Moteshow

Godkveld! (=

Sorry for lite bloggiz i helga, men det har skjedd ein del så eg har ikkje orka.

Overskriften - På laurdag var det moteshow på Sogningen storsenter i Sogndal, alle butikkane viste fram sin mote. Eg var med å gjekk modell, og det var utruleg kjekt! Stress, men kjekt! Eg viste fram forskjellige plagg, men eg likte alle saman.

( dårlege bilder, men det var ikkje så lett å ta bilder.. Sa mamma )


Outfit fra Vero Moda | Sko frå Eurosko | Briller frå Specsavers


Outfit fra Ice Planet ( dette outfitet DIGGAR eg!! <3 )


Outfit Cubus ( dette bildet var veldig dårleg, men eg har ikkje bedre.. sorry! )

Eg har gått manikeng på moteshow ein gong før. Men då var eg så lita at eg ikkje hugsar så mykje av det. Dette synest eg var kjempekjekt! Og eg likte veldig godt anntrekka <3 Kva synest du om dei?

Eg har òg våre på streetdance-kurs i helga. Det var utruleg kjekt! Ho som hadde kurset hadde dansa med dansarane til Michael Jackson, Lady Gaga og Britney Spears.. Trur eg. Og eg har lært meg ein masse dei tre timane eg var der!

Og no har eg lært meg ein god måte å strekke spagaten på, so no skal me sjå om ikkje eg kjem ned snart! =)

♥ Love, S

Sjå kva eg fant

Heisann =)

Eg var inne på den gamle bloggen min litt før idag, og der fant eg eit kjærligheits-dikt som eg har laga.

 

Jeg ville brukt all energien min på å komme til deg.

Jeg ville gått di lengste veier.

Jeg ville krysset di breieste elver.

Jeg ville klatret over di høyeste fjell.

Jeg ville kjempet meg gjennom enhver storm.

Alt dette ville jeg gjort. Bare for å se inn i dine nydelige øyne.

Og så, ville jeg bruke den siste pusten jeg hadde igjen, for å

si deg tre ord. Jeg elsker deg<3

♥ Love, S

 

Heisann ! :)

Har lite å blogge om .. Og ganske liten tid til å blogge også. Sidan det er så mykje som skjer for tida. Men eg prøver no å komme med nokre innlegg så ofte eg kan =)

Heromdagen så dreiv eg og tenkte på om det var ein måte eg kunne få litt fleire lesarar på. Det er ikkje så mange som les bloggen min, men er det fordi dei ikkje likar han? Eller er det fordi dei ikkje veit om han? Skal eg endre noko? Ikkje veit eg .. Derfor treng eg din meining =) Kva vil du lese om på bloggen min? Har du nokon gode tips?

♥ Love, S

Bilder frå torsdagen, med Benedicte♥ Love, S

Naturkatastrofar.. Ein tragedie i verda

Hei alle =)

Idag på skulen hadde me om naturkatastrofar. Eg har tenkt på det ein del før. Men idag gjekk det skikkeleg opp for meg. Folk som bur i land der det stadig kjem fleire naturkatastrofar. Tenk kor ilt dei har det. Dei møstar mat, hus, klede, familie .. Alt dei har. Og dei må leve på gatene. Dei frys, og svelt.

På fredag gjekk me mars for dei i flyktninghjelpen. Og me samla inn pengar som me sendte inn til TV-aksjonen, som du sikkert såg på TV i helga. Vi gav berre 20 kroner. Men eg skal låve deg.. At gir du 20 kroner, så kan det hjelpe stort. 20 kroner, det trur eg at alle nordmenn og vel så det har råd til. Det var også bøsseberarar her på døra, og me gav dei 100 kroner. Tenk så mykje det kan hjelpe barn som er i naud, eller vaksne som er dødssjuke.

Me i Noreg har det jammen godt. Me har pengar, hus, mat, klede, familie, jobb, skule, utdanning, barnehage, me har alt. Men likevel, så er me flinke til å klage på ting me ikkje har. Kvifor gjer me det? Når me eigentleg har det utruleg godt. Eg trur me skjønnar det, vist me tenkjer oss litt om. Men det trur eg desverre ikkje at me er så flinke til.

