Nye deksel!

Mitt "gamle" deksel:

Kjøpt meg to nye deksel fra >handelsportal.no< og dei er supersøte begge to! Har berre hatt det som er bilde av over her fra glitter til 80 kroner før.. så nå var det på tide med noken nye! Handelsportal.no har så utruli mange fine deksel til Iphone! Der kjem eg garantert til å handle meir :-) Det eg har på no er det som er rett under her, med masse farger ↓ fintfintfint.

har du handla på handelsportal.no før? 
♥ 
hugs å stille fleire spørsmål til spørsmålsrunden!  

Burn - reklame av meg og Mathias!

Da var reklamefilmen ferdig! Synest den blei ganske bra eg, berre synd at vi ikkje fikk skikkelig med når eg landa i vatnet. Haha! Var iskaldt å bade, men heldigvis har det vore sool i dag så det gjekk egentlig ganske greit! :-) Kva synest du? 


Outfit 29-april-2012Bukse Only Bluse H&M Sko Eurosko (mamma sine)

Oii, så fint uttrykk på dei to øverste bilda.
Mange har spurt om eg kan ha meir outfit, og det kan eg sjølvsagt prøve å få til. Men for å vere heilt ærlig så har eg ein ganske kjedelig stil for tida .. så det blir nok bedre når det blir litt varmare ute :-) No har eg nett komme heim fra gudstjeneste der konfirmant-gruppa mi framførte dansen eg har lært dei. Dei var kjempeflinke! Seinare skal eg vere med ein kompiss i klassen, vi skal lage ein reklamefilm! Kanskje eg kan legge den ut på bloggen? 

room-tour

Da har eg fått laga ein room-tour-film til dere! Beklager for at det er litt uklart, og at det går litt fort noken plassa.. men fekk det ikkje til å bli bedre, og orkte ikkje filme på nytt å ta det seinere. Dere får uansett bra oversikt over kordan rommet mitt ser ut. Er første gang i heile mitt liv at eg redigerer ein film.. så vær snille! hehe. Håper dere liker filmen! Synest? 

back
I dag har vi hatt framsyning der vi viste fram det showet som vi har jobba heilt sjukt mykje med i veka som har gått. Det var det som gjorde at eg hadde så lite tid til bloggen, så no får vi håpe at eg får litt bedre tid frammover. Etter mykje styr blei det ein veldig kjekk og vellykka forestilling, det var utrulig kjekt å få vise fram so mykje nytt iallefall! Har filma room-tour for dere, så no må eg berre redigere den litt og so kjem den. Woop. Ha ein fin laurdagskveld :-) Tiden går altfor fort

Unnskyld, unnskyld, unnskyld! 

Dagane mine er proppa, klarer rett og slett ikkje å skvise inn tid til bloggen. Skal prøve så godt eg kan å få til room-tour-videoen, men kan faktisk ikkje love nåke likevel. Huff, etter denne helga blir det ikkje så veldig stress. Skal danse på "Gjestfrie dager" imorgon sammen med dansegruppa mi Inspire. Kom å sjå! Utenfor kommunehuset i Sogndal klokka 16:25 :) Og fortsett å stille spørsmål til spørsmålsrunden! :) 


Arkivbilde. Beklager. Igjen!

Spørsmålsrunde

Herlighet for ein superslitsom dag! Reiste til Sogndal rett etter skulen for å reise på dansetrening. Etter ca. ein halvannen time der for eg videre for å ha dansetime med nokon supre konfirmantar! Har hatt det veldig kjekt da, sjølv om det var slitsom. Har egentlig ikkje så veldig mykje meir å blogge om i dag, men tenkte at eg skulle sette i gang ei spørsmålsrunde sia eindel har spurt om det. Men om eg skal svare bra og det skal bli noko ut av det så må de stille MASSE spørsmål, og iallefall meir enn forrige gang! Hehehi. 

Har også tenkt å lage eit slags styrke/trenings "opplegg" som eg skal prøve å følge heilt fram til sommarferien. Så om de vil kan eg legge ut det når eg ha gjort det? Blir sikkert til veka igjen. Og på torsdag eller fredag skal eg vise dere noko som eg fekk i posten fra H&M på tirsdag, og såå kjem det "roum-tour" i helga! Flink eller?

