29.feb.2012

Beklager for lite blogging. Har blitt litt småsjuk og så er det eindel lekser og litt prøver og sånt på skulen :) på toppen av kransekaka så vil ikkje blogg.no - appen funke.. Når e skal poste eit innlegg står det at "kategorien finst ikke" .. Har aldri vert sånn før , argh. Har kanskje noko med designe mitt å gjere? Idk. Hade. Ps: fant ut at designet virkeli ikkje er egna for mobil. Så om du er innpå bloggen min me mobil så er det ikkje sikkert du kan sjå all teksten. Blæ får skifte design igjen om ikkje så lenge.. hade. Igjen

Her kan du finne meg ....

>facebook<. Her er facebooksida for bloggen min, om du har lyst til å like den hadde det vore supert! Pleier ikkje legge ut alle innlegga der, men de mest "seriøse" eller mest "innholdsrike" liksom, hehe. 

>twitter<. Har nettopp begynt å bruke det, så eg har ikkje heilt komt inn i det med tewwting(?) osv, men det kjem seg! Du må gjerne follow'e meg! :-) 

Og på >formspring<. Her kan de stille meg spørsmål, om det er noko de lurer på! Har ikkje brukt formspring så mykje, men om det er interesse for det så kan eg kanskje begynne å bli litt flinkere? 

På instagram heiter eg saandrah nett som på bloggen, om du vil follow'e meg der! 

Berre fordi eg ikkje hadde eit anna bilde.. haha, fin!

Ut på tur, aldri sur :-)I dag har eg vore på tur med papi og søss! Ein finfin tur i sola. Endelig er det begynt å gå litt mot vår, åh.. det er så herlig! Eg gledar meg til snøen er vekke. Det er så mykje kjekkare å ta seg ein tur ut, ein joggetur eller berre ut for å vere med venner. Berre det å sleppe å kle seg med ullklær og tre par sokkar blir herlig! ♥

I morgon er det slutt på vinterferien, argh. Men så er det jo berre fire veker (?) eller noko sånt til påske! Wii :-D Eg har iallefall hatt ein finfin vinerferie, har du? :-)

design

Heiheihei!


Da har eg fiksa litt på designet (igjen), men nokon seier dei ikkje kan sjå begynnelsen på det eg skriver.. er det fortsatt slik? Eg kan sjå alt sjølv, viss eg går innpå.. hm! Men om det er noko som ikkje funkar no, eller noko sånt.. plis gi meg beskjed, og sei kva som er galt.. så skal eg prøve å fikse på det! :-)  
pusekatten min er søt

Må berre vise tidenes bilde av kattepusen min! Han er litt oppmerksomheitssjuk, og ein morning eg var på badet for å stelle meg endte han opp i smykke-skuffa mi slik: 

Og da eg kom heim fra Andrea, så kom han jammen og la seg på fanget mitt med ein gang eg satt meg ned i sofaen. Eg skjønnte at han hadde savna meg, sidan han aldri pleier å ligge i fange mitt! Søte Sissur♥

Haha "yoyo". 

Supre dager

Da har eg komme meg heim etter nokon fine dager sammen med Andrea! Har brukt mykje tid i stallen, og det har vore kjempekjekt! :-D På fredagen kosa me oss litt med speling og drueeting.. nomnom. Det var koseleg. Tok verdens søtaste bilde av Magnum og Troy også.. aww!

Kjøpte faktisk ingenting anna enn ein pakke med sjokolade-påskeegg og det er vel ikkje noko å legga ut i eit "innkjøp"-innlegg? Haha! *stolt* :-) 

heihei hei

Hittil har dette vore ein fin dag! :-) Stod opp litt over ni, og reiste i stallen med Andrea! No skal vi snart reise ned for å ta inn hestane og fore dei, så får vi sjå kva meir vi finner på i dag! 

Har prøvd å ordna litt på designe, ehe.. trudde eg fekk det bra til, men så var headeren for kort eller noko... Skal prøve å få ordne det, men det blir iallefall ikkje i dag :-) Ellers er eg fornøgd med designet! Kjempesøtt. Har tatt det frå ein anna blogg, og linken finner du på venstre side under "profilbildet". Synest? 

Bra dag

Er på besøk hos Andrea, og eg storkosar meg! (hehehehehehehe) neida, joda. 
I dag har vi vore i stallen leeeenge, og gjort maaaasse.. sjølv om Andrea gjorde mest, hihi ^^ Men eg var litt flink eg også :-) I tillegg til det så har vi tatt sol, leigd filmar, ete middag og sett Løvenes Konge! Åh, Løvenes Konge er så fine filmar! Men kjeempetriste :'''( 

 


Fiine Magnum!♥

Haha, fin eg. 

Fregner! Savner sommaren .. 

 

Beklager dårlige bilder.. Iphone-kvalitet♥ Kva har du gjort i dag? :-)


PS: Moods Of Norway - parfymen fekk eg til jul, men eg reknar med den kan kjøpest på dei fleste parfymeri! :-) Var nokon som lurte. 

