Nå er det slutt

Hvordan skal man egentlig nå ut til folk, når man ikke har et spennende liv? Mitt liv er vel så A4 som det går an å få det, og dermed blir det ikke så spennende for deg som leser å klikke deg inn på bloggen min kanskje. Jeg har så utrolig mye jeg har lyst til å dele, tanker, ideer, og ikke minst erfaringer. Likevel føler jeg ikke at jeg er god nok. Jeg føler at jeg ikke skriver godt nok, at jeg ikke tar fine nok bilder og rett og slett at jeg ikke kommer til å klare det. Mange ganger har jeg prøvd å blogge skikkelig, hver dag, flere ganger for dagen.. og like mange ganger har jeg feilet. Jeg har ofte spurt meg selv hvorfor? Hvorfor har jeg så lyst, men får det ikke til? Jo, det er fordi jeg hver eneste gang har så store forventinger. Jeg har forventinger til at det skal se bra ut. At bloggen min skal være en fin side å klikke seg inn på, og jeg har hatt forventinger til meg selv, at jeg skal klare å skrive meningsfylte og gode tekster i hvert innlegg jeg legger ut. Jeg har omsider innsett, og ikke minst godtatt at bloggen skal være en plass der jeg legger ut tanker og ideer og tekster og bilder når jeg selv ønsker å gjøre det. Det skal ikke være en tvungen greie som jeg føler at jeg  gjøre. Jeg har hatt mange lesere, og jeg har hatt få lesere. Jeg er fullt klar over at jeg ikke har noen faste lesere nå, og de aller færreste vet at jeg i det hele tatt er en person, med en blogg som aldri har funker sånn som den skal. Men det er helt OK. Jeg skal slutta å være så stressa, og opptatt av å få bekreftelse. Jeg elsker å skrive, og å ta bilder og dele.. Og det skal jeg gjøre nå. For meg. Om du vil følge meg på den reisen blir jeg selvfølgelig kjempe glad. Men det skal ikke være det som er fokuset.

Dette skal bli gøy! Og jeg gleder meg til å starte en blogg der jeg faktisk skriver og deler ting jeg synes er viktig å få frem, samtidig som det kan være en plass der jeg kan lette på tankene mine og dele mindre 'meningsfulle' ting. Jeg kommer ikke til å blogge mer fra denne bloggen. Jeg kommer til å starte en helt splitter ny blogg med tomt arkiv og blanke ark. Den nye bloggen skal være en arena som oser av glede og inspirasjon, jeg gleder meg! 

Jeg hvet ikke når jeg kommer til å åpne den nye bloggen. Jeg ønsker å gjøre det skikkelig denne gangen, og da trenger jeg god tid til å sette meg ned og faktisk jobbe godt med å få det til å bli slik jeg ønsker. Men om det er noen der ute i det heletatt som følger meg, som leser dette her nå.. Så skal jeg selvsagt dele det her når den nye siden min er oppe og går. Jeg håper vi sees der. Klem! 

 

Enda en dansevideo!

For litt siden la jeg ut en video fra da jeg var med å hadde danseshow på studentersamfundet her i Trondheim. Jeg deltok jo i 3 forskjellige klasser dette semesteret, og tenkte jeg skulle dele de andre videoene med dere også! Den neste videoen er fra moderne-klassen jeg var med på. Vi hadde tema "det kalde nord" og jeg likte så godt å danse denne dansen! Jeg håper dere liker den også :-) 

PS: jeg er fremst til venstre i den lille ringen i begynnelsen. Videre står jeg som nr. 2 fra venstre på rad 2, og til slutt helt ytterst til høyre på rad 2! - Ha en strålende søndagskveld ♥ - 

1 av 4 - check!

Hei!

Da er jeg endelig ferdig med eksamen i grammatikk, og jeg følte at det gikk skikkelig bra, noe som eg helt utrolig deilig siden jeg var så veldig nervøs før denne eksamen! Nå er det bare 3 eksamener igjen, og så er det jul ♥ 

Som noen av dere kanskje vet har jeg de siste 4-5 årene vert danseinstruktør hjemme i Sogndal, og i sommer avsluttet vi "jobben" som instruktørgruppe med å reise på turne til Italia. Dans har alltid vert en stor del av live mitt, og jeg begynte allerede da jeg var 4 år, på balletten. Da jeg flyttet til Trondheim var planen egentlig å fokusere mest på styrke- og kondisjonstrening og for en gangs skyld ikke binde meg til noe fast i ukedagene. Likevel gjikk det ikke lang tid før jeg savnet å danse såå mye at jeg meldte meg inn i NTNUI dans og startet på hele 3 klasser i uka. Jeg gikk på moderne, hiphop og jazz. Alle gruppene var nybegynner-grupper, så jeg bomma litt der i og med at jeg har danset så mye i hele mitt liv, men likevel hadde jeg det utrolig gøy!

