Endelig påskeferie

No er det endelig påskeferie. Hadde ein utrullig koselig avslutning sammen med klassen i går. Etter ein koselig påskegudstjeneste i kyrkja reiste me tilbake til skulen for å ha påskelunsj sammen. Dagen i dag har eg egentlig berre brukt på eit langt bad. Er ikkje ofte eg tar meg tid til å ta eit avslappende bad i over to timar mens eg leser ei god bok så det var utrulig godt. Resten av dagen går berre til å nyte fine-vèret, slappe av og vere med familien.


I kveld skal eg delta på Earth Hour. Klokka 20:30 skrur eg av alle lysa i huset i ein time, og det gledar eg meg til! Var utrulig koselig i fjor, og trur det kan bli like koselig i kveld. Synest eigentleg at Earth Hour burde vore mykje oftere. Kor mykje har ein time å sei for oss? 

Skal du delta på Earth Hour? 

Earth Hour - BLI MED!

Slukk lyset ein time for klimaet vårt !

Earth Hour er ei verdensomfattande markering der alle folk i verden blir oppfordra til å slukke lyset i ein time for klimaet. Den symbolske markeringa har som mål å øke bevissheiten rundt klimaproblematikken ved å få privatpersonar,  virksomheiter, myndigheiter og organisasjoner til å slå av all elektrisitet i ein time. 

 

I fjor deltok eg på Earth Hour og slo av all elektrisitet i ein time for klimaet vårt. Ein time uten elektrisitet er ikkje mykje, så bli med du også! Ein stakkars time kan bety så mykje for jorda vår at kvifor ikkje bli med? I tillegg kan det vere utrulig koselig å bruke ein time berre på familie, venner eller kjæresten. Tenn på alle stearinlysa du har og kos deg med gitar-spel og allsang eller med ei skål med påskegodt! Ein kan gjere utrulig mykje kjekt uten elektrisitet og så blir det jo ekstra koselig med brennande lys! Bli med på Earth Hour i kveld; 31. mars. 2012 klokka 20:30, og skru av lyset i ein time for jorda vår! 

 

Om du vil lese meir om Earth Hour kan du gjere det på EarthHour.org her!

Jordbær og godt humør!

Er i utrulig godt humør akkurat no til tross for at formen ikkje er heilt på topp! Er ferdig med ein to-timers matteprøve som eg følte gjekk overraskande bra sia eg ikkje øvde i det heiletatt. Dagen i dag skal gå til ballett og bursdagsfeiring, så det må jo bli bra :) HA EIN FIN DAG ALLE SAMMEN! :-D

Ps: hugs å stille fleire spørsmål til spørsmålsrunden!

konkurranse

Har blitt med i en konkurranse om å vinne Ipad 2 >her< bli med du også! :-)

10 ting du kanskje ikkje visste om meg - del 2

 

♣ Eg kan plutselig legge meg ned og le, og ikkje klare å stoppe, av ingenting. 

♣ Eg er mørkredd. Veldig mørkredd. 

♣ Eg er veldig, veldig, veldig kilen (eg veit ikkje korleis det ordet skrivest på nynorsk, hehehe) .. overalt. 

♣ Eg trur på at vi kjem til himmelen når vi dør. 

♣ Eg er den personen som synest alt logisk er ulogisk.. 


♣ Eg får blåmerker på null komma niks! 

♣ Eg er stor fan av ketchup. Namm! Eter det på nesten alt.. 

♣ Eg liker å synge. 

♣ Eg har skikkelig høgdeskrekk. Wuææ.

♣ Eg synest det er skikkelig vanskelig å vite kem ein kan stole på og ikkje..!

 

 


 

Ikkje gløym å stille spørsmål til spørsmålsrunden! :-) 

25.mar.2012

Heisann! :-) 
Har storkost meg i helga med mange gode folk! Og så har eg fått tiidenes blåmerke! ;


Aoooeeeh, haha. 

Ville berre innom for å sei heihei, og at eg ventar med å svare på spørsmålsrunden til seinare i veka eller til helga! Kom med fleire spørsmål om det er noko du lurer på! Ha ein fin kveld da.

SPØRSMÅLSRUNDE

I helga skal eg ikkje vere heime, så da blir det nok ingen blogging! Derfor tenkte eg at det passar veldig fint å sette i gang ein spørsmålsrunde! Spør meg om alt mulig, så svarer eg på det eg synst eg passande å skrive på bloggen! :)


Såå, kva lurer du på? 

10 ting du kanskje ikkje visste om meg?

♣ Eg er hysterisk redd for floger. Skriker som ein unge om eg ser ei, og tørr ikkje legge meg om det er ei på rommet!

♣ Eg er avhengig av lypsyl/leppepomade, tørre lepper er the worst thing in thah world!

♣ Eg har dansa siden eg var 4 år, og elsker det av heile mitt hjerte. 

♣ Eg liker ikkje tannkrem, blæk. (bruker det sjølvsagt!!!!)

