Dagens festlige påkledning

 

Neida... Joda. Slengte på meg denne oransje/raude gensaren fra H&M, skjorte fra Gina Tricot, tights fra New Yorker og kvite Converse, som forresten ikkje er så vellldig kvite lenger, hehe.

Har vore ein lang dag, denne influensa-tingen sitter godt i, og det var litt verre å vere på skulen enn til vanleg (om det er mulig.. neida). Klarte likevel og ta meg ein tur bort til the dance-girls idag, og no var det deilig å avslutte dagen med ei god skål havregraut, eit spennande cosmopolitian i fanget, og american idol som surrar i bakgrunnen! Ah, livet 

 

Give me summer


Nr. 1 tøff slækk topp fra Eivy >HER< // Nr. 2 råkul veske fra MI LAJKI >HER< // Nr. 3 Converse >HER< // Nr. 4 Neglelakk fra Essie >HER< // Nr. 5 deilig denim-shorts fra NLY >HER< // Nr. 6 knæsje (digger faktisk alle armebanda dei har!!) armeband fra Ettika >HER< // Nr. 7 chille solbriller fra LE SPECS >HER<

Heiheihei alle skjønninger! 

Åh, eg gleder meg så sinnsjukt mykje til sommar og sol! Gjer ikkje du? Det blir så bra! Sant?? Gleder meg aller mest til å sleppe å kle på meg så mykje og "gjøyme" vekk outfiten når eg skal ut. Hatar å gå med masse kle. Har kikka litt rundt og satt sammen nokon wants fra forskjellige merker og nettsider  til eit "outfit", kva synest du? 

Det diggeste med sommaren må jo vere nettopp dette! Slække topper, korte shortser så du får vist fram dei brune leggane, kvite convese (som er eit must, året rundt!"), råkule briller som passar godt til den tøffe studded veska, og ikkje minst å lakke neglene i glade, nude, fargar som står i stil til eit røft og fargerikt armeband! Me like. Faktisk er det ikkje så lenge til eg kan kle meg nettopp silk... Kva trur du eg skal?  

SMASK OG DASK  

Keep up the good mood

Er andre dagen i dag eg berre har ligge heime og sove og egentlig ikkje gjort på ein dritt. Litt kjedelig å vere sjuk no - og enda verre å tenke på at eg faktisk har klart å pådratt meg ein halsbetennelse som ikkje har tenkt å reise med det samme. Og sånn har eg altså traska rundt i huset i desse to-tre dagane. Litt slaskete men ein særs deilig outfit! Jaja, shit happens ein kan vel ikkje gå rundt og sutre fordiom? Eg får trøste meg med at eg hadde ei heidundrandes bra helg i helga og i morgon skal eg på skulen igjen! I tillegg har eg såå mykje bra og sjå fram til no, og det skal eg fortelje om litt seinare! Jubii 

Korleis står det til med dei fine lesarane mine? SMASK 

Sheinside.comÅåh, satt og såg litt på sheinside.com og der har dei så mykje fint! Fant blant anna desse tre godbitane og dei må eg jo berre ha, sant eg må? Ja, det må eg. derfor skal eg bestille dei no! Jubii. Har du nokon erfaringar med sheinside.com? 

SMASK

Helvettesdagen

Tirsdager er helvettes dagen. Starter alltid med at det er heilt jævlig og stå opp, deretter er det lang skuledag fra 08:00 til 15:20, og så skjer det alltid så mykje på ettermiddagen at eg ikkje får tid til èin powernap eingang. Derfor har eg valgt å kalla tirsdagar for helvettesdagen. Haha, for eit liv. Heldigvis har eg elevar på tirsdagar ♥ det gjer heile dagen litt bedre. Jubii! Korleis dag er din helvettesdag?  

Shopaholic

Haha, tar meg sjølv i å gå og sjå på kle i butikkar alt for ofte og ender derfor også opp med å handla litt for mykje. Forrige veke var eg og såg litt rundt og dei har fått inn så mange fine strikkegensarar på Freequent! Ein strikkegenser eller ti er eit must og ha i garderoben no når temperatur-målaren viser langt under altfor lite, og eg likte spesielt godt den grå på bilde nr. to! I tillegg til det har dei fått inn mykje tøft til gutar, blant anna tøffe strikk og knæsje skjorter! Kultkultkult! Klikk deg inn >HER< for å følge litt med på nye godbiter på Freequent Sogndal! 

fredagsfrii

Heihei alle fininger!

Det var såå godt å ta helg no! Og denne helga skal eg utruleg nok ingenting. Det er ikkje ofte det skjer så det skal nytes! Er heilt sjukt kor mykje som alltid står på agenaden, men denne veka har eg faktisk gått til innkjøp av ei nyttig kalender-bok så eg kan holde styr på alle avtaler og ting eg må gjere! Kvelden i kveld skal brukes på å slappe av og om ikkje så alt for lenge skal eg ta meg eit laaangt bad etterfulgt av ein powenap på eit par timer kjenner eg ! Kva skal du bruke helga på? 

 

Idoler

Sitter og tenker på alle "idola" eg har hatt opp igjennom åra. Det er veldig mange forskjellige og det er rart korleis smaken endrar seg fra du er liten til du blir litt større! Den første eg var skikkelig skikkelig fan av var Kurt Nilsen. Satt klistra til skjermen kvar gang han var på idol og kjøpte alle platene hass. Hadde mange plakatar på rommet og mange plakatar av idol-gjengen generelt. Synest jo enda han er flink men han er ikkje den første eg søker på når eg skal finne nye sangar på spotify liksom. 

