Bloggfri idag

Torsdag er bloggfri dag for min del! Sitter på bussen no for å komme meg på balletten, og så er det Inspire-trening etterfulgt av øving til to munnleg-prøvar i matte og samfunnsfag imorgon! Hoho, ha ein fin dag! :-)

Var heilt sjukt fin himmel i dag tidlig!

Slapp

Er så mange som er sjuke for tiden, og no blir vel eg det også. Har vore slapp, kvalm og trøytt i heile dag. Menmen, får vel berre håpe på at eg klarer å holde meg frisk! Er så masse som skal skje framover som eg ikkje vil og ikkje kan gå glipp av!

Korleis har din dag vert så langt?:)

Slapp

Føler at alle er sjuke for tiden.. Og no blir vel eg det også. Har vore slapp, kvalm og trøtt i heile dag. Menmen, får vel berre håpe på at eg klarer å holde meg frisk! Er så utrulig mykje som skal skje framover, som eg ikkje vil og ikkje kan gå glipp av!!

Korleis har dagen din vert så langt da?:)

Trening

Deilig å slappe av med mat, tv og kosekle etter ein lang joggetur! :-)

Fin dag

Heisann! :) i dag har eg hatt ein fin dag på skulen, og kjem til å ha ein fin dag videre! Herlig!

Ein god start på veka er alltid viktig, så korleis har dagen din vært? :-D

Slapp dag

Heisann! ♥

 

Starta dagen med å sove leenge, og ligge lenge i senga å tenke på kva eg skulle ha til frukost! Har tatt eit langt bad og brukt litt tid på sjølvpleie idag. Kjente at det var på tide! 
Har eindel idèar til bloggen framover, men alikevel så er det viktig for meg å blogge om noko som de vil lese! Så målet med dette innlegget er vel å spørre: Kva vil du lese på bloggen min? Det er berre å komme med mange idèar! Så skal eg sjå kva er får til :-) 

Har nettopp sett på Timon og Pumba! Haha minner♥ 
Har fått spørsmål om eg får betalt for å vere instruktør i danseverkstaden, og nei det gjer eg ikkje! :-) Fortsett å spørre! Og kom med blogg-ønsker! :-)

Svar på spm runde , del 2

1. Svarer du på video? desverre, men skal prøve å begynne å lage noken videobloggar! :-) 
 

2. Nemn alle du har vert i et forhold med. 
 

3. Kor langt er håret ditt? ehm, pleier ikkje akkurat ta mål av det, men det er sånn: 


 

4. Korleis er drømmeprinsen for deg? Det finner eg ut når eg møter han :-) 
 

5. Korleis sminke bruker du? Kan lage eit eige innlegg om det? :-) 
 

6. Viss du var forelska i ein fyr som var sammen med bestevennen din, så slo de opp, og du var fortsatt forelska i han, kva ville du ha gjort? Eg trur eg hadde holdt meg unna, men i verste fall ville eg iallefall ha snakka med bestevennen min om følelsane mine førts. 
 

7. Ville du ha bytta ut hendene dine med gafflar, eller beina dine med jul? Nei, fordi da kunne eg ikkje ha blogga, og eg kunne ikkje ha dansa :-D Men det med å bytte ut beina med hjul hadde sikkert vert kult å prøve i ein dag eller noke, haha!! Sjølv om eg hadde brukt mesteparten av dagen nede på bakken enn å klare å holde meg oppreist! 
 

8. Korleis er det å "jobbe" i danseverkstaden? Eg ser ikkje på å vere instruktør som ein jobb, meir som ein hobby. Nettopp fordi eg får drive med det eg virkelig elsker! Det er utrulig morsomt, og utfordrande.. men sjølvsagt kan det vere slitsamt innimellom. Men mest av alt så er det berre funfun! :-) 
 

9. Korleis ligg du an på skulen? Fikk terminkarakterane i går. Har akkurat 5 i snitt! :-) 
 

10. Noken framtidsplanar? VGS? Jobb? Bustad? Hmm.. er veldig usikker faktisk. Men eg trur nok eg kjem til å søke på idrettslinja i Sogndal, og etter det får eg ta det som det kjem! Har utrulig lyst til å studere eit år i utlandet, jobbe ein anna plass langt ifra her. Men eg vil nok ein eller annan gang busette meg ein plass ikkje så langt ifra heime!
 

11. Likar/er du betatt av noken no? hmm.. 
 

12. Korleis ser du på deg sjølv? (personligheti, stilmessig..) Det varierar veldig. På mine "gode" dagar så likar eg stilen min, og er fornøgd med meg sjølv. Men alle har vel dårlige dagar av og til? 