Når eg blir voksen, og tjener mine eigne pengar, då har eg lyst til å bli PLAN-fadder. Gi pengar, og hjelpe eit barn til å få skule, utdanning, jobb, og sjukehus vist det treng det. Om eg blir det, det veit eg ikkje. Men det hadde vert ein stor glede å vite at eg hadde hjulpe den unge med livet og oppveksten. Reise og besøke han, og gi han leikar og kjærleik. Det hadde våre ei grusom oppleving, å få sjå korleis dei verkeleg har det der nede. Men også ein stor glede å få hjelpe nokon som verkeleg treng det.

Denne jenta er ein av mange ungar som lider. Ho er sikkert ikkje meir enn 4-5 år. Ho er heilt aleine. Må vaske klede, skaffe seg mat, og sove ute under open himmel aleine. Ho har ingen, og ingenting. Det er mangen barn som har det slik. Og når eg ser slike videoar, tenkjer eg på kor godt eg har det. Eg har (altfor mykje) klede, eg har skule, eg har alle slags moglegheitar til utdanning og jobb, eg har familie osv.. osv. Kvifor ikkje gi litt til desse som verkeleg treng det?

Nestegang det kjem nokon på døra med bøsse og du ikkje har tenkt å gi noko. Tenk litt over dette her. Det er ungar, små, små, ungar som verkeleg treng det! Og ditt bidrag kan vere med å redde liv.

♥ Love, S

Natta

Har vert på Marit Voldsæter teater. "drit i å danse" .. Hahaha, så bra! Eg lo og lo.

I morgon åkar det ein tur til Sogndal, så no får eg vel hoppa i loppekassa =)

Natta! ;*♥ Love, S

Outfit 22 - oktober - 2012


Skinnjakke frå Vera Moda | Singlett frå Bik Bok | Bukse frå Tyrkia | Støvlettar frå Eurosko

Ikveld skal eg og familien min på Marit Voldsæter med "drit i å danse". Det kjem til å bli veldig kjekt. Eg gledar meg!♥ Love, S

Sogndal

For nokre dagar sidan spelte Sogndal sin avgjerande kamp. Dei spelte mot Fredrikstad. Og dei vant 2-0 !!! Det vil seie at Sogndal rykk opp i eliteserien. No har me komme opp i tippeligaen 2011 !!!! Wii, heia Soooogndal, heia Sooooogndal!

Det blir stort å få sjå Sogndal spela mot lag som Brann, Rosenborg osv. Det blir utruleg kjekt å sjå på!

Her er sangen til Sogndal. Dei har all rett til å vera stolte av seg no!

♥ Love, S

Ny header

God kveld! =)

Har laga meg ein ny header. Likte den eigentleg ganske godt sjølv. Skal jo liksom vere haust no, sjølv om snøen er her. Ja, for slik såg det ut ute idag, då eg gjekk heim frå skulen:


Snø.....


Snøø..


Oooog snøø..


Og enda meir snø.

Haha, det snøa og snøa på skulen idag. Litt rart sidan det berre er 21. oktober.. =)

Men tilbake til headeren. Skal berre ha den ei lita stund, så skal eg få laga meg ein ny ein =) 
No skal eg busselalla meg. Nattinatt ^^ <3


Kva synst du om den headeren eg har no?

♥ Love, S

Gina tricot

Dette er på min ønskeliste:


Tubeskjerf 149,-


Tubeskjerf 99,-


Wilma top 199,-Tove Cardigan 199,-Sienna Knitted Cardigan 199,-

Saida Knitted Tunic 299,-Pulsvarmarar 79,-

Sienna Jacket 499,-

Karolina Top 149,-

Lynn Bolero 249,-

Janette Jacket 499,-

Jolina Top 199,-

Jolina Top 199,-

Tracy Party Dress 349,-

Her fekk du sjå nokre klesplagg som eg ønskjer meg frå Gina Tricot. Likte du noko av det same som meg?

