke opp før altfor lenge etterpå. Hehehe. Jeg er helt håpløs når det kommer til å stå opp, og om jeg ikke står opp med det samme alarmen ringer om morgenen er kampen tapt.. jeg hater det. Jeg elsker egentlig å stå opp tidlig, men klarer det nesten aldri! Arrgh, dette er noe jeg  bli flinkere til. Satser på at det er en sånn tenårings-krise som jeg blir kvitt når jeg endelig fyller 20 neste år! 

16. ♥ Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Hmm.. jeg har aldri vært en persom som tenker så veldig langt frem i tid, og trives egentlig veldig godt med å leve i 'nuet' som det så fint heter. Men om 10 år ja.. da er jeg jammen blitt 29 år, og da håper jeg vel i allefall på at jeg har fått meg en god utdanning og en jobb jeg trives i. Hvem vet, kanskje har jeg hus og tre barn også, men sånne ting synes jeg er så skummelt å tenke på, det tar jeg når det kommer! 

17. ♥ Hva skremte deg om natten som barn? Åh, jeg blir egentlig litt trist når jeg tenker på sånne ting for jeg husker så lite fra barndommen min! Hver gang jeg snakker om barndommen med venniner og sånn så husker de så mye som jeg ikke husker i det hele tatt, så jeg lurer på om det er noe galt med hukommelsen min, haha. Men det er vel bare sånn at noen husker bedre enn andre :-) Men når jeg tenker meg om så husker jeg faktisk en ting jeg var redd for om natten, og det var porselens-dukker. Jeg hadde en periode der jeg var helt hysterisk redd for dem, og mamma måtte sette den fine porseles-dukken min ut på lofts-stua om natten.. haha. 

18. ♥ Hvilket siste youtube-klipp fikk deg å le? Haha det var helt klart DETTE! Hahaha at det går an å finne på så mye rart som disse to herlighetene her gjør. Jeg anbefaler dere virkelig å abbonnere på kanalen til Kristin og Dennis dersom dere ønsker å få en god latter hver eneste søndag. 

19. ♥ Hva er din beste egenskap? Hmm, sånne spørsmål er like vanskelige å svare på hver gang, og nå som det er veldig lengesiden jeg har svart på noe sånt blir det enda vanskeligere. Jeg tror min beste egenskap må være at jeg er effektiv (når jeg vil være det), og at jeg er snill :-)  

20. ♥ Hva er din versre egenskap? Uten tvil at jeg blir veldig lett stresset! Om jeg ikke har kontroll over situasjoner blir jeg stresset med en gang, og når jeg er stresset får jeg ikke gjort noe på en skikkelig måte. 

21. ♥ Sover du med eller uten klær om natten? Begge deler. Om det er kalt liker jeg å ha en stor god t-skjorte på, men viss ikke sover jeg uten! 

22. ♥ Hvor mange puter har du i sengen? Jeg har fire puter i sengen! To til hver. 

23. ♥ Hva er det rareste du har spist? Altså, jeg er så kresen at det burde ikke være lov en gang! Jeg har heldigvis blitt bedre med årene, men bestiller fortsatt det samme hver eneste gang jeg er på restaurant, hahaha. Det rareste jeg har spist er vel kanskje hestefilè. Dette var fra en hest som hadde dødd av naturlige årsaker altså! Og så tror jeg at jeg har smakte hjorte-tunge, om jeg ikke tar helt feil. 

24. ♥ Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar, og er så glad i min kjære macbook pro! Har alltid vært veldig skeptisk til mac, men har ikke angret et sekund etter jeg gikk til innkjøp av en da jeg ble student i høst. 

25. ♥ Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker. Jeg hater å gå med sko, og det tror jeg også jeg gjorde da jeg var liten, så det henger nok i enda, hehe. Jeg tar av meg skoa så fort jeg får mulighet, og sitter aldri med sko i buss eller bil f.eks. Med mindre jeg kjører selv da, det blir litt vanskelig uten sko. Den eneste plassen jeg holder skoene på er på restauranter, og det handler egentlig bare om å ha respekt for de rundt meg, egentlig skulle jeg ønske jeg slapp å ha de på, og skulle aller helst ha sittet med en fot oppi stolen, hahaha. Likevel hater jeg å gå barføtt, og får helt fnatt av den lyden som er når man går barføtt og føttene klistrer seg til golvet, blæ. 