 

13. Hvordor er du så glad i dans? Eg har dansa sidan eg var fire år gammel, så dans har alltid vore ein stor del av meg. Eg blir i utrulig godt humør av å danse, og når eg dansar så er det virkelig kun det eg tenker på, ingenting anna. Det er jo litt deilig avogtil, right? 

 

 


Det var dei spørsmåla! Var svara greie? :-) Om det er fleire spørsmål, så berre spørr! :-) 

hihi

Fri idag♥ God frukost♥

Soool

Sola titta nett så vidt fram idag!! Elskar vinter om det er masse snø på bakken (ikkje i lufta sånn som i dag huff) og soool på himmelen <3 håpa det blir fine ski-dagar framover, da blir det bakken! Tjoho :-D

lovelovelove


Vamp ♥ dei har så utruleg mange fine sangar! Dette er ein av favorittane, og den er heilt perfekt å høyre på no for å slappe av etter eg har skreve to og ei halv side om sjukdommar som ikkje smittar, for hand! stolt over meg sjølv. har sikkert skrytt over det til alle eg snakkar med på facebook x) neida. joda. 
 


Imorgon er det ny dag, med nye muligheiter!♥ Godnatta! :-) 


 

Svar på spm runde , del 1

1. E du glad i Maria Olstad? Haha, ja det er eg! :-*

2. Favorittmat? Hm.. taco, kylling og spagetti ♥

3. Favorittklesplagg? veit ikkje.. alt som går innanfor kategorien daffekler? neida. joda. men kan sikkert lage eit eige innlegg om favorittane i klesskapet! :-)

4. Beste minne? åh.. har så mange! Alle syden-turane, fine kveldar sammen med fine folk.. og ikkje minst dansehelgane! Spesielt eksamenshelga♥

5. Flauser? Haha.. driter meg ut heile tiden, som f.eks ved å "ta" ein mann i handa på eit kjøpesenter fordi eg veiva litt for masse me armane. Trakke på foten til ei dame som stod bak meg. Trudd at eg har snakka skikkeleg med servitøren men så funne ut at alt eg sa var  "blaablablablalblaablalbalbblalblabla!" haha! Kan kanskje begynne med sånn "Ukas flaueste" ? Hadde det vert kult ? :-D

6. Hobby? Dans. Hehe whatelse? :-) Og så likar eg veldig godt å spele gitar, synge.. og sjølvsagt blogge! :-) 

7. Favoritt butikk? H&M og Cubus. Cubus har hatt utruleg mykje fint no for tida! 

8. Tre ting du hadde tatt me deg på ei øde øy? Mat, drikke og mobil slik at eg kunne ha ringt etter nokon som kunne ha henta meg når eg ikkje hadde meir mat igjen ♥ matvrak.

9. Bestevenner? ja det har eg. 

10. Tre ting du hata? Fluge. Lakris. Mobbing. 

11. Tre ting du elska? Dans. Venne. Reise på tur. 

12. Ke hadde du gjort viss du hadde vunne 1 million i lotto? Gitt eindel til ein slags veldedighetsaksjon (er det det det heiter ??) reist på tur til syden, og spart! 

13. Sommer barn eller vinter barn? Skjønte ikkje spørsmålet? Eg likar best sommar iallefall! :-) 

14. Favorittkjolen din? Denne:
15. Ka synst du om meg? Synst du e topp Ingeborgild! ;*
 


søta!

Del 2 kjem på fredag! Da har eg fri ♥ tycks?
PS: HAHAHA jaa eg kom på at det heiter veldedighetsorganisasjon!! 

Jaja

Masse skulearbeid, danseverkstaden har begynt, og at eg er trøtt er vel grunnane til at eg ikkje har blogga dei siste dagane.. Men i morgon kjem innkjøp fra lørdagen og svar på spørsmåls-runde! So no er det siste frist folkens! :-) noko de lurer på?
Det kan jo også vere spørsmål om noko eg kan ha på bloggen, eller om eg kan gjere noko på video osv.. :-)

Ogja, vi har fått ein ny KUL stol der vi trener! Eg likar.

Rrrrosa


Finaste bilde av meg. Not. Det er faktisk telefonen min assaa♥♥ Ikkje ein kasett, hihi!!