Kom med meir forslag til kva eg skal blogge om, så skal eg prøve å få gjort det! :-) 

Tentamen

Da har eg komme meg heim fra skulen. Har hatt engelsk-tentame i dag og det var heilt forferdelig! Skreiv fedig ei heil oppgave, da eg skjønnte at eg ikkje hadde gjort det oppgava spurte om, så eg skreiv ei heilt ny oppgave, og da eg fant ut at eg kanskje ikkje hadde gjort det den oppgava ba om heller, ga eg opp og leverte. Haha! Håper at magefølelse har feil denne gangen! 

I dag er nok ein dag der det er mykje å gjere. Og det er det i morgon og på torsdag også, så blir nok litt dårlig blogging dei dagane. MEN eg skal prøve å blogge litt innimellom, og så skal eg lage ein sånn "room-tour"-video av rommet mitt som nokon har spurt om. Skal prøve å få den ferdig til helga :-) Ha ein fin tirsdag, så blogges vi forhåpentligvis i kveld! 

Bloggfri dag i dag

Må ta ein bloggfri dag i dag. Har eindel ting som eg må få unnagjort, og så har eg jo trening seinare. Skal lage litt dans, gjere litt lekser, ha elevar og så trening så da blir det ikkje mykje tid til blogging. Skviser inn eit lite innlegg til dere no likevel, slik at det ikkje blir heilt tomt på bloggen i dag! Ha ein finfin dag i dag alle sammen! Sååå fin var eg i dag :-))

Herlig søndag

Idag skinner sola og eg har kost meg ute i finevèret med TOPP og milkshake. Yummy♥ Prøvde meg på å lage ein frisyre med donuten i dag, og til å vere første gang synest eg ikkje det blei så verst! Det blir ein slapp søndag for min del, da er det godt at eg skal på dans litt seinare i ettermiddag! Åhh, håper vèret held seg litt fint no framover, det hjelper virkelig både på humøret og på blogg-inspirasjonen og alt. Herlig! 

♥korleis har din søndag vore så langt? 

UKM - bilderVar ein heilt utruli kjekk opplevelse å få vere med på fylkesmønstringa i Nordfjord Eid på fredag. Om du vil sjå dansen vår og mange andre supre framsyningar kan du gjere det >her< Og eit kleint intervju >her< ! Er utrulig takknemlig for at vi fikk vere med videre på UKM og vise fram dansen vår. Eit minne for livet♥

InnkjøpHaha, dette var faktisk det einaste eg kjøpte i dag! Hadde ikkje behov for veldig mykje, menmen! 

Maskara fra MaxFactor - er utrulig lei av den egentlig. Den koster 135 kroner, og er heilt okei å bruke. Eg har den i fargen brown/dark no, men den fargen er nesten heilt svart. Kjøpte den ein gang eg hadde dårlig tid og berre trengte ein billig ein, og etter det har eg berre brukt den. Hatar faktisk å kjøpe sminke, tar så lang tid å finne ut kva som er bra, korleis farge osv. 
Hår-donut - Synest det er så utrulig fint, så har lyst til å prøve eg også sjølv om eg har liten tru på at eg får til å lage det fint til hehe. I dag var dei nedsett fra 100 til 20 kroner på glitter, så da måtte eg berre kjøpe ein! 
Hand-planleggings bok - Denne var på salg til berre 34.50 kroner på Notabene i dag, og eg som er utruulig dårlig til å hugse på ting eg skal fann ut at det kanskje kunne vere lurt å ha ei slik ei. No klarar eg kanskje å halde styr på alle avtalane mine og slikt!  

Resten av kvelden min går til å sjå på live-sendinga fra UKM i Eid, ete taco og berre slappe av! Haha, føler at eg skriver at eg skal slappe av veldig ofte noo men deet er jo flott deeet. 

scooter-babe?Sjååå kva eg har fått meg! Haha, litt nedtur sia eg egentlig hadde lyst på lett-sykkel. Men fyttigrisen det var altfor dyrt. Så om 3 månedar kan det hende du ser meg "råne" rundt på denne her? Hahaha. Dagen i dag har eg brukt til å sjå litt på live-sendinga til Fylkesmønstringa i Eid, og så har eg vore ein tur i Sogndal med Conni! Kjøpte egentlig ikkje noko spesielt.. berre småting. Men kan jo vise det seinare. Ha ein fin laurdag! 