26. ♥ Hva hører du på akkurat nå? At kjæresten min spiller på telefonen rett ved siden av meg. 

27. ♥ Hvilken iskrem er din favoritt? Helt vanlig vanilje iskrem! Mmm :-) 

28. ♥ Hvilken dessert er din favoritt? Jeg er ikke så veldig glad i dessert faktisk, og foretrekker å forsyne meg en gang til av middagne i steden for å spise dessert og andre søtsaker. Men om jeg skal spise så er jeg aller mest glad i iskrem med varme bær over! 

29. ♥ Hva er den største premien du har vunnet? hmm.. jeg har skikkelig dårlig vinner-flaks, men da jeg fikk tildelt tittelen som 'månendens leser' på styleconnection.blogg.no ble jeg såå glad og da fikk jeg en mast krøllstav! Det er den fineste 'premien' jeg noen gang har fått i alle fall :-) I tillegg så vant jeg et bose headset en gang i en spille-konkurranse, men det var egentlig kjæresten min sin fortjeneste siden det var han som spilte, i mitt navn så det teller ikke hahaha. 

30. ♥ Liker du kaffe? Ja, det gjør jeg! Jeg har likt kaffe så lenge jeg kan huske, og første gang jeg drakk det var jeg bare sånn 3-4 år hahaha. Da gjekk jeg rundt bordet og drakk opp alle kaffi-skvettene til gjestene! Jeg er aller mest glad i kaffe på ettermiddagen, og ja jeg får sove like godt om kvelden selv om jeg har drukket noen kopper kaffe! 

31. ♥ Hva drikker du helst til frokost? Melk! Mmmm, ekstra lett melk er det beste som finnes, og er et soleklart must for meg til frokost. Det er også noe jeg bare MÅ ha etter jeg har vært ute, hahaha. Mens andre drikker cola dagen derpå, foretrekker jeg melk! 

32. ♥ Hvem var din favorittlærer på vgs? Læreren jeg hadde i engelsk, uten tvil. Hun var utrolig dyktig, kom med veldig ærlige og gode tilbakemeldinger som gjorde det lett for meg som elev å forbedre meg på de områdene det var nødvendig, og hun var rett og slett en sånn smilende og blid person som gjorde timene morsomme i steden for lange og kjedelige. 

33. ♥ Kan du spille poker? Nei, det kan jeg ikke. 

34. ♥ Hva har du spist i dag? I dag har jeg spist to skiver med brunost, to klementiner, kjøttdeig og spagetthi til middag og noen love hearts (fy!). 

35. ♥ Nevn en historisk person som interesserer deg? Jeg aner faktisk ikke. Da jeg var litt yngre var jeg veldig glad i historie og interesserte meg virkelig for faget, men da jeg begynte på VGS var jeg uheldig med læreren jeg fikk i dette faget, og dermed mistet jeg interessen helt. Men for en stund tilbake siden så jeg filmen 'the immitation game' der man blir kjent med Alan Turing, og hvordan han jobbet da han fant opp datamaskinen. Denne filmen og ikke minst mannen fasinerte meg veldig, anbefales! 

36. ♥ Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Det er faktisk så lenge siden jeg hørte på radio nå at jeg er veldig usikker. Jeg hører som regel bare på radio når jeg kjører bil, og i og med at jeg ikke har bil her i Trondheim blir det lenge mellom hver gang nå. Men jeg liker P3 best, så det var nok den jeg hørte på sist gang jeg kjørte bil! 

37. ♥ Vil du ha barn? Ja, en eller annen gang langt inn i fremtiden ;-) 

38. ♥ Kan du noen andre språk enn norsk? Ja, jeg kan engels og delvis tysk. Jeg har hatt tysk i til sammen 5 år på ungdomsskolen og VGS, så det er synd at jeg ikke kan det bedre, men jeg forstår å lese tysk, og jeg forstår det når jeg hører noen snakke. Men når jeg skal skrive og snakke det selv får jeg litt større problemer. Jeg har jo også en del forståelse for svensk siden det ikke er så veldig ulikt norsk, og det samme med dansk.. selv om jeg synes dette er hakket vanskeligere å forstå!

39. ♥ Sover du på en spesiell side? Da jeg bodde hjemme lå jeg på venstre side i sengen,  og på venstre side av kroppen. Men etter jeg begynte å dele seng endre dette seg, og nå sover jeg egentlig uansett. Men jeg sover uten tvil best dersom jeg får ligge på venstre side i sengen, på venstre side av kroppen enda! 