Innkjøp - Bergen Oransj (!!) bluse fra H&M 100,-
Rosa joggebukse fra H&M 100,-Genser fra Bik Bok 100,-Beige bukse fra Cubus 199,-To 10-pk. med strikkar 19,- for begge tilsammen .. trur eg! ♥ salg ♥


Alt sammen var på salg bortsett fra den beige buksa! Kva synest du? :-)

Outfit å sånn

Topp, singlett, og bukse fra Cubus ! Skjerf fra H&M ! + kjempefine strikkasokkar fra Tyrkia♥♥

 

Har pynta vekk (hahaha!) rydda vekk * meinar eg..  
Har rydda vekk jula idag! Det var ikkje så kjekt.. Blir så "nakent" og kaldt og tomt på rommet synst eg :-( hehe.. Menmen. Sov faktisk i 18 timar i strekk (!!!!) (fra 19:00 igårkveld til 13:00 i dag!!!) heh.. Men har alikevel fått gjort eindel! Har vore i Sogndal å handla litt igjen (hehehe), og så har eg rydda i kleskapet mitt og litt rot i eit anna skap hoho! Og så har eg jo rydda vekk jula som sagt! :-) 
 

Åå så sint. Jula er bortevekk....


PS: har ikkje fått svart på spørsmåla på spørsmålsrunden enda! Skal sjå om eg får svart på det imorgon, men kan ikkje love noko! Så du kan fortsatt stille spørsmål her! Og så kjem det innkjøpt fra Bergen og fra i dag i morgon! :-)  

fredag 13 januar 2012Bradag

Har hatt ein veldig fin dag sammen med Ingrid i Bergen idag! Haha men jammen har det hendt mykje rart!

Ankomst Bergen, wii! :-D

MASSE duer! Haha

Hahahaha! Legg merke til at den dua har ei brødskive rundt halsen!!! Dagens merklige..! Hoho

Var på Fridays å åt goood mat og oreo-madness til desert! Yammi ^^

Fjord1 og dobbelhake ftw <3<3

Kjem bedre bilder så snart Ingrid har sendt dei til meg! :-) Eg har iallefall hattt ein bradag! God natt :-)

On the boat again!

Heii :-)
Noo sitter eg her på båten sammen med Ingrid på veg til Berrrgen by! Har nesten ikkje sove i natt, og stod opp klokka 05:45 = skikkelig overtrøtt. Det kan jo bli morsomt! Er utruleg fantastisk morsom når eg er overtrøtt, og eg er heilt sikker på at Ingrid meinar det samme sjølv om ho har sovna .. Ehe :-))

Jaa, det var dagens liggestilling Ingrid! Hohho :-)
Eg gledar meg til å tilbringe litt kvalitetstid (ojoj, morsomm igjen!) med Ingrid i dag! Lenge sidan..

Åå så trøtt!

Sorry!

Beklager for max dårlig blogging! Har hatt veldig mykje å gjere i det siste, i tillegg til å vere småsjuk så.. YEY! I morgon skal eg til Berrrrgen med Ingrrrid! Så det blir kjekt :-) Kjem sikkert noken bilder derifra, men kan ikkje love at dei blir av bedre kvalitet enn IPhonen min klarar å få fram.. menmen, bedre enn ingen bilder.. right? 


Eeeelskar å spele gitar, og har lært meg MANGE nye sangar!! Wii :-D Blant anna "Wild Horses" av Natasha Bedingfield, og "Forever and Almost Always" av Kate Voegele! Dei er så fine begge to! 

musicnodes
Natasha Bedingfield: Wild Horses
 
Måtte prøve ut den nye "tingen" på blogg.no der eg kan berre søke på sangen og legge den ut slik. Funka det? Fant ikkje "Forever and Almost Always" da.. that sucks. Menmen! :-) 

Ikkje gløym å stille spørsmål i spørsmålsrunden her! Så svarer eg sikkert nok til helga :-) Og tusentusen takk for dei spørsmåla som har komme inn til no, kjekt å sjå at iallefall nokon leser bloggen min! tihi

Mattetentamen

Hadde mattetentamen i dag. Og det var ikkje morsomt. Gjekk ikkje så veldig bra.. eller følte iallefall ikkje at det gjekk så veldig bra, men veit jo aldri... No er eg trøtt.. og skulle ønske det snart var ferie! (heh..)


Bilder fra // weheartit.com //

 


Fortsett å still spørre i spørsmålsruden her!

Winter

 


Minner på spørsmålsrunden her.

Spørsmålsrunde!!!

SPØRR I VEG! SVARAR NESTE HELG! :-D :-D

My only pray this year...

Dear Lord. 
My only pray this year is to get peace on earth.

Why did you give us these terrible thoughts about other humans? Well, not everyone has terrible thoughts, but many people do. Why is that? We all look the same, or at least almost the same. Even if we don't have the same colour on our skin, we still have the same nose, the same mouth and the same number of teath. 