Ein vellykka dag!

Da er eg på veg heim fra ein vellykka og kjekk dag på UKM i Eid! Storkosa meg med fine folk og på sena til tross for nervene så dette har vore ein fin dag! :) Har berre blitt mobilblogging i dag, men i morgon kjem der fleire og betre innlegg så stay tuned, vi blogges i morgon :-)

Meg og BIAO på tur

Da bærer det avgårde til Ukm i Eid! For dei som ikkje skjønte det så er "BIAO" Solvei.. Nervene kom for fullt på begge to idet vi svinga inn til Skei. Men det hadde vel vore noko gale om vi ikkje var nervøse, right? Ønsk oss lykke til! :-)

gåsehud

Fyttigrisen sitter her med gåsehus over heile meg! Har søkt litt rundt på sånne "America's got talent" - videoar. Er så mange flinke! Men denne jenta her.. Ho er ELVE år gammal, og ikkje berre har ho ei heilt fantastisk utrulig bra stemme, men ho tar virkelig sena og viser kem som kan! Åååh, fyyy så flink. 

 

Her snakker vi talent. Åhh! 

Innholdsrik fridag

Heisann hoppsan bloggen! 

Dagen i dag har vore ganske innholdsrik sjølv om eg har hatt fri fra skulen. Starta dagen med besøk av mormor der eg fikk deilig middag. Matmons♥ Etter det reiste eg til Sogndal på balletten, og no sitter eg på jobben til mamma og kosar meg med milkshake. Har nettopp tatt sol også. Fant ut når eg dansa på balletten i dag at eg er knall kvit på føttna.. haha! isjebra. Om ca. ein halv time skal eg på trening igjen med dansegruppa mi Inspire, sååå skal eg heim å sjå Paradise Hotel. Herregud har blitt heilt avhengig haha. Korleis har din dag vore? :-) 
sommeer kom til meg!
Såg litt igjennom arkivet mitt og fant desse gamle bildene her. Eg gledar meg så utrulig til sommer og sol! Og ikkje minst ferie. Eg trur denne sommeren blir veldig bra. Skal først ti Tyrkia i to veker med familien, og seinare tre veker til Malta på språkreise. Gledar meg ekstra til språkreisen. Møte nye folk, sjå nye plassar og fordjupe meg i engelsk! Eg trur denne sommeren blir ekstra bra, og så er det jo litt deilig å tenke på at eg skal begynne på videregåande når eg skal på skulen igjen, og ikkje tilbake på den gamle skulen vår. Neida, den er ikkje såå gammal.. men etter å ha gått på samme skulen i 10 år såå er det ikkje så rart at ein blir litt lei. Det blir så utrulig bra med sommer og ein lang ferie. Eg gledar meg sååå så til det!

♥ gledar du deg til sommarfeire? 

Winnie the Pooh


Måtte berre vise dette bildet. Noko so søtt! ♥
Vil også takke alle sammen som er innom, leser og kommenterar på bloggen min! Det gjer meg utruleg glad. Tusen takk!  

helg !

Heisann alle sammen!

Guuurimalla det er deilig med helg no♥ Haha, ja eg veit det berre er onsdag, men har fri heilt til mandag! Heldig, eller? Dagen i dag har gått til å ta igjen litt på Paradise Hotel og ellers berre ete.. masse.. og ellers barre sett på TV og slappa av. Har ungått å sjå på rettsaka til ABB i dag. Såg på den på mandag, og litt i går .. men eg orkar rett og slett ikkje sjå meir på det. Det er så forferdelig, eg trur ikkje nokon kan sette ord på det som har skjedd eller korleis ein person kan gjere noko slikt. Alle mine tanker går til dei pårørande, stå på!