<3 Love, S

 

Lady Gaga

God kveld i stuggo ! :-*

Skal snakka litt om ho som eg skreiv i overskrifta. Eg har aldri likt Lady Gaga, heilt til igår. Leste eit innlegg som Voe hadde skreve. Og ho har so rett. Lady Gaga er verkeleg ein person som tørr å vere seg sjølv. Og ho tørr å synge på ein heilt vill og rå måte. Ho kler seg som ho vil, sminkar seg som ho vil.. Og er berre seg sjølv. Det er ikkje mangen som tørr det.

Eg sjølv, tørr ikkje alltid å vere meg sjølv 100%. Kle meg med dei mest sprøe antrekka, og sminke meg som eg vil. ( sjølv om eg av og til kan vere litt sprø i stilen min - men eg likar det ) Av og til har eg lyst til å mixe alt slags moglege klede, og lage eit kult anntrekk. Eit anntrekk som eg synst er kult, og som eg føler meg vel i. Men så poppar desse spørsmåla stadig opp: Kva tenker dei andre når eg går med dette? Kva kjem dei andre til å sei om meg? Korleis inntrykk kjem dei til å få av meg, vist eg sminkar meg slik ein dag?

Lady Gaga er ei slik dame. Som klarar å overhøyre dei spørsmåla. Ho er seg sjølv. Og musikken hennas.. Den har eg aldri likt. Men igår begynte eg å høyre nøye etter på sangane hennas. Og ho har faktisk eit godt poeng i dei fleste sangane sine. Som denne her :

Lady Gaga - Speachless

Måten ho er på. Den er heilt spesiell.. Vill, men rå. Vist du høyrer etter på lyricsen på sangen, så har ho eit veldig godt poeng i denne sangen her. Første gangen eg høyrte han, begynte eg å grine. Hehe..

Eg har lyst til å prøve å vere den eg vil. Og ikkje tenke så mykje på alle andre. Kva dei vil tenke og sei. Men om eg klarar det? Det trur eg faktisk ikkje .. Men ein kan jo bli betre på det =)

♥ Love, S

 

Stressedag, men har kosa meg!

Heia =)
Idag har det skjedd mykje. Dagen starta med at eg nesten ikkje klarte å stå opp, er såå trøytt, så eg trur eg ska legge meg tidlegare i kveld. Skulen var heilt ok. Me øvde på nasjonale prøvar i matte, og lagde "apeneve" i kunst og handverken - som dei kallar det =p

Før ferien så begynte vi som er i tysk-klassen på skulen klokka 08:00 ein dag, fordi vi skulle bake ei tysk kake. Derfor fekk vi fri i siste time idag. Eg, som skulle på dans bestemte meg for å reise til Sogndal .. Og eg kan med handa på hjartet sei, at eg har aldri i mitt liv sprunge så fort berre for å rekke ein buss. Eg var dødssliten etterpå. Haha..

Når eg kom til Sogndal, gjorde eg ingenting.. Venta på at Karina jentami <3 skulle komme med ein seinare buss. Når ho kom, åt vi pizza på dolly, som vanleeg! =)

Så dansa eg, og guud eg elskar dans. Det at det er vanskeleg og du føler det er umogleg i byrjinga. Og så, når du har øvd ein del på det, så går det mykje lettare.. Og du er stolt av å ha klart noko du ikkje var så flink til før. Det å få jobbe med trinn, få det til å stemme med musikken, og berre leve deg inn i det du gjer. Det er ein herleg følelse. Eg elskar dansing, alt ifra ballett og moderne, til hip hop og afro! I tilleg, så er det ikkje lenge før eg kjem ned i spagaten! Guttespagaten, vel og merke .. Men den andre kjem også, berre vent! =)

Når mamma henta meg fra dans, fant me ut at me ville gå ein tur. Så no har eg nettopp vert ute og gått i tre kvarter. Gud som hjorten brøla i kveld.. Haha! Eg veit i alle fall ein ting sikkert, i kveld skal eg busselalla meg tidlegare, slik ein strevsom dag som eg har hatt!