For ikke så lenge siden hadde vi show på studentersamfundet her i Trondheim, og nå har de lagt ut film av den ene dansen som jeg var med på, Hiphop. Jeg tenkte jeg skulle vise dere denne!

PS: Jeg står som nr. 2 på andre rad i begynnelsen, og etter "klyngen" står eg fremst til venstre ;-) 

 

- Håper du får en fin mandagskveld ♥ - 

 

Det skal ikke være lett

Det er så sykt dritt når du skal gjøre noe som du egentlig ikke har så lyst til, men så føler du at det kommer til å gå greit. Og så skjer det noe som bare ødelegger alt. Sånn har jeg hatt det så utrolig mange ganger de siste årene, og nå har jeg det sånn igjen. Jeg er sykt nervøs for min første eksamen på universitetsnivå, og aner egentlig ikke hva jeg går til. Da hjelper det ikke så mye at den første eksamen er i det vanskeligste faget. Planen var da å lese som jeg aldri har lest for, men så ligger jeg her da. Jeg har så vondt i ryggen at jeg føler meg ordentlig syk. Det er vondt å gå, stå, sitte, ligge, le, grine, alt er vondt. Da er det ikke noe særlig å sitte time inn og time ut å lese og lese. Dette gjør jo bare at nervene blir enda verre, og jeg hater å være nervøs. Å være nervøs tapper all energi ut av meg! Arrgh. 

Dette var et skikkelig dritt-innlegg, men jeg trengte å få ut litt frustrasjon. Nå skal jeg gjøre så godt jeg kan og lese noen timer til før jeg skal lage deilig fajitas til kvelds og bare slappe av. 

 - Håper du har en litt bedre lørdag enn meg ♥ - 

 

50 spørsmål

God kveld! 

I det siste er det mange som har lagt ut et sånt 50 spørsmål innlegg, der de rett og slett svarer på 50 spørsmål om seg selv. Dette synes jeg har vært utrolig underholdende å lese på andre sine blogger, så da tenkte jeg at jeg kunne like gjerne gjøre det samme på min! Det kan jo også være en fin mulighet til å la dere som leser bloggen min bli litt bedre kjent med meg! :-) 

1. ♥ Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år er jeg 24 år gammel! Wow, tenk på det. Da er jeg nesten halvvegs til 50 HAHAHA 

2. ♥ Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? I dag har jeg bare vert hjemme hele dagen så da er det naturligvis min kjære jeg har vært sammen med i minst 2 timer. 

3. ♥ Hvor høy er du? Jeg er 170cm høy :-) 4. ♥ Hvilken film så du sist? Hmm.. jeg ser veldig lite på film egentlig, er aller mest glad i serier. Men den siste filmen jeg så tror jeg var 'The Martian' på kino med kjæresten! Veldig bra film, som var like spennende fra start til slutt. 

5. ♥ Hvem ringte du sist? Mamma. Fordi hun sendte meg en melding som ikke ga mening i det hele tatt for meg. Det viste seg at hun hadde sendt feil, hehe.

6. ♥ Hvem ringte deg sist? Mamma, haha. Fordi jeg hadde ringt henne men så tok hun ikke telefonen, og så tok ikke jeg den når hun ringte tilbake hehe ops sorry mamma. 

7. ♥ Hva stod det på den siste sms'en du fikk? Hehe og så en sånn snøkrystall-emoji. Den var fra min søster siden vi snakker om at det endelig har beygnt å snøø! Åå elsker når den første snøen kommer, nå er det ikke lenge til jul dere! Den deiligste tiden på året :-) 

8. ♥ Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer egentlig veldig an på samtalen. Jeg liker begge deler, og synes teksting er helt greit om man bare skal spørre hvordan det går eller stille korte og presise spørsmål. Men dersom man skal diskutere ting eller snakke om ting som krever forklaring, da synes  jeg det helt klart er best å snakke på telefon! Og når jeg må vite noe med en gang, sånn som når jeg skal spørre mamma om hvilke kle jeg kan vaske sammen, hahahaha. Ja jeg spør fortsatt mamma om sånne ting, har bare bodd hjemmefra i 3-4 mnd enda da, det er vel lov til å spørre om råd, ikke sant?? 