Resten av dagen skal gå til tv-titting og slaske på sofaen. Ah, herlig! Skal også prøve å legge meg tidlig i kveld, slik at eg er opplagt for morgondagen! Pleier aldri klare å legge meg tidlig om eg har fri.. Håper på like fint vær framover som det har vore dei siste dagane! Det er så deilig.  korleis har din dag vore? 

you are beautiful

Dette bildet traff meg skikkelig når eg først såg det. Eg har gått og tenkt litt på det etterpå, og det er så altfor mange jenter som går rundt og føler seg slik som dette her. Alt presse som er rundt om i verden om å vere kjempetynn, med store puppar og smale lår har blitt så stort at det er nesten ikkje mulig å finne ei jente som er 100% fornøgd med seg sjølv lenger. Det er så utrulig feil at det skal vere slik! Min meining er at, kvar jente som er seg sjølv.. og viser at ho er fornøgd med det er nydelig. Det som er på innsia av ein person teller så utrulig mykje meir, sjølv om det ikkje er slik folk flest føler det. Eg er så misunnelig på dei som virkelig klarer å oversjå alt som blir sagt, alle blikk og alt press som ein kan finne på internett, i magasin og rundt om ellers i kvardagen. Det er slike personar som fortjener oppmerksomheit! Og dei fortjener den fordi dei tørr å stå fram og vere seg sjølv, og ikkje bry seg om kva andre meiner. Kvifor kan ikkje alle jenter få føle seg som ei prinsesse, uansett korleis dei ser ut? Er det virkelig utsjånad og størrelse som teller mest? Nei. Kvar og ei jente som er seg sjølv, lever livet og kosar seg med korleis ein sjølv er er ei nydelig jente, og slike jenter ser eg virkelig opp til. Det er så mykje mobbing og slenging av skjellsord osv rundt om kring no til dags at det er nesten heilt skremmende. Alle kan vel få lov til å vere seg sjølv, uten å bli rakka ned på! Eg blir så utrulig frustrert av sånne ting som dette rett og slett fordi det er så urettferdig. Men eg håpar virkelig at du er fornøgd med deg sjølv, og at du er klar over at du er nydelig! 


kva meiner du om dette? 

blogg.no assa.....

OUTFIT:Gamle kler. Trur ikkje eg orkar å skrive kor dei er i fra ein gang, går ikkje an å kjøpe dei no uansett, haha. 
Heii alle sammen! Beklager veldig for at eg ikkje blogga i går. Hadde god tid sia eg kom heim fra skulen før klokka eitt etter ein norsk-tentamen, menn så blei det no slik. I dag skulle eg blogge med ein gong eg kom heim frå skulen, men neida.. blogg.no funka ikkje, igjen. Årh, er så lei. Haha. 
Dagen i dag har iallefall vore ganske grei. Starta med ein heilt okei naturfags-prøve, og resten av skuledagen var heilt vanleg. Hadde 60meter i gym, og eg tørr ikkje ein gang skrive kva eg sprang på. Får skulde på at eg har vore/og er, mykje sjuk! Etter skulen rydda eg på dataen min (faktisk) og no har eg nettopp komme heim frå ein super russerevy! Tenkte å sjå litt på Paradise Hotel før eg sovnar. Finfin dag med andre ord♥ Godnatta, sov godt! 

quotes

Av og til så kan eg sitte og lese quotes aldri så lenge fordi eg kjedar meg. Er så mange fine! Eg kan bli i så godt humør om eg finner nokon som virkelig "treffer" meg, på ein måte haha. Samtidig så har eg faktisk opplevd å bli utrulig lei meg, nesten ødelagt dagen min ved å lese quotes som minner meg på ting som har skjedd, eller følelsar osv. Har du samme følelsen av og til? Er utrulig kor mykje nokre få ord kan gjere med deg, og dei fleste er jo akkurat som om orda er tatt rett ut av munnen på deg... enig? 


tåspissko

Hadde ein ganske vellykka (men visse unntak) framføring i dag. Er så kjekt å få stå på sena og vise fram det eg elskar å drive med! Så fekk eg dei nye tåspisskoa i dag! (iihp) dei er så fine. Åhh, *lykke*. Resten av kvelden går berre til taco-kos og å slappe av. Ha ein fin laurdagskveld! :-)

topp2 jakkerDen øverste jakken veit eg faktisk ikkje heilt kor eg har kjøpt. Men eg trur den er kjøpt på H&M om eg ikkje tek heilt feil! Den er så fin. Klarer egentlig aldri finne ein skinnjakke som eg er skikkelig fornøgd med om eg leitar etter ein, men denne synest eg er virkelig fin på! Den andre jakken er fra Polen fra ein butikk som heiter New Yorker. Den har eg brukt mykje! Den er kjempefinn på og passar både til kvardag og litt finere ! :-) Synest?


