Lazy Sunday

Heisann alle sammen! 

Rolig søndag her i cribben, og det er utrolig deilig! Jeg sitter med føttene slengt opp på bordet og ser på undercover boss mens jeg trykker litt på tastaturet, og tenkte å nett stikke innom får å si hei! 

Finn meg på facebook!

Heisann!

Etter en helt nydelig date-night med min kjære med thai-mat fra en kjempekoselig restaurant i byen og Maze Runner 2 på kinolerretet har jeg krabbet godt under dynen og sittet og ryddet litt opp i facebook-pagen som jeg en gang laget til denne bloggen. Som dere sikkert ser er det mange innlegg på denne bloggen helt tilbake til 2010! Tenk på det. Det er utrolig mye dårlig der men jeg synes det er litt av sjarmen med denne bloggen også, at den har vart så lenge og at den har bygd seg opp HELT fra bunn med crappy bilder og dårlig rettskriving til forhåpentligvis litt mer spennende og fargerike innlegg! 

Men nå har jeg altså ryddet opp i facebook-pagen og du kan følge meg >HER< dersom du vil gjøre meg glad! 
Du finner meg også på instagram under navnet SAANDRAHS! Legg meg til så godtar jeg deg så fort jeg får mulighet. Håper du har en strålende helg, så snakkes vi i morgen! 

Fredagskos

Hei! 

I kveld var egentlig planen en heisa tur på byn men når det bøtter ned utenfor og det er kaldt og fælt i luften fristet det mye mer med en kosekveld inne! Derfor får denne helgen en rolig start noe som er heelt innafor. Vi koser oss med fajitas og popkorn med norske talenter på tv-skjermen, noe som er ekstra spennende i kveld siden min gode venn Mathias skal være med å danse! Han er utrolig flink så jeg gleder meg til å se :-) 

Håper fredagen behandler deg bra og at du får en strålende fin helg! KLEM

Close-Ups

Håper du har ein fin torsdag! I morgen er det fredag og HELG, så hang in there! 

B-day Boy!

Heisann! 

I dag har vi hatt bursdag i hus og min kjære fyller år! Jeg elsker bursdag, ballonger, fargerike lys og alt det happye som følger med! Jeg hadde planlagt frokost på sengen og satte derfor ringeklokken på 06:00 for å stå opp og kokkelere litt, men ikke søren om jeg fikk sove! Jeg sov faktisk ikke et eneste minutt i løpet av hele natten, det tror jeg må være første gang at det har skjedd med meg, haha! Men klokken 06:00 var jeg altså i full sving og lagde toast og bakte sjokolademuffins som jeg serverte på sengen sammen med gaver og ballonger. 

Da jeg entret soverommet med bursdagssang og nybakte muffinser var det i alle fall noen som våknet med et smil om munnen til tross for at klokken ikke var bikket 07, og det er nettopp sånn en bursdag skal starte! Da jeg slo til med en litt egen vri på bursdagssangen og en liten dans til ble stemningen god, haha! Man har det ikke mer morro en man lager selv, er det ikke det det heter? 


Bursdag er GØY! 
Elsker deg gutten min, håper du har hatt en fin dag ♥

Ut på tur aldri sur!

Heisann! 

I dag har det vert såå fint vær her i Trondheim, og da er det bare til å hoppe i joggeskoene og komme seg ut på tur. Det var nettopp det jeg gjorde i dag, og det var utrolig deilig selv om det blåste en del! Jeg er en person som bare er nødt til å komme meg ut litt i løpet av en dag, og kan bli gal i hode om jeg bare sitter inne en hel dag. Så dette var midt i blinken for meg! 
Håper søndagen behandler deg bra! 
XO

Dansende glad!

Hei! 

I dag har vert en litt rar dag! Har bare sittet hjemme og jobbet med skole, og da synes jeg dagene blir så rare for jeg er så vandt til å stå opp og gå ut på skole eller jobb hver eneste dag. Men jeg har begynt å danse i NTNUI dans, og kom meg på to forskjellige klasser i ettermiddag, så jeg har danset i 3 timer og eg skikkelig stiv og støl nå, haha! Man kjenner det godt når man tar en pause, og jeg merker spesielt etter jeg har vert syk at kroppen reagerer ekstra på bevegelse. Men det er jo litt deilig å kjenne at kroppen har fått kjørt seg. Jeg elsker at jeg har fått komt i gang med dansen igjen. Hjemme drev jeg jo med dans hele tiden, og har de siste 5 årene vert instruktør i danseverkstaden hjemme i Sogndal. I sommer endte den utrolige reisen jeg har fått gjennom å være en del av dans uten grenser i en danseturne i Italia med dansegruppen min Inspire og en gruppe fra Førde. Det er helt utrolig å tenke på at det allerede er en måned siden vi kom hjem fra denne utrolige reisen! Men det er godt å være i gang med dansen igjen. 
Til helgen får jeg kamera mitt, så da blir det bedre bilder her inne. Vi snakkes! XOXO


Noe av det verste jeg vet...

...det er å føle at jeg ikke strekker til. 