Needs - wants

 

Okeida, alle desse tinga er ikkje ting som eg  ha.. heller ting som eg føler at eg trenger.. Dette, + blå converse og pudder. (det som eg har no er for lyst, blæ) Nokon som veit om ein bra maskara, ein god fuktighetskrem eller ein plass der dei har fine highwaist-shortsar og gode dungeribukser? Tar imot tips med glede! :-) 

 

God natt da alle ♥

Innkjøp frå Bergen

 

Maskara (maxfactor) Lindex 105,-   |   Vippetang H&M 39,90,-   |   Foundation (maxfactor) 129,-   |   Fliseklemmer H&M 19,90,-   |   Topp SvartRosa H&M 30,-   |   Topp svart H&M 79.50,-  

 

Synest?   

chiller

Mesteparten av dagen min har gått til å sove, og ellers berre sitte i senga og lese blogger, høyre musikk osv. Ja, det er deilig med vinterferie... men arrrgh det er jammen ikkje lett å la vær å snu døgnet. Sov til klokka fire i dag, ny rekord? Ja, trur det. 

 


 

Fant ut at Frustrerte fruer var på TV'n, så da fant eg ut at eg ville sjå det. Men i det eg skrudde på TV'n og satt meg godt til rette i sofaen, trur du ikkje det var ferig? fml. :(((((
Heldigvis begynner Hos Martin nu og så er det rett tilbake i senga for a little more slauring ♥ ah, live.  

 

 

Har forresten planar om å legge ut innkjøp fra Bergen, og needs - liste litt seinare, og så reiser eg til Førde City imorgon. Eller til Andrea da men det blir vel litt shopping som vanlig, hehehe. Så da blogges vi! :-DD

Og så, og så skal eg fikse på designet snart! Er virkelig på tide med ein litt lysere blogg! Woopwoop :-) 

Muffins

 

Bakte muffins idag, og så kom Martin på besøk! Koskos♥ Herlig med vinterferie.. og på onsdag reiser eg til Førde forå besøk Andrea! Det blir bra :-) Kva skal du i ferien? Fine! ;*

Haha, hoho

Søte.

Jeg liker å soveee

Hei! 


Sov til klokka ti over halv fire idag, ehe.. Og så reiste eg i bursdagsselskap til verdens beste farmor ♥ Ellers har eg ikkje gjort så veldig masse idag, eller eg har vel egentlig ikkje hatt tid. Haha random innlegg! 

 

19.feb.2012

Hei! 


Sov til klokka ti over halv fire idag, ehe.. Og så reiste eg i bursdagsselskap til verdens beste farmor ♥ Ellers har eg ikkje gjort så veldig masse idag, eller eg har vel egentlig ikkje hatt tid. Haha random innlegg! 

 

Parfyme

Akkurat no brukar eg Moods Of Norway sin parfyme, og eg E-L-S-K-E-R den! Er utrulig frisk og god, og eg må berre anbefale den på det sterkeste! :-) 

Korleis parfyme bruker du? Har du prøvt denne? :-)

Koslig slutt på ein finfin dag

Legg merke til Solvei sin usunnheit bakom eplemosten min! (brus...)

Tok oss ein tur på China House på Voss mens vi venta på at pappa skulle komme å hente oss! Der kjøpte eg sjølvsagt ikkje noko mindre enn Is med varme bjørnebær <3

Jaja, sliten og fin.

Chillan på toge

Shopping, eting på Fridays, workshop og no togtur til Voss! Har vore ein finfin dag :-)

ps: Solvei er så stygg at ho kunne ikkje bli me på bilde idag.. Neida, joda.
(det var ein tull for dei som ikkje skjønnte det... Ho er LITT søt.)

Glasses

På båten

Om ikkje altfor lenge er vi framme i Bergen city! Gleder meg til en fin dag sammen med Solvei! Shopping, cafe, og workshop! Woopwoop :)

On my way to Lærdal :)

HAPPY VALENTINESDAY!

Sjå kva eg fekk av mamman min idag!♥

 
Etter å ha dansa litt fant eg ut at eg skulle kose meg litt sjølv i kveld. Hadde ingen date på valentines-dagen, men koste meg like godt aleine! Skulle egentlig poste dette innlegget før i dag (igår) men da funka sjølvsagt ikkje blogg.no. Så derfor blir jo overskrifta litt feil, menmen! Sjokolademoussèen stod klar i kjøleskapet! 

 Filmkos på rommet♥

Begge filmane var litt rare.. Men den underste var definitivt best siden den øverste var på franks.. haha!

Fiine rosa!
Hatt ein fin valentines-dag?♥

Backback

No er det vel på tide å begynne å blogge igjen? Høhø..
Deltok på ukm i dag sammen med Solvei! Me dansa, sjølvsagt.. Og hadde det utruleg kjekt! :-) no er det vel på tide å få seg litt søvn veiteg! Har forresten begynt å bruke pixl-ro-mantic som di ser.. Kjempekul app! :-D
Godnatta! :-)

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juni 2014
hits