 Åh, hugser kor masse eg digga at han hadde så stort mellomrom mellom tennene og meinte at det hadde eg også! Hahaha.. 
Ei stund hadde eg kjeempedilla på westlife og A1 eg hugsa att eg skreiv ned alle sangtekstane deira og lærte dei utenatt. Hahaha, er det mulig.. Hadde (og har forsåvidt) tidenes crush på Ben! For ikkje så alt for lengesida hadde eg Eminem og Beyoncè på hjernen og dei er fortsatt artister eg virkelig digger! Elsker alle tekstane til Eminem og eg digger Beyoncè! I tillegg synes eg Rihanna er dødskul og sjukt pen på ein tøff måte! 
Har du hatt kjendisdilla? 

VEKA og Admiral P

Går og nynner på denne sangen og det er fordi at no det er ikkje lenge til VEKA er i gang i sogndal og den 21. februar skal det vere ungdomskonsert på meieriet der Admiral P skal opptre. Eg gledar meg sånn til å sjå han live! Synest det er kjempekult at han skal komme til Sogndal og om du også har lyst til og sjå han så kom på meieret den 21. februar klokka 19:00!

Det blir nok topp stemning, og billettane kostar berre 250,- ! Det er eit alkoholfritt arrangement og konserten har ikkje nokon aldersgrense så alle kan komme!
For å kjøpe billettar kan du gå inn >HER< eller om du er så heldig og vere elev ved sogndal vgs (hehe) kan du få kjøpt billettar i kantina i morgon! I tillegg kan du gå inn på facebook-sida deira >HER< for å lese meir om det. Ta turen da vel, det må jo berre bli bra!

Shit happens

Dette bildet oppsumerrer dagen min veldig godt. Teppe, TV og ein smoothie. Har fortsatt bihulebetennelsen og turen i går gjorde vel egentlig berre det heile verre. Ikkje har medisinen hjelpt noko særleg heller og eg må sei at eg beynner å bli utruleg lei av å ha vondt i hode. Menmen, eg kan vel ikkje gjere noko anna enn å ta det med ro til det går over? Var iallefall godt å få slappe skikkelig av i dag, så satser eg på at eg er i form til å reise på skulen imårgon :-) 

Innkjøp fra Bergen1. Råkul militærskjorte fra Vero Moda! Elsker detaljene. 2. Leopard-tights fra Vero Moda. Har allerede ein sånn med zebra-mønster og digger å mixe det med en heilt basic strikk eller noko sånt. 3. En deilig strikk med litt forskjellige farger på fra Vero Moda. 4. Ein kjempekul topp med kors-detaljer på fra BikBok. 5. Enda ein topp med USA-print fra BikBok. 6. Fresh og fargerik strikk fra Gina Tricot. 7. Kjempemjuk og fin strikk fra Gina Tricot. 8. Denim-skjorte fra Gina Tricot. 9. Armeband fra H&M. 

Det blei jo litt shopping når eg først var i Bergen og her er alle dei herlige innkjøpa mine! Blei kjempefornøgd og elsker spesielt den kule militær-skjorta! Klarte sjølvsagt ikkje kjøpe meg ei einaste bukse denne gangen heller sjølv om eg virkelig har bruk for bukser! Eg eiger seriøst ikkje ei eineste svart bukse. Jaja, får prøve å finne meg ei nestegang! Synest om innkjøpa?  

kvardag - kva er det?

Har fortsatt ikkje vendt meg til kvardagen, og er fortsatt i tidenes feriemodus. Alt eg skal gjere gløymer eg vekk og ligger heller og sover eller ser film istadenfor. Huff! I dag reiser eg iallefall til Bergen med familien. Skal riktignok i begravelse - så det er ikkje ein kose-tur akkurat, menmen. I tillegg til den rare ferie-følelsen har eg fått bihulebetennelse, som gjer at eg er sliten heeile tida - haha for eit liv. Gleder meg iallefall veldig til nesteveke - da startar danseverkstaden opp igjen! Blimed :-) 


(insta-bilde fra nyttårsafta)

Godt Nyttår !Godt Nyttår alle herlige lesere! Tenk at vi er i 2013. 2012 er over - og det har gått såå fort. Men, nytt år - nye muligheiter, er det ikkje det det heiter? Dette året har eg ingen nyttårsforsetter sidan det er noko eg aldri klarer å holde likevel, men eg har bestemt meg for at eg ikkje skal ete godteri i det heiletatt fram til påske - starter fra i morgon av! Wish me luck, det trenger eg haha! 
Eg for min del har starta året på ein nokså kjedelig måte, eg hadde ein kjempekoseleg nyttårsafte sammen med familien, men etter det har eg berre slappa av. Er ikkje heilt frisk og i dag måtte eg ta turen til legen - great! 

Eg trur 2013 blir eit like bra år som 2012, og det er så mykje som skal skje! I påsken reiser eg til Latvia på barneheims-turnè med dansegruppa mi Inspire, og eg gledar meg såå mykje. I tillegg skal eg avslutte 1VGS noko eg synest er kjemperart for eg føler fortsatt at eg nettopp vart ferdig i 10. klasse. Til sommaren skal eg på Rihanna konsert og eg gleder meg såå mykje! Elsker den dama. Håper på mange sprøe augeblikk i dette året også! Kva er dine planer for 2013?  

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juni 2014
hits