Idag har eg ikkje teke nokon bilder O.o
Så det får bli nokon eg har frå før.

Ha ein fin kveld viare! No skal eg ned til søstra og drikke tyrkiisk eplete (!) <3 og ete vaffleeeeeer! (a'

♥ Love, S

 

Outfit 18-oktober-2010


Bukse - bik bok
Singlet & genser - Cubus
Skjerf - hugsar ikkje !?


Og sjølsagt, strikkasokkar frå Latvia/Riga <3 <3 <3

 

Meg og mamma har baka muffins idag. Vanlege med sjokoladebitar inni. Namm <3

Og so måtte me sjølvsagt ta nokre bilderr..Nam <3

No er det på tide å busselalla! Eller det er vel eigentleg på tide for lenge sidan!

- Natta !

♥ Love, S

Heisann ! :)

No har eg nettopp vert på skulen. Jepp, for idag var det skule igjen etter ei veke med haustferie. Eg har allerede sagt kva eg gjorde på i haustferien, men eg var også med Martin på fredagen. Så eg tenkte eg skulle vise nokre bilder som me tok da.

Himmelen var smellblå!


Hoppsann =)


Martiin =D


Maur <3

No skal eg slappa av litt, er kjempetrøytt. Det er ikkje berre'berre å ha ferie, ein skulle tru at ein skulle vere utkvilt etter ei veke med fri, men det er eg altså ikkje. (for mykje data om kveldane/nettene). Hehe ..

Ha ein fortsatt strålande dag <3

♥ Love, S

 

Må bli betre på å blogge..

HEISANN :) Bloggar fra mobilen.. Eg låg og tenkte litt, og so kom eg på at eg omtrent ikkje har blogga no på veldig lenge.. Eg har liksom ikkje hatt så lyst til å blogge. Det er kanskje pga statistikken min, det er ikkje så mangen som les bloggen min.. Og da blir det jo ikkje so kjekt å blogge heller.. Men eg skal prøve å skjerpe meg litt no. - eg har no hatt haustferie i ei veke, og den veka har eg brukt til å vere med venner <3 Imorgon byrjar skulen igjen, så eg burde vel eigentleg ha sovna for lenge sidan :) Derfor seier eg natta no :*

Venner/Uvenner

På skulen på fredag fekk vi besøk av Oddvar Torsheim. Han snakka om bileta sine og kvar han får inspirasjon ifrå, og medan han gjorde det, sa han noko innteresant. "Eg får også inspirasjon frå uvenna mine. Ja, for det er viktig med uvenner og, ikkje berre venner!"

Har han eit poeng med det?

<3 Love, S

Heisann ! <3

Idag hadde me open dag på skulen. Foredre, besteforeldre, tante, unklar, venner osv kunne komme på skulen og sjå korleis me har det der. Vi hadde ein stor fellessamling til slutt, der alle klassane hadde litt underhaldning. Eg va konferansier, og jentene i klassen hadde ein dans til sangen "waka waka". Nesten alle gutane var med og dansa på slutten også, så det blei veldig bra.

Etter open dag, reiste eg ut for å vere med folk. Ein gjeng gutar står på ski og lagar filmar i hoppbakken, så eg reiste opp der for å sjå på dei. Var skikkelig glad fordi eg skulle få blir filma bittelitt =D =D Men trur du det blei noko av? Neijda. Sadface ='(

Der var:

Kristian!


Mathias !

Og heeer e Markus ! (som forresten har ville vere med på bloggen min leeenge, så Markus - no er du her ! ) =D

Og der var også maangen fleire, men har ikkje bilete av alle..

No skal eg snart legge meg = ) Er dødstrøtt etter ein lang dag på skulen, og etter. Natta ! :*


( random bilde eg tok etter eg hadde klart å ete det som er inni drua, men ikkje skalet.. (fritids knoow) )

♥ Love, S

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juni 2014
hits