Beklagar for at eg ikkje blogga i går! Var rett og slett opptatt heile dagen. No skal eg ordne meg før eg skal til Sogndal. Skal danse på ein forestilling, så deet blir kjekt! Ha ein fin laurdag, so blogges vi kanskje i kveld! :-) 

topp2 smykkerEg haaaar så mange smykker og øyredubber og ringer og armbånd.. og eg haaatar å bruke det! Neida. Joda. Men eg er likar ikkje lange øyredubbar, det er berre plagsomt.. og har veldig sjeldent på meg noko meir stas enn eit smykke og ein ring. Derfor er desse sikkert litt kjedelige.. menmen! Smykket har eg fått av søteste Andrea♥ til konfirmasjonen min og eg går med det kvar dag (med nooooken fåå unntak). Synest det er kjempesøtt, og veldig enkelt. Så er det jo i sølv og det passar jo til so og sei alt! :-) Øyredubbane har eg kjøpt i syden, og er egentleg dei einaste lange øyredubbane eg brukar, viss eg først bruker det. Bruker andre øyredubbar innimellom av og til også sjølvsagt, men desse synest eg er utrulig fine og passer til det meste! Elsker den søte lille diamant-detaljen i midten av hjertet! 


pleier du å bruke mykje smykker og sånn? 

topp2 sko-parDet øverste sko-paret er fra Tyrkia og dei skoa er utrulig søte synest eg! Dei passar til det meste, og eg gledar meg til å få bruke dei meir no når det går mot sommer og sol. Dei svarte skoa er fra Økonomisko og er utrulig behagelige på sjølv om dei er so høge som dei er. Kjøpte dei da eg skulle på juleball så dei er ganske nye men dei skal brukast mykje! 

likte du skoa? :-) 

Gratulerer med dagen, morfar! (og outfit)

Blazer fra Cubus | Topp fra Lindex | Shorts fra Cubus | Strømpebukse (blå) fra ein dagligvarebutikk! hehehe

Heisann! No sitter eg i bursdagsselskap. GRATULERER SÅ MYKJE MED DAGEN KJÆRE MORFAR♥♥ 
Har vore på ungdomssråd og resten av dagen går til å kose seg sammen med familen + litt blogging! Klarer nesten ikkje vente til denne veka er over. Er allerede skulelei, æsj.  Heldigvis har eg fri neste torsdag og fredag. Wii! Forresten, ver greie med bildene.. tok dei sånn ca. rett etter eg hadde stått opp hehehe.

film - anbefaling

I restene av det som en gang var Nord-Amerika, tvinger Panem-nasjonen hvert år alle sine tolv distrikt til å sende en tenåringsgutt og en tenåringsjente for å konkurrere i The Huner Games. Dette er dels forskrudd underholdning, dels skrekktaktikk fra myndighetene, og en TV-overført happening der "tributter" må slåss med hverandre inntil en står igjen. (>sogndal.kulturhus.no<)

Må berre anbefale denne filmen! Var å såg den på kino på søndag, og den var faktisk mykje bedre enn forventa. Av og til kunne den virke litt lang, men den hadde ein veldig bra handling og var alt i alt ein god film. Løp å sjå, eller løp og kjøp når den kjem ut på DVD! :-) 

har du sett Hunger Games?  

topp2 bukser

Den øverste er egentlig ein tights, men det er lommer på rompa og glidelås framme så eg reknar den som ei bukse eg! Den er fra Cubus og er heilt utrulig god å ha på. Det er eit ganske glatt stoff, og den er like stretchy som ein vanleg tights. Kanskje enda meir også! Einaste minuest med den er at den er litt høg på livet så det er ikkje så fint å bruke inntil-sittande toppar utapå :-)  Den beige buksa er også fra Cubus og sitter veldig godt på. Liker veldig godt fargen også! Minuset er at den er litt vid nedover beina, noko eg ikkje synest er så veldig fint med mindre det er ei bukse som er meiningen skal vere vid! Synest?  

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juni 2014
hits