9. ♥ Hva er ditt favorittsted? Om man tenker på sånn ferie-sted så må jeg si at jeg ikke har en favoritt, det finnes så mange herlige reisedestinasjoner, og alle er best på sine helt unike måter! Men jeg må si at jeg liker aller best å reise til steder der det er mye å se og gjøre på, sånne 'pensjonist-plasser' der de eneste mulighetene er soling og spising kan vente til jeg faktisk blir pensjonist, hahaha! Men mitt favoritt-sted i Norge er nok på hytta vår i Bergen, det er så utrolig stille og rolig der, den eneste plassen jeg klarer å slappe 100% av. 

10. ♥ Hvilket sted foretrekker du minst? Egentlig alle steder, om jeg er alene og det er mørkt. Jeg er helt ekstremt mørkredd, og er livredd for å gå ute alene om kvelden eller natten! Grøss.. 

11. ♥ Når så du moren din sist? hmm, det begynner vel å bli 3 uker siden nå. Blir ikke så ofte hjemreise siden jeg bor såpass langt borte. Men nå er det ikke mer enn 3 uker til jeg skal hjem til jul, og da skal jeg være hjemme en stund, så det blir godt. Savner familien min uansett hvor godt jeg trives her i fine Trondheim! 

12. ♥ Hvilken øyenfarge har du? Jeg har sånn grønn-grå øyenfarge tror jeg, haha! 

13. ♥ Hvilken julesang er din favoritt? Åh, denne var vanskelig! Men tror det er Himmel på Jord av Maria Arredondo som gir meg aller best julestemning! Og selvfølgelig Mariah Careys All I Want For Christmas Is You! Og så digger jeg Train sin Shake up Christmas! 

14. ♥ Er foreldrene dine gift eller skilt? Foreldrene mine er verken gift eller skilt! 

15. ♥ Når våknet du i dag? Jeg hadde ringeklokken på klokken ni, men sovnet igjen og våknet kvart over elleve, og sto ikke opp før altfor lenge etterpå. Hehehe. Jeg er helt håpløs når det kommer til å stå opp, og om jeg ikke står opp med det samme alarmen ringer om morgenen er kampen tapt.. jeg hater det. Jeg elsker egentlig å stå opp tidlig, men klarer det nesten aldri! Arrgh, dette er noe jeg  bli flinkere til. Satser på at det er en sånn tenårings-krise som jeg blir kvitt når jeg endelig fyller 20 neste år! 

16. ♥ Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Hmm.. jeg har aldri vært en persom som tenker så veldig langt frem i tid, og trives egentlig veldig godt med å leve i 'nuet' som det så fint heter. Men om 10 år ja.. da er jeg jammen blitt 29 år, og da håper jeg vel i allefall på at jeg har fått meg en god utdanning og en jobb jeg trives i. Hvem vet, kanskje har jeg hus og tre barn også, men sånne ting synes jeg er så skummelt å tenke på, det tar jeg når det kommer! 

17. ♥ Hva skremte deg om natten som barn? Åh, jeg blir egentlig litt trist når jeg tenker på sånne ting for jeg husker så lite fra barndommen min! Hver gang jeg snakker om barndommen med venniner og sånn så husker de så mye som jeg ikke husker i det hele tatt, så jeg lurer på om det er noe galt med hukommelsen min, haha. Men det er vel bare sånn at noen husker bedre enn andre :-) Men når jeg tenker meg om så husker jeg faktisk en ting jeg var redd for om natten, og det var porselens-dukker. Jeg hadde en periode der jeg var helt hysterisk redd for dem, og mamma måtte sette den fine porseles-dukken min ut på lofts-stua om natten.. haha. 

18. ♥ Hvilket siste youtube-klipp fikk deg å le? Haha det var helt klart DETTE! Hahaha at det går an å finne på så mye rart som disse to herlighetene her gjør. Jeg anbefaler dere virkelig å abbonnere på kanalen til Kristin og Dennis dersom dere ønsker å få en god latter hver eneste søndag. 