♣ Eg er eit skikkelig sovedyr, men klarer aldri legge meg tidlig.... 
 

 

♣ Eg klarer ikkje vere sint på nokon. Blir irritert og sur, ja.. men det går fort over! 

♣ Eg har panikk for å kjøpe ekte pels. Må alltid spørre mamma "det er vel ikkje ekte??" sjølv om eg veit svaret er nei.

♣ Eg klarer ikkje gå ut døra om eg ikkje synest det eg har på meg er ok. Kan prestere å snu i gangen for å skifte.

♣ Eg har veldig skiftende humør.. hehehehehee :-))))

♣ Eg har ein vane å svare med eit stoort smil om eg ikkje har noko anna lurt å sei.. :-)
 
Vil de ha ein del 2? 
Ha ein fin kveld! :-)  

top 5 wants - nelly.comNR. 1 HER // NR. 2 HER // NR. 3 HER // NR. 4 HER // NR. 5 HER

Var inne og såg litt på >nelly.com< og dei har så mykje fint der! Gleder meg sånn til våren, det er så mange friske farger som kjem i butikkane da! Det har jo allerede komme noken, men når det blir skikkelig vår tenker eg at det blir enda kjekkare å kikke i butikkane! :-) Har funne mine top 5 på nelly, er kanskje ikkje så fargerike... men fine er dei! Har ikkje noko erfaring med handling på nelly, har du? let me know! :-) 

Carpe diem


Elsker det ordtaket! 
Angående det med at eg dansa med kyssesjuka.. eg har ikkje kyssesjuka i ein så stor grad, og siden alle prøvane var heilt fine så får eg lov til å vere i fysisk aktivitet når eg orker. Men eg tek sjølvsagt hensyn til det slik at eg ska sleppe å bli veldig sjuk! :-) Ha ein fin søndag alle sammen ♥♥ 

17.mar.2012

♥ Heiihei!

Hatt ein kjekk dag sammen med Inspire! (iallefall dei fleste). Vi dansa på Sogningen Storsenter, og det var utrulig nok eindel folk som kom for å sjå på! Kjempemoro :-) No er det lørdags-kos med familien, og snart begynner artistgalla♥ 

- Ha ein fin lørdags-kveld alle sammen!

Endelig!

Endelig ein skikkelig header, så no ser designet litt bedre ut.. og da blir det jo plutselitt litt kjekkere å blogge også ! :-) er fortsatt sjuk.. har faktisk fått vite at eg har kyssesjuka, men heldigvis ikkje i ein så stor grad.. så da er det jo ikkje så mykje å finne på -- altså meir tid til blogging! Derfor tenkte eg jo at det passar seg med eit innlegg der eg spørr deg kva du vil lese på bloggen min? anbefalinger, tema eg ska sei mi meining om.. bilder, osv osv! Kva vil du lese på bloggen? :-)  
 

Hadde vore veldig koslig med litt forskjellige forslag, hehehe.. ! Ha ein fin fredagskveld videre :-)  

 

sommer og sånn

                                             


                                             
 
Bildene er henta fra //weheartit.com//
Er fortsatt sjuk, men føler meg litt bedre no. Likevel er det ikkje veldig kjekt å ha halsbetennelse, og brannkopper og kanskje kyssesjuka og alt sånt. Menmenmen, det var ikkje det som skulle vere fokus i dette innlegg! Nei nei nei. Det er nemleg sommer. Åh, eg kan ikkje vente til sommaren! Har såå mykje eg skal oppleve og vere med på, og så blir det jo sjølvsagt herleg når det endeleg blir sol og shorts-vèr ute! Ja, det har begynt å "vårest" litt no, men ingenting er som sommeren. Gleder meg utrulig til å reise til syden med familien, og så reise på språkreise etterpå♥ har på følelsen at sommeren 2012 blir uforglemmelig!
Gleder du deg til sommeren?♥

Fem personer på en gitar

Haha utruleg morsomt! :-D Og dei er så utruleg flinke til å synge! 

Innskjøp fra i går!
Poncho 49,- Mørkeblå hettejakke 199,- Grå joggebukse 199,- Rosa og kvit singlett 2 for 149,- Stripete shorts 199,-  | ALT FRA CUBUS |  Korte støvler (pris?)  | FRA EUROSKO

Synest? :-) 

Sjuk

Ligger som eit slakt på sofaen. Halsen og hode verker, og det svir inni heile munnen. Klarer ikkje å puste med munnen igjen, så eg ligger her og gaper. LoveMyLife!
No skal eg vel finne meg litt is, i håp om at det roer ned den brennende følelsen i halsen litt. Argh

Blogger på Ipad'n , så har ikkje noko bilde desverre. Menmen. Kanskje kjem det eit innlegg litt seinere med innkjøp fra i går :-) hade

Å gjøre feil.

