Blåbær og tytebær - plukkingDet var ein finfin tur! :-)

 


uups

Skjer med å vere maks dårleg til å blogge? hehehaha. Skal skjerpe meg, lovar!!! Er du fast lesar av bloggen min? Litt kjekt å sjå kem som les bloggen.. så om du vil kommentere viss du er ein av dei faste lesarane hadde det vore superdupert! 

Har vore på DEN lang fjellturen på skulen idag, og no skal eg snart ut igjen i skauen og plukke blåbær med familien ♥ How great! Skal ta litt bilder, så det kjem bilder seinareee.. ! Snakkes :-)

 

Cake Boss

Trur det må vere det mest geniale programmet! Kakene dei lagar er heilt sjuke. 1-2 meter høge, og massemasse detaljar. Og så ser dei maks deilige ut! Hoho. Ser du Cake Boss? 


HOHO! 

Første skuledag ferdig, berre 189 dagar igjen!

Da kan eg kryssa ut første skuledag på kalendaren. Dagen idag var ganske fin. Det var for det meste informasjon, og utdeling av bøker.. I tillegg til at me hadde ei lita stund der me tende lys og prata litt om den forferdelige hendelsen som oppstod den 22. juli. Det er heilt forferdeleg det som har skjedd, og ja.. sjølvsagt må ein snakke om det. Men for å vere heilt ærleg er eg litt lei av å berre snakke og snakke og snakke om det no. Eg føler med dei pårørande, og dei skada, og eg tenker på dei omkomne. Det gjer ilt, å tenke at dette har skjedd med så mange gode mennesker, ungdommar. Men no har eg lyst til å komme videre. Sjå lyst på kvardagen og holde saman. Eg har lyst til å vise dei eg er glad i at eg er glad i dei, og eg vil vise at eg bryr meg. Men så vil eg gå vidare. Ikkje gløyme, men gå vidare. 


Det var kjekt å sjå igjen heile klassen. Endeleg vere samla alle sammen igjen. Men det var megarart å vere ute i friminuttane, og sjå at det kun er folk som er yngre enn oss der no. Me er dei eldste. Det føltes litt tomt. Men såklart er det fint å vere eldst, det er nok berre ein vane. Resten av dagen har også vore fin. Eg har dansa. Det er ikkje lenge til skuleturnè, så nå øver me så berre det for å vere best mulig når me skal ut og representere oss. Eg har forresten blitt leiar i dansegruppa vår, Inspire! Wihu :-) No gledar eg meg til helg, før eg skal gjere meg klar til å virkelig komme i gang på skulen neste veke! Tudelu ! ;*Ny linse og god natt ! :-)

Canon original-linse 18mm-200mm. 

Luv it! ♥

Da er det skule igjen imorgon, så no hoppar eg i senga! :-) God natt, og sov godt! :-) 


Vips så var ferien slutt!

Etter ein finfin sommarferie er det på tide å starte på skulen igjen. Imorgon er min siste fridag, så er det på'an igjen! Eg grugledar meg til å begynne i 10. klasse. Eg gruar meg fordi eg må begynne å stå opp tidleg om morgonen igjen, og det er mykje arbeid å gjere for å halde karakterane oppe. Eg gruar meg også litt til eksamen og den delen.. men hey, det er jo fortsatt eit halvt år til right? :-D 

Eg gledar meg til å komma inn i ein skikkeleg døgnrytme igjen. Til å møte igjen verdas beste klasse, og til å finne på mange sprø ting i friminuttane. Eg gledar meg til at eg skal vere ein av dei eldste på skulen. Eg gledar meg til Polen/Tysklan-turen som me skal på i slutten av september, og eg gledar meg til å prøve å finne ut kva som passar til meg, kva eg skal velge til nesteår når eg skal begynne på videregåande.

Det er litt sprøtt å tenke på, at no begynnar skulen igjen. Sommarferien er over, og det er eit heilt år til nestegang. Samtidig er det deilig å tenke på, og eg gledar meg meir til denne hausten enn eg har gleda meg til nokon haustar før. Eg skal på småturar med veninner, eg skal til Polen og Tyskland med klassen, eg skal til Tyrkia/Side med Andrea, og eg skal bli instruktør i danseverstaden i Sogndal. Eg har mykje å sjå fram til denne høsten. Og eg likara ♥ hehe.


No sitter eg her med ei stor skål med potetstappe og kosar meg med TV, og tenker på korleis det skal bli på torsdag på første skuledag i 10. klasse. Beste kveldsen! ♥

Når begynner du på skulen? Gruar/gledar du deg? Korleis klasse skal du begynne i? :-) 


H&M - Me Want


Sko 49,50,-

Hue 79,50,-

Handledd-varmarar 59,50,-

Briller 69,90,.

Bukse 149,-

Denim-shorts 249,-

Blazer 349,-

Cardigan 199,-

Genser 199.-

Hettegenser 149,-

Poncho 199,-

Sko 129,-

Tubeskjerf 179,-

 


Av Andrea :-)


Det var ein heilt sjukt sterk regnbode der!

Og her budde eg og Andrea når me var av onkel!Meg og Andrea sitt palass! :-D

Soljenter ♥

Kompis!Elvis!

Ein av Andrea sine to søte kattungar !Dior ♥Vesla ♥Flink!TRAKTOR! KEWLT

Finfine dagar, med ei finfin jente! :-) 

 

 

Sam Tsui - smeltar !
Picjoke.com - hehehe


.

Åherregud no skulle eg lage eit innlegg så virkar ikkje bildeopplastina!!! ARRRRRRRRRRGH!

Header!

Berre for å prøve ut picnik, som eg ikkje har brukt på leenge! Laga eg ein header til denne søte jenta her! :-) 
Ta ein tur innom bloggen hennes, den er super! :-)

 Fort gjort! menmen :-)

 

Med Ingrid :-D

Bilder fra tubba - det har eg gløymt!


Vil berre sei at det var 13 grader i vatnet. Maks.


Ein finfin tur! :-)

 


weheartit.com

   
 
    


   
  

  
  
   

 

10 små ting som gjer meg glad..

1. når nokon seier dei er glad i meg.
2. når eg får til noko som andre ikkje klarer.
3. når eg våknar til blå himmel og sol. 
4. ein klem eller to.
5.  musikk med glad-tekster.
6. ein god serie på tv, i armkroken hans. 
7. venner.
8. eit lite smil, eller eit stort smil.
9. dansing.
10. følelsen eg får når eg møter nokon eg ikkje har sett på ei lang stund. 

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » September 2015
hits