19. ♥ Hva er din beste egenskap? Hmm, sånne spørsmål er like vanskelige å svare på hver gang, og nå som det er veldig lengesiden jeg har svart på noe sånt blir det enda vanskeligere. Jeg tror min beste egenskap må være at jeg er effektiv (når jeg vil være det), og at jeg er snill :-)  

20. ♥ Hva er din versre egenskap? Uten tvil at jeg blir veldig lett stresset! Om jeg ikke har kontroll over situasjoner blir jeg stresset med en gang, og når jeg er stresset får jeg ikke gjort noe på en skikkelig måte. 

21. ♥ Sover du med eller uten klær om natten? Begge deler. Om det er kalt liker jeg å ha en stor god t-skjorte på, men viss ikke sover jeg uten! 

22. ♥ Hvor mange puter har du i sengen? Jeg har fire puter i sengen! To til hver. 

23. ♥ Hva er det rareste du har spist? Altså, jeg er så kresen at det burde ikke være lov en gang! Jeg har heldigvis blitt bedre med årene, men bestiller fortsatt det samme hver eneste gang jeg er på restaurant, hahaha. Det rareste jeg har spist er vel kanskje hestefilè. Dette var fra en hest som hadde dødd av naturlige årsaker altså! Og så tror jeg at jeg har smakte hjorte-tunge, om jeg ikke tar helt feil. 

24. ♥ Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar, og er så glad i min kjære macbook pro! Har alltid vært veldig skeptisk til mac, men har ikke angret et sekund etter jeg gikk til innkjøp av en da jeg ble student i høst. 

25. ♥ Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker. Jeg hater å gå med sko, og det tror jeg også jeg gjorde da jeg var liten, så det henger nok i enda, hehe. Jeg tar av meg skoa så fort jeg får mulighet, og sitter aldri med sko i buss eller bil f.eks. Med mindre jeg kjører selv da, det blir litt vanskelig uten sko. Den eneste plassen jeg holder skoene på er på restauranter, og det handler egentlig bare om å ha respekt for de rundt meg, egentlig skulle jeg ønske jeg slapp å ha de på, og skulle aller helst ha sittet med en fot oppi stolen, hahaha. Likevel hater jeg å gå barføtt, og får helt fnatt av den lyden som er når man går barføtt og føttene klistrer seg til golvet, blæ. 

26. ♥ Hva hører du på akkurat nå? At kjæresten min spiller på telefonen rett ved siden av meg. 

27. ♥ Hvilken iskrem er din favoritt? Helt vanlig vanilje iskrem! Mmm :-) 

28. ♥ Hvilken dessert er din favoritt? Jeg er ikke så veldig glad i dessert faktisk, og foretrekker å forsyne meg en gang til av middagne i steden for å spise dessert og andre søtsaker. Men om jeg skal spise så er jeg aller mest glad i iskrem med varme bær over! 

29. ♥ Hva er den største premien du har vunnet? hmm.. jeg har skikkelig dårlig vinner-flaks, men da jeg fikk tildelt tittelen som 'månendens leser' på styleconnection.blogg.no ble jeg såå glad og da fikk jeg en mast krøllstav! Det er den fineste 'premien' jeg noen gang har fått i alle fall :-) I tillegg så vant jeg et bose headset en gang i en spille-konkurranse, men det var egentlig kjæresten min sin fortjeneste siden det var han som spilte, i mitt navn så det teller ikke hahaha. 

30. ♥ Liker du kaffe? Ja, det gjør jeg! Jeg har likt kaffe så lenge jeg kan huske, og første gang jeg drakk det var jeg bare sånn 3-4 år hahaha. Da gjekk jeg rundt bordet og drakk opp alle kaffi-skvettene til gjestene! Jeg er aller mest glad i kaffe på ettermiddagen, og ja jeg får sove like godt om kvelden selv om jeg har drukket noen kopper kaffe! 

31. ♥ Hva drikker du helst til frokost? Melk! Mmmm, ekstra lett melk er det beste som finnes, og er et soleklart must for meg til frokost. Det er også noe jeg bare MÅ ha etter jeg har vært ute, hahaha. Mens andre drikker cola dagen derpå, foretrekker jeg melk! 

32. ♥ Hvem var din favorittlærer på vgs? Læreren jeg hadde i engelsk, uten tvil. Hun var utrolig dyktig, kom med veldig ærlige og gode tilbakemeldinger som gjorde det lett for meg som elev å forbedre meg på de områdene det var nødvendig, og hun var rett og slett en sånn smilende og blid person som gjorde timene morsomme i steden for lange og kjedelige. 