Why have you made us like monsters? Because that is what we are. When we are fighting in wars, we are monsters. Why do we fight? 

Good Lord. Why did you make us able to use violence and weapons? When humans are in war, they kill other humans, they hurt them, and they do it like they are cutting a potato into small pieces. They just don't care being murders? 
You gave us that ability Lord, that we can do things like that to other humans and then don't care about it afterwards. You gave us that ability, but why? 

My dear Lord. You are good. You love every single human on earth. You are strong. You can handle everything and you can heal people. But why didn't you make us without bad thoughts, so we could all just be friends? Everything we care about is to be the best person, the nicest, the most famous, and we get ugly thoughts about others if they succeed. It's because we are jealous you know, because we don't think about other, we only think about ourselves. Why didn't you give us good thoughts about other humans, Lord? 

You have seen us fight, you have seen us kill, and you have seen us cry. 
Doesn't it hurt? 

I've read a prayer in a magazine, and it said "You've heard our greedy shouts and cries for more. More money. More clothes. More food. More everything."

Why Lord? Why did you make us so greedy that we never can get enough even if we know there are humans that get a lot less than us. 

What about the children who know that their parents or grandparents have killed someone, or taken from the poor. It's your children Lord. Why are you letting them suffer like that? 

What if the child get to know about it's grandparents or grand grandparents who joined the war and they want to be like them. Maybe the child start to fight too. Don't you think it's horrible? Well, why did you give humans the possibility to fight in the first place than? 

Many times wars end up being in the poor countries. Why? They are already weak, how can they defend themselves? The children, that almost don't get food, don't have clothes and don't have a home, just because their parents don't have money enough to take care of them the way they should. What about them? Why didn't you give them a little bit of our wealth, Lord? 

Why did you make us look almost the same, but still gave us so big differences in poverty and wealth? It's not fear. 

I don't blame you Lord. I just don't understand why. 

My only pray this year is to get peace on earth. Please help us, dear Lord. 

Amen. 

 

Lookback 2011 - November - Desember

 NOVEMBER ♥
~ Starta månaden med ei herleg dansehelg i Førde♥ Sjølve eksamens-helga! Kjem aldri til å gløyme den.. ~ Feirte fars-dag av mormor og morfar! ~  Handla inn masse! Og tok eit snasent bilde som Ingeborg har hengt på veggen sin! hahaha. 
 


DESEMBER ♥
~ Hadde mitt siste juleball på Kaupanger skule! :-). ~ Pønta juletre♥♥ meen fekk ingen julestemning.. ~ Pynta til jul på rommet, men og det hjalp bittelitt på julestemningen! ~ Ingeborg kom på besøk! Og me lurte mange med at eg hadde farga håre blondt! Haha .. tenk at folk ikkje såg at det var Ingeborg sitt hår. ~ Feira ei fin julafte sammen med familien og besta, med god mat og fine pakkar (hihi). ~ Viste noko av det eg fekk i julekalendaren på bloggen. ~ Straumen gjekk, 2. juledag! Var litt koseleg med levande lys i heile stova. ~ Var på jule-middag-selskap av mormor og morfar .. god mat! nam. ~ Hadde ein finfin nyttårs-feiring heima med familie! 
Lookback 2011 - August - Oktober

AUGUST ♥
~ Starta månaden med å reise ein tur til onkel og dei i Førde sammen med Andrea! Me kosa oss i finvèret, og etter nokre dagar reiste me heim til ho! Der var det nokon søte små kattungar og så var me på ridetur! Koskos. ~ Kjøpte ny linse til speilrefleksen♥♥ 18mm - 200mm! ~ Var på bær-plukking-tur med mamma, pappa og søstra, og plukka masse blåbær og tytebær! 
 
September ♥
~ Hadde photoshoot med ein søt kjole eg kjøpte i ferien, og tåspiss-sko! Begynte på ballett igjen også. ~ Blei sjuk, kosa meg heime i ei veke - blei feit. ~ Tok bilder til takke-kort! ~ Kjøpte ipod touch! og litt anna dilldall. ~ Var på ein finfin klassetur til Polen!♥
 

OKTOBER ♥
~ Fekk eit nytt smoothie-kick, og gjekk inn for å sjå ferdig alle friends-sesongane! Klarte det fint :-). ~ Reiste på tur til Tyrkia med Andreami!!♥♥♥ stoorkoste meg til tross for eit bob-bob vèr! ~ Blei sjuk, hovna opp i augene og leppane og halsen og huff. Var sjuk i tre veker, minst.. ~ Tegna masse mens eg var sjuk og ikkje hadde noko bedre å ta meg til! 