40. ♥ Foretrekker du havet eller basseng? Jeg skulle sånn ønske at svaret mitt var havet på dette spørsmålet! Men desverre.. jeg klarer ikke å forstå hvordan folk foretrekker å ligge å dubbe på en luftmadrass ute i havet i steden for å ligge trygt og godt på land. Jeg har helt fnatt for alt av liv i sjøen/havet, og har derfor utviklet en kjærlighet for basseng. Likevel klarer jeg helt fint å dukke meg i strandkanten, og foretrekker derfor stranda i steden for bassengkanten. Jeg liker meg best i sola jeg! 

 

41. ♥ Hva bruker du helst penger på? Jeg bruker altfor mye penger på alt mulig, og spesielt mat haha. Nå går det jo også en del penger til leige og strøm og sånne kjedelige ting... Men aller helst skulle jeg brukt alle pengene mine på reise. Jeg elsker å reise og skulle gjerne reist til flere forskjellige destinasjoner hvert år om lommeboka hadde tillat det.

42. ♥ Eier du dyrebare smykker? Jeg eier de fineste smykkene man kan eie som er bunadssølvet, men utenom det eier jeg egentlig ikke noe dyrebare smykker. Det dyreste 'smykket' jeg har er vel en ring i hvitt gull og den kostet bare rundt 1000kr, jeg er ikke så fan av å bruke masse penger på èn ting, jeg vil heller kjøpe litt billigere ting og ha  mer å velge i! :-) 

43. ♥ Hva er ditt favorittprogram på TV? Hmm, denne var vanskelig. Jeg liker forskjellige program, er veldig glad i reality-programmer som farmen, norske talenter, idol osv. Men om det er et program jeg virkelig er hekta på så er det nok Home and Away. Dette programmet har jeg fulgt med på i så lang tid jeg kan huske, og jeg har blitt oppriktig glad i karakterene og blir lei meg helt på ordentlig om noen dør, hahaha. Skikkelig teit, men sant. 

44. ♥ Hva skal du gjøre i helgen? Jeg har eksamen på mandag (HJELP!) så det blir nok bare lesing, lesing og lesing. Ellers skal jeg nok få lagt inn litt tid til å nyte god mat og slappe av litt også, men fremover er det nok bare eksamen som gjelder for meg, og så er det juul ♥♥♥ 

45. ♥ Kan du stå på slalom? Ja, det kan jeg! Jeg har stått masse på twintip opp gjennom årene, og jeg liker det veldig godt! Nå er det likevel blitt en stund siden sist. I fjor var jeg jo nyopperert, og det ser det ut som om jeg kommer til å være denne vinteren også! 

46. ♥ Hvordan imponerer man deg? Ved å være positiv! Å smile mye er viktig, og å se det positive i alt er en veldig god egenskap som imponerer meg siden jeg vet hvor vanskelig det kan være å være positiv når livet er på det kjipeste. Å være strukturert og ha en god balanse i livet der man får tid til både skole, venner, partner og alt på en gang kan også imponere meg! Alt dette og sevlfølgelig ting som å være norgesmester og verdensmester og sånne vanlige 'wow'-ting, som f.eks. å ta backflip, haha! 

47. ♥ Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den helt vanlige ringetonen til iphone. 

48. ♥ Fortell en ting leserne dine ikke vet om deg. Da jeg var liten elsket jeg å spise smør. Og da mener jeg virkelig elsket det. Jeg spiste smør rett i fra pakken med gaffel da mamma og pappa ikke fulgte med på meg. Hahaha, noe så ekkelt! 

49. ♥ Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Rett bak meg på veggen har jeg en stor wall-stickers av greiner med fugler som sitter på greinene. Noen av de fuglene er litt røde... Ellers er det penalet mitt som ligger på skrivepulten rett ved siden av her som er burgunder-rødt!

50. ♥ Er du sosial? Ja, jeg vil si det. Ikke så sosial som jeg kunne vært, jeg må nok innrømme at jeg er veldig hjemme-kjær. Jeg føler meg også veldig fort sliten, når jeg har gjort noe en dag, f.eks. vært på skolen i flere timer, så frister det mer å bare være hjemme enn å gå ut å være sosial, og da faller jeg ofte for den fristelsen fordi jeg føler meg sliten. Sånn har jeg hatt det i rundt to år nå, etter jeg var veldig syk høsten 2013, men jeg er helt midt på treet sosial, noe jeg lever godt med! 