33. ♥ Kan du spille poker? Nei, det kan jeg ikke. 

34. ♥ Hva har du spist i dag? I dag har jeg spist to skiver med brunost, to klementiner, kjøttdeig og spagetthi til middag og noen love hearts (fy!). 

35. ♥ Nevn en historisk person som interesserer deg? Jeg aner faktisk ikke. Da jeg var litt yngre var jeg veldig glad i historie og interesserte meg virkelig for faget, men da jeg begynte på VGS var jeg uheldig med læreren jeg fikk i dette faget, og dermed mistet jeg interessen helt. Men for en stund tilbake siden så jeg filmen 'the immitation game' der man blir kjent med Alan Turing, og hvordan han jobbet da han fant opp datamaskinen. Denne filmen og ikke minst mannen fasinerte meg veldig, anbefales! 

36. ♥ Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Det er faktisk så lenge siden jeg hørte på radio nå at jeg er veldig usikker. Jeg hører som regel bare på radio når jeg kjører bil, og i og med at jeg ikke har bil her i Trondheim blir det lenge mellom hver gang nå. Men jeg liker P3 best, så det var nok den jeg hørte på sist gang jeg kjørte bil! 

37. ♥ Vil du ha barn? Ja, en eller annen gang langt inn i fremtiden ;-) 

38. ♥ Kan du noen andre språk enn norsk? Ja, jeg kan engels og delvis tysk. Jeg har hatt tysk i til sammen 5 år på ungdomsskolen og VGS, så det er synd at jeg ikke kan det bedre, men jeg forstår å lese tysk, og jeg forstår det når jeg hører noen snakke. Men når jeg skal skrive og snakke det selv får jeg litt større problemer. Jeg har jo også en del forståelse for svensk siden det ikke er så veldig ulikt norsk, og det samme med dansk.. selv om jeg synes dette er hakket vanskeligere å forstå!

39. ♥ Sover du på en spesiell side? Da jeg bodde hjemme lå jeg på venstre side i sengen,  og på venstre side av kroppen. Men etter jeg begynte å dele seng endre dette seg, og nå sover jeg egentlig uansett. Men jeg sover uten tvil best dersom jeg får ligge på venstre side i sengen, på venstre side av kroppen enda! 

40. ♥ Foretrekker du havet eller basseng? Jeg skulle sånn ønske at svaret mitt var havet på dette spørsmålet! Men desverre.. jeg klarer ikke å forstå hvordan folk foretrekker å ligge å dubbe på en luftmadrass ute i havet i steden for å ligge trygt og godt på land. Jeg har helt fnatt for alt av liv i sjøen/havet, og har derfor utviklet en kjærlighet for basseng. Likevel klarer jeg helt fint å dukke meg i strandkanten, og foretrekker derfor stranda i steden for bassengkanten. Jeg liker meg best i sola jeg! 

 

41. ♥ Hva bruker du helst penger på? Jeg bruker altfor mye penger på alt mulig, og spesielt mat haha. Nå går det jo også en del penger til leige og strøm og sånne kjedelige ting... Men aller helst skulle jeg brukt alle pengene mine på reise. Jeg elsker å reise og skulle gjerne reist til flere forskjellige destinasjoner hvert år om lommeboka hadde tillat det.

42. ♥ Eier du dyrebare smykker? Jeg eier de fineste smykkene man kan eie som er bunadssølvet, men utenom det eier jeg egentlig ikke noe dyrebare smykker. Det dyreste 'smykket' jeg har er vel en ring i hvitt gull og den kostet bare rundt 1000kr, jeg er ikke så fan av å bruke masse penger på èn ting, jeg vil heller kjøpe litt billigere ting og ha  mer å velge i! :-) 

43. ♥ Hva er ditt favorittprogram på TV? Hmm, denne var vanskelig. Jeg liker forskjellige program, er veldig glad i reality-programmer som farmen, norske talenter, idol osv. Men om det er et program jeg virkelig er hekta på så er det nok Home and Away. Dette programmet har jeg fulgt med på i så lang tid jeg kan huske, og jeg har blitt oppriktig glad i karakterene og blir lei meg helt på ordentlig om noen dør, hahaha. Skikkelig teit, men sant. 