Har tenkt på det tema en stund nå. Ikke for noe spesiell grunn, men bare fordi det er så sykt å tenke på. Folk kan bli så utrolig fort sinte, og sure fordi kjæresten, en venninne, mor, far eller søsken gjør en liten feil. Jeg har selv fått høre mye dritt for småfeil jeg har gjort, og jeg har selv blitt irritert på folk som har gjort en feil. Men forskjellen er vel kanskje at jeg i etterkant har faktisk forstått at det var bare en feil, en misforståelse? 

Jeg er helt sikker på at absolutt alle som leser dette jeg skriver nå, og alle som ikke leser det har gjort feil her i livet, men likevel rakket ned på andre for noe som egentlig ikke var så veldig stort, for noe som de selv helt sikkert har gjort en gang.  Min mening er at så lenge dem det gjelder er ærlige, uansett om det ikke er det som er sant du vil høre, så er det ingenting å bli sur for. Okei, du hater kanskje det du får høre, men i det minste så har du blitt bevist at de er ærlige med deg, at de bryr seg om deg, og ikke vil lyge for deg. 

Mennesker henger seg alt for fort opp i ting som er så altfor små. Jeg synest ofte det er vanskelig å si det jeg mener, eller det jeg har lyst til å si. Det er fordi jeg er så usikker på om jeg kommer til å si noe feil. Jeg er redd for å si noe feil. Redd for hvilken reaksjon de andre kommer til å få, redd for å bli utestengt. Ofte har jeg tenkt på at, når jeg har det sånn.. hvordan har andre det da? Fordi, jeg kan ærlig innrømme at når det gjelder andre ting, som å tryne eller le høgt ut i timen eller noe så er jeg ikke redd for å drite meg ut. Men når det kommer til akkurat dette.. 

Tenk på de som ikke er sikkre på seg selv, som har lav selvtillit, og lav selvfølelse fra før. Hvordan har de det? Jeg har ofte oppfattet at sånne personer er veldig stille av seg. Er det fordi de får denne følelsen? Er det fordi de faktisk ikke tørr å si det de tenker bare fordi de er redd for å si noe feil, gjøre noe feil, og få en negativ reaksjon på det, føle seg enda mer utstøtt? Viss det er sånn, så har iallefall ikke jeg lyst til å være en av de personene som ikke tåler enn dritt, og blir sur og sint for ingenting. Hvorfor ikke bare le det vekk? 

Jeg tenker på dette veldig ofte. Kanskje mest fordi jeg får denne følelsen inni meg selv av og til, den følelsen av at viss jeg sier det jeg egentlig vil si nå, eller gjør det jeg egentlig vil gjøre nå, så kommer noen til å reagere på det, og le av meg. Men også fordi jeg ikke vil være en av de som gjør sånn at andre får den følelsen. Jeg vil være en person som kan lyse opp dagen til alle, en som man kan stole på, og en som ikke henger meg opp i ørsmå ting som egentlig ikke var så veldig "big deal" fra begynnelsen av.

Jeg tror meningen me dette innlegget er at, nestegang du synest at noe som blir sagt er såååååå teit at du bare måååå baksnakke den personen som sa det, og så bare måååå du overdrive litt sånn at det virker enda mer rart ut, og så bare mååå du få de andre til å fortelle det videre fordi det blir sååå kult når alle får vita at du har fått med deg noe sånt. Tenk litt over det, var det egentlig så veldig rart? Har ikke folk lov til å mene det de vil, og gjøre det de føler for? svaret er: JO, det har de.. nett sånn som du har!

Noe å le av

Hehehe.

Fine dagerr

Har det kjempemoro på besøk hos Helene! Derfor har det blitt minimalt med blogging i helga. No er jo klokka snart fem.. Ehe så det er nok på tide å få seg litt søvn! :-)

På fredag då eg kom var eg på h&m, og så fant eg ut at eg skulle gå inn på prøveromma å sminke meg litt... So da eg kom inn tenkte eg .. "hmm, har eg egentlig lov til dette?" .. Og i tillegg så gjekk eg på handicap-prøverommet så da måtte eg berre ta eitpar badass-bilder i spegelen der !!!

Imorgon blir det nok ein fin dag, så heim.. Og så klar for ei ny veke! Woop woop :-)

Der funka mobilbloggingen!

Wihii :-D

Zmfldldl

Lfelldlss

nytt design, igjen

No har eg skifta design igjen.. men går fortsatt ikkje an å mobilblogge, forstår ikkje korfor? Menmen. Synest iallefall dette designet var kjempefint! Men må jo sjølvsagt fikse litt på headeren, hehe. 

Synest? ♥

sjuk

Har brukt dagen til å sove, ete, og sjå Løvenes Konge 2 og 3. Dei filmane er såå søte! Kan sjå dei igjen og igjen og aldri bli lei! :-) Er sjuk, som det står i overskrifta.. så resten av dagen går vel til å slappe av. Blir nok ikkje noko meir blogging på meg idag. Ha ein fin dag alle sammen! :-) 

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juni 2014
hits