The Bedroom

Heisann! 

Dagene går i ett her i cribben og nå nærmer eksamen seg med stormskritt! Jeg gruer meg veldig til eksamen, jeg aner jo ikke hva jeg går til siden dette er min første eksamen på universitets-nivå, men det at jul er rett rundt hjørnet gir meg såå mye motivasjon til å fullføre dette semesteret og starte på den deiligste høgtiden vi har! Hvert år prøver jeg å holde julestemningen borte ved å ikke spise pepperkaker og drikke julebrus før 1. desember, noe som pleier å funke veldig bra. Men dette er jo første gang jeg opplever julestemningen i en by, og jeg må virkelig si at det å bo i Trondheim virkelig tar utfordringen med å holde julestemningen borte til nye høyder! Haha. Det er så utrolig koselig i sentrum med alle de opplyste gatene og trærne, og det oser av julepynt og julestemning over alt! Hmm.. håper bare den ikke forsvinner før julen har rukket å komme. 

I dag tenkte jeg å vise dere litt mer av leilighete vår, og denne gangen er det soverommet som står for tur! Enjoy :-) 
Håper du får en fin helg! KLEM

Welcome to Our Place

Hei! 

Denne bloggingen stoppet helt opp for meg, og på et punkt hadde jeg helt glemt at jeg hadde en blogg i det heletatt. Haha.. sånn kan det gå! 


De siste ukene har jeg i alle fall rukket å være hjemme i Sogn hele to ganger, vert syk og ellers bare jobbet med skolearbeid og tatt livet med ro. 

I kveld synest jeg det var på tide å få i gang denne bloggen igjen, og tenkte like så godt at jeg kunne vise dere bilder av leiligheten jeg deler med min kjære her i Trondheim. Det var nemlig disse bildene som fikk meg til å stoppe å blogge for noen uker siden. Etter et par timer med rydding og vasking var leiligheten shinet og jeg satte derfor i gang med å knipse noen bilder. Men da jeg la disse bildene inn på dataen så jeg plutselig at det var helt crappy kvalitet og fryktelig dårlig lys på ALLE bildene! Dette var selvsagt fordi jeg var så smart å ta bilder etter det var blitt mørkt ute, og ingen dagslys = ingen god bildekvalitet. Jeg ble da drit sur på grunn av dette, klappet igjen macen og hoppet rett til køys. Og siden den dagen har ikke denne bloggen sett lys for å si det sånn. SÅ irritert ble jeg faktisk. Hahaha. Derfor mitt fravær, noe jeg i kveld fant ut var sykt teit egentlig.. er det virkelig SÅ krise liksom? Derfor kjører jeg på og viser dere leiligheten i litt crappy bilder, håper dere liker det uansett ♥

Jeg starter med å vise dere det første rommet man kommer til når man entrer leiligheten, nemlig entreen, vindfanget, gangen eller hva du vil kalle det! 
Ser dere den gule kommoden forresten? Er den ikke bare helt RÅ?? Den er det sant? Jeg ELSKER den gule kommoden min!! Den ble ikke så veldig godt mottatt av den andre parten her i huset men jeg elsker den faktisk så mye at denne SKULLE være med på flyttelasset! MOHAHAHA

Ha en strålende helg alle sammen! KLEM

Les mer i arkivet » November 2015 » September 2015 » August 2015
hits