44. ♥ Hva skal du gjøre i helgen? Jeg har eksamen på mandag (HJELP!) så det blir nok bare lesing, lesing og lesing. Ellers skal jeg nok få lagt inn litt tid til å nyte god mat og slappe av litt også, men fremover er det nok bare eksamen som gjelder for meg, og så er det juul ♥♥♥ 

45. ♥ Kan du stå på slalom? Ja, det kan jeg! Jeg har stått masse på twintip opp gjennom årene, og jeg liker det veldig godt! Nå er det likevel blitt en stund siden sist. I fjor var jeg jo nyopperert, og det ser det ut som om jeg kommer til å være denne vinteren også! 

46. ♥ Hvordan imponerer man deg? Ved å være positiv! Å smile mye er viktig, og å se det positive i alt er en veldig god egenskap som imponerer meg siden jeg vet hvor vanskelig det kan være å være positiv når livet er på det kjipeste. Å være strukturert og ha en god balanse i livet der man får tid til både skole, venner, partner og alt på en gang kan også imponere meg! Alt dette og sevlfølgelig ting som å være norgesmester og verdensmester og sånne vanlige 'wow'-ting, som f.eks. å ta backflip, haha! 

47. ♥ Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den helt vanlige ringetonen til iphone. 

48. ♥ Fortell en ting leserne dine ikke vet om deg. Da jeg var liten elsket jeg å spise smør. Og da mener jeg virkelig elsket det. Jeg spiste smør rett i fra pakken med gaffel da mamma og pappa ikke fulgte med på meg. Hahaha, noe så ekkelt! 

49. ♥ Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Rett bak meg på veggen har jeg en stor wall-stickers av greiner med fugler som sitter på greinene. Noen av de fuglene er litt røde... Ellers er det penalet mitt som ligger på skrivepulten rett ved siden av her som er burgunder-rødt!

50. ♥ Er du sosial? Ja, jeg vil si det. Ikke så sosial som jeg kunne vært, jeg må nok innrømme at jeg er veldig hjemme-kjær. Jeg føler meg også veldig fort sliten, når jeg har gjort noe en dag, f.eks. vært på skolen i flere timer, så frister det mer å bare være hjemme enn å gå ut å være sosial, og da faller jeg ofte for den fristelsen fordi jeg føler meg sliten. Sånn har jeg hatt det i rundt to år nå, etter jeg var veldig syk høsten 2013, men jeg er helt midt på treet sosial, noe jeg lever godt med! 

 

- Håper du likte svarene mine. Ha en fin dag ♥ - 

 

Den beste følelsen

God morgen alle sammen! Hvordan går det? 

Har dere en god søndags formiddag eller er hjelmen trang i dag? Her er det ikke noe trang hjelm i alle fall, sånt noe har jeg ikke tid til i disse dager, haha. Jeg har allerede rukket å være våken i et par timer, til tross for at det er søndag. Men som student har man ikke tid til å sove lenge! Prøver jeg i alle fall å fortelle meg selv, haha. 

De siste dagene har jeg virkelig kjent julestresset over meg, derfor bestemte jeg meg for å ta tak i det denne helgen, noe jeg klarte med glans! Jeg har nå kjøpt inn alle årets julegaver, alt av julegavepapir og -band, og har til og med fått handlet meg noe småtteri som jeg kan pynte med i leiligheten. Pjuh, da slipper jeg å tenke mer på det, og det er så utrolig deilig med tanke på at jeg må ha alt fokus rettet mot pensum og eksamen de neste 3 ukene. 

I år er jeg veldig fornøyd med absolutt alle presangene jeg har kjøpt, og tror at alle som får en gave fra meg under juletreet kommer til å bli glade for det de får. Det er så utrolig deilig, for let's be honest... å handle julegaver er et like stort pes hvert år, og å finne ut hva man skal kjøpe til de forskjellige blir bare vanskeligere og vanskeligere for hvert år som går. Men nå er jeg altså klar til jul før desember har rukket å vise sin ankomst, noe som er utrolig deilig. Håper dette gjør at jeg kan slappe ekstra av i dagene før jul (etter eksamen selvfølgelig, hehehe...) 

Siden jeg nå har så god tid så tenkte jeg å prøve å sette sammen noen innlegg med julegave-tips i kategorier som til mor, til far og til søster eller bror. Hva synes dere om det? Her er forresten et bilde av litt av julepynten som pryder gatene i Trondheim sentrum og som gir meg en skikkelig jule-følelse! Er det ikke fiint? 


Nei nå er det bare å rette fokuset mot eksamen og stupe ned i bøkene. Håper du får en fin søndag! 

Lazy Sunday

Heisann alle