Lookback 2011 - Juni - Juli

JUNI ♥
Juni er alltid ein fin månad! Skulen sluttar, og endelig blir det sommerferie! ~ I Juni handla eg inn ein del til eg skulle til Tyrkia, og blei ganske fornøgd med innkjøpa! ~ Eg hadde ein utruleg fin fjelltur opp til jakthytta til papsen med familien.. strålande vèr! ~ Eg og Ingrid fekk dilla på planking! Planka på dei merkligaste plassane i Sogndal. Haha! ~ Eg handla inn enda litt meir til syden-turen! ~ Reiste på Brann-Sogndal-kamp i Bergen, heia på Brann sjølvsagt. ~ Hadde ein heilt utruleg bra elevforestilling! Kjem aldri til å gløyme den. ~ Fekk dilla på sjokolademoussè(?) nam. ~ Handla litt (igjen).. Ei veske som eg har brukt nesten kvar dag sidan eg kjøpte ho + litt sminke. ~ Velta i kano på tidenes klasse-avslutning med Mathias og Jan Are.. Vart kliss blaut frå topp til tå! ~ Reiste til Tyrkia ♥♥♥ hadde ein utruleg fin tur med familie, sol og strandliv. Blei brun!!

JULI ♥
~ Laga innlegg om alt eg hadde kjøpt i syden .. og det var MASSE! ~ Feirte ein finfin bursdag med Andrea på besøk! ~ Reiste på tur med mamma, søstra og mormor.. og åt ein skikkelig søt cupcake♥ og kjøpte nåken nice'e sko! ~ Tragedien 22.juli, la ned blomster i parken i Sogndal! ~ Gjekk i fakkeltog for 22. juli med Ingrid og la ned meir blomster + lys. ~ Handla enda meir.. ehe(a). ~ Var på hytta til tante og onkel.. prøvde å bade i hafslo-vatnet i 8 grader!! kaldt.

Blogg.no..

.. ville ikkje samarbeide med meg i dag heller...

Lookback 2011 - januar-mai

Dei første månadene i 2011 gjorde eg eigentleg svært lite, har eg funne ut. I forhold til kor mykje eg har vore med på i dei andre månadene.. hm. Men er kjem iallefall nokon av minnene eg sit igjen med etter 2011! Eit fint år, det var det.. med mange oppturer og nedturer. Men mest oppturer da, hehe :-) 

 

♥ JANUAR ♥
Januar var ein veldig slapp månad for meg eigentleg. Det viktigaste var vel eigentleg å komme godt i gang med skulen igjen, og berre slappe av!  Og ja, veldig mykje tid gjekk til speling og tv-sjåing. Spesielt serien "Friends", sidan eg fekk alle sesongane jula før!!
 

FEBRUAR  ♥ 
Fekk totalt dilla på smoothie, og laga det heile tiden. Var masse på ski i hodlekve, og så var eg på Madcon-konsert i Sogndal! 

♥  MARS  ♥ 
Konfirmasjons-forberedelsar var i fokus, og det var masse å gjere! Hugsar aller best at eg laga alle invitasjonane for hand, og det var ikkje akkurat lite arbeid..heh! Fekk skikkeleg handledilla, og handla ein del kle og nokre sko som eg elskar.

♥  APRIL  ♥ 
Var med å støtta Kirkens Nødhjelp. Tok ein lang runde, og samla inn mykje peng. Det føltes godt å kunne hjelpe til for ein god sak. Reiste på hyttetur med jentene, og hadde ein flott hyttetur! Hoppa på ski og greier..  

MAI ♥
 ? Fekk dilla på frukt, og lagde fruktsalatar og fruktfat ofte. Hadde filmkveld med familien og valgte fruktfat framfor snop.. *stolt*. ? Hadde dilla på store solbriller, brukte det så ofte som eg kunne. ? Eg og Ingrid fekk vere med på entreprenørskaps-messe med elevbedrifta vår Dans Med Glede og vant miljøprisen! Laga t-skjorter med logo på, scrapbook og styrte på! ? Hadde ein flott konfirmasjon som eg aldri kjem til å gløyme. ? Eg og Ingrid var konferansier på 17. mai! Var skummelt.. men kjekt. ? Handla eindel.. ehe (a). 


Innholdsrik dag...

New Years Eve
Nyttårskvelden min var den beste eg har hatt på lenge! ♥ Kosa meg masse med god mat, gode folk og masse fine raketter! :-)

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juni 2014
hits