Jeg står opp, spiser frokost, går på skolen, handler inn til middag, lager middag, spiser middag, gjør skolearbeid, vasker og rydder litt, slapper av og går og legger meg. Alt i alt er dette en fin dag der jeg får gjort mye, men det er noe som mangler. Energi, glede og overskudd. 

Jeg har hatt det sånn her så utrolig mange ganger, også i lange perioder. Det er slitsomt, helt utrolig slitsomt. Av og til så lurer jeg på hva som egentlig skal til for at livet skal være som en dans på roser hver eneste dag, men finst det egentlig noen som har det sånn? Jeg har i perioder slitt med at jeg har vert så sliten at jeg har sovet mer enn jeg har vært våken i løpet av en dag. Jeg har kommet meg på skolen, og jeg har kommet meg på jobb og alle de tingene som jeg er nødt til å gjøre. Men så har jeg bare sovet, sovet og sovet og ikke følt meg noe mer opplagt når jeg våknet så da har jeg bare sovet mer. Hvordan blir man egentlig kvitt en sånn type ond sirkel som det? 

For meg var det ingenting annet som virket enn å starte et nytt kapittel i livet. Å flytte hjemmefra og starte på helt nye studier, i en helt ny by var det som funket for meg. Ikke nødvendigvis fordi jeg hadde det så vondt hjemme, for det hadde jeg så absolutt ikke. Jeg hadde det faktisk utrolig bra hjemme og jeg hadde ikke noe press på meg til å gjøre noe som helst av husarbeid og lignende. Hjemme har alltid vert en trygg og god plass for meg, så det var ikke det å dra hjemmefra som var nødvendig. 

Det å få nye rutiner, en ny hverdag og nye mennesker rundt seg var det som hjalp. Jeg har energi og overskudd til å ikke bare gjennomføre de mange oppgavene i løpet av en dag, men til å nyte det. Til å glede meg over de små detaljene i hverdagene, og til å glede meg til å være med på sosiale og gøye ting i helgene i stedet for å ligge hjemme å sove. Det er ikke alltid det er så mye som skal til, ikke vet jeg hva som gjorde livet tungt og slitsomt for meg til tider, men det trenger jeg ikke vite heller. Det viktige er at jeg har det bedre nå, jeg er lykkelig, og jeg koser meg, hver dag!

Helloo Friday!

Hallaisen alle sammen og goood fredag! 

Fredag er den beste dagen i uken, jeg elsker følelsen av helg! Det som gjør fredagen enda bedre er at jeg har en super kort skoledag, og har dermed tid til å nyte dagen ekstra mye. I dag reiste jeg og min kjære til byen etter skolen, jeg trengte en dataveske til min nye mac, og etter det tok vi oss like godt en tur på kafe for en litt ekstra god lunsj! I dag har jeg ikke så mye på planen. Vi tar en etterlengtet taco-kveld med en god film på tven og slapper helt av, før det braker løs med festligheter i morgen kveld! Forresten, jeg beklager dårlig kvalitet på bildene. Jeg glemte helt å ta med meg kamera da jeg flyttet til Trondheim, og må derfor leve med iphone-kvalitet. Men neste helg får jeg kamera mitt opp hit, så da blir det bedre! Ha en strålende fredag! XO 

 

IKEA

Heia! 

I dag har vert en fin dag! Jeg har ganske mye fritid nå i starten av studie, så da må jeg fylle dagene med litt andre ting, og i dag reiste jeg til IKEA med en venninne for å handle inn litt stæsj til leiligheten. De har så utrolig mye fint, og jeg føler enda at jeg manglar litt ting i leiligheten for at den skal bli skikkelig hjemmekoslig, så derfor bestemte jeg meg for å handle inn litt småting i dag. Da jeg hadde vert på IKEA tok jeg meg like godt en runde i byen også, og fant meg noen flere ting der. Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg kjøpte, og så skal dere få se bilder av leiligheten litt senere når jeg virkelig føler at jeg har fått på plass alt! 

♥ Dette bildet synest jeg hadde så utrolig fine farger, og siden fargene som går igjen i leiligheten er rosa, gult og turkis var dette midt i blinken hos oss! Du finner det HER ♥ De to store krukkene er både kjempe smarte til å ha mel, sukker, havregryn osv i og de er også kjempefine på kjøkkendisken. Disse finner du HER og HER ♥ Å pynte med blomster synes jeg er såå fint, men jeg er desverre veldig dårlig til å holde de i live. Derfor er det utrolig greit at det er mulig å kjøpe plastikk-blomster! IKEA har et veldig bra utvalg på plastikk-blomster, og denne finner du HER ♥ Jeg kjøpte også noen is-former, sånn at jeg kan lage hjemmelaget is. Mmm, gleder meg til å prøve! Disse fant jeg ikke på nettbutikken deres, desverre ♥ På søstrene grene fant jeg disse søte bokstøttene i marmor, som passet perfekt på skrivepulten min! ♥ Jeg fant også en praktisk boks i turkis. Det er alltid greit å ha til å lagre ting og tang i sånn at de ikke ligger og slenger ♥ Den lille krukken kjøpte jeg også der, og denne har jeg tenkt å bruke som en vase ♥ På nille kjøpte jeg meg en liten duk, og dette søte lille lyset! ♥


∼ Hva synes du? ∼

XO

 

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juni 2014
hits