 

- Håper du likte svarene mine. Ha en fin dag ♥ - 

 

Insta-love

Hei alle sammen, og riktig god søndags ettermiddag! 

Jeg sitter her med nesen ned i bøkene, men tenkte at en liten blogge-pause var innafor nå! Tror dere ikke jeg klarte å duppe av i hele TO timer før i dag? Haha, er det mulig. Jeg som var så flink å komme meg opp tidlig i dag også.. Jaja, det er jo tross alt søndag, hehehe. 

I dag har jeg tenkt til å vise dere litt snaps fra min instagram-konto. Instagram er så gøy! Det finnes så sykt mye deilig inspo inne på den appen der atte hjelp, dette er nok en av mine favoritt-apper tror jeg! Når det kommer til min konto er jeg veldig glad i happy colours, men synes kontoer med natur-bilder og mer jordnære bilder er like gøy å scrolle seg gjennom! Hvilke bilder liker du best at popper opp på feeden din?


Jeg håper du har lyst til å følge meg under navnet >SAANDRAHS<, og så håper jeg samtidig at du legger igjen din instakonto i kommetarfeltet sånn at jeg også kan få ta en titt på deres bilder! 

Nå er det rett tilbake til pensum, før jeg senere i dag tar en velfortjent pause med min kjære som også sitter med nesen ned i bøkene i disse dager. Vi har tenkt oss på thai-restaurant for å spise en deilig middag, jeg gleder meg! 

Ha en strålende søndags ettermiddag, vi ses! 

Den beste følelsen

God morgen alle sammen! Hvordan går det? 

Har dere en god søndags formiddag eller er hjelmen trang i dag? Her er det ikke noe trang hjelm i alle fall, sånt noe har jeg ikke tid til i disse dager, haha. Jeg har allerede rukket å være våken i et par timer, til tross for at det er søndag. Men som student har man ikke tid til å sove lenge! Prøver jeg i alle fall å fortelle meg selv, haha. 

De siste dagene har jeg virkelig kjent julestresset over meg, derfor bestemte jeg meg for å ta tak i det denne helgen, noe jeg klarte med glans! Jeg har nå kjøpt inn alle årets julegaver, alt av julegavepapir og -band, og har til og med fått handlet meg noe småtteri som jeg kan pynte med i leiligheten. Pjuh, da slipper jeg å tenke mer på det, og det er så utrolig deilig med tanke på at jeg må ha alt fokus rettet mot pensum og eksamen de neste 3 ukene. 

I år er jeg veldig fornøyd med absolutt alle presangene jeg har kjøpt, og tror at alle som får en gave fra meg under juletreet kommer til å bli glade for det de får. Det er så utrolig deilig, for let's be honest... å handle julegaver er et like stort pes hvert år, og å finne ut hva man skal kjøpe til de forskjellige blir bare vanskeligere og vanskeligere for hvert år som går. Men nå er jeg altså klar til jul før desember har rukket å vise sin ankomst, noe som er utrolig deilig. Håper dette gjør at jeg kan slappe ekstra av i dagene før jul (etter eksamen selvfølgelig, hehehe...) 

Siden jeg nå har så god tid så tenkte jeg å prøve å sette sammen noen innlegg med julegave-tips i kategorier som til mor, til far og til søster eller bror. Hva synes dere om det? Her er forresten et bilde av litt av julepynten som pryder gatene i Trondheim sentrum og som gir meg en skikkelig jule-følelse! Er det ikke fiint? 


Nei nå er det bare å rette fokuset mot eksamen og stupe ned i bøkene. Håper du får en fin søndag! 

The Bedroom

Heisann! 

Dagene går i ett her i cribben og nå nærmer eksamen seg med stormskritt! Jeg gruer meg veldig til eksamen, jeg aner jo ikke hva jeg går til siden dette er min første eksamen på universitets-nivå, men det at jul er rett rundt hjørnet gir meg såå mye motivasjon til å fullføre dette semesteret og starte på den deiligste høgtiden vi har! Hvert år prøver jeg å holde julestemningen borte ved å ikke spise pepperkaker og drikke julebrus før 1. desember, noe som pleier å funke veldig bra. Men dette er jo første gang jeg opplever julestemningen i en by, og jeg må virkelig si at det å bo i Trondheim virkelig tar utfordringen med å holde julestemningen borte til nye høyder! Haha. Det er så utrolig koselig i sentrum med alle de opplyste gatene og trærne, og det oser av julepynt og julestemning over alt! Hmm.. håper bare den ikke forsvinner før julen har rukket å komme. 

I dag tenkte jeg å vise dere litt mer av leilighete vår, og denne gangen er det soverommet som står for tur! Enjoy :-) 
Håper du får en fin helg! KLEM

Trykk Liker

Heisann! 

Når du leser dette er jeg på veg til dansetrening. Jeg har jo drevet med dans i alle år, og de siste fem årene har jeg vært instruktør hjemme i Sogndal, og fått oppleve å turnere både i Norge, Latvia, Litauen og Italia! Dette eventyret tok jo selvfølgelig slutt da jeg begynte å studere her i Trondheim, og da jeg flyttet hit klarte jeg ikke helt å slå meg til ro med tanken om å ikke drive med dans på ukentlig basis lenger. Derfor meldte jeg meg inn i NTNUI dans som er et supert opplegg der du kan delta på så mange klasser du bare orker å løpet av den ellers travle student-uken. Jeg har dette semesteret deltatt på både Moderne, HipHop og Jazz, og på onsdag om under en uke skal vi ha show på studentersamfundet her i Trondheim hvor vi viser frem koreografiene vi har jobbet med gjennom høsten! Jeg gleder meg utrolig mye, og denne helgen har vi øvingshelg og generalprøver, noe som også blir veldig gøy! 


I dag skal jeg danse hele dagen, og kanskje handle noen julegaver om jeg får tid til det mellom treningene! Og så gleder jeg meg til en rolig kveld hvor jeg lader opp til generalprøver i morgen, med skal vi danse på tvskjermen! Hvem tror du vinner? 

Og du? Dersom du liker bloggen min og ønsker å følge meg videre blir jeg veldig glad om du trykker 'liker' på facebook-pagen min! Den finner dere HER HER HER
Så klikk liker viss du liker meg, som jeg liker å si! (hermer etter Haralds visdomsord på facebook-siden til Senkveld med Thomas og Harald) 


Ha en fin lørdag da! KLEM

Welcome to Our Place

Hei! 

Denne bloggingen stoppet helt opp for meg, og på et punkt hadde jeg helt glemt at jeg hadde en blogg i det heletatt. Haha.. sånn kan det gå! 


De siste ukene har jeg i alle fall rukket å være hjemme i Sogn hele to ganger, vert syk og ellers bare jobbet med skolearbeid og tatt livet med ro. 

I kveld synest jeg det var på tide å få i gang denne bloggen igjen, og tenkte like så godt at jeg kunne vise dere bilder av leiligheten jeg deler med min kjære her i Trondheim. Det var nemlig disse bildene som fikk meg til å stoppe å blogge for noen uker siden. Etter et par timer med rydding og vasking var leiligheten shinet og jeg satte derfor i gang med å knipse noen bilder. Men da jeg la disse bildene inn på dataen så jeg plutselig at det var helt crappy kvalitet og fryktelig dårlig lys på ALLE bildene! Dette var selvsagt fordi jeg var så smart å ta bilder etter det var blitt mørkt ute, og ingen dagslys = ingen god bildekvalitet. Jeg ble da drit sur på grunn av dette, klappet igjen macen og hoppet rett til køys. Og siden den dagen har ikke denne bloggen sett lys for å si det sånn. SÅ irritert ble jeg faktisk. Hahaha. Derfor mitt fravær, noe jeg i kveld fant ut var sykt teit egentlig.. er det virkelig SÅ krise liksom? Derfor kjører jeg på og viser dere leiligheten i litt crappy bilder, håper dere liker det uansett ♥

Jeg starter med å vise dere det første rommet man kommer til når man entrer leiligheten, nemlig entreen, vindfanget, gangen eller hva du vil kalle det! 
Ser dere den gule kommoden forresten? Er den ikke bare helt RÅ?? Den er det sant? Jeg ELSKER den gule kommoden min!! Den ble ikke så veldig godt mottatt av den andre parten her i huset men jeg elsker den faktisk så mye at denne SKULLE være med på flyttelasset! MOHAHAHA

Ha en strålende helg alle sammen! KLEM

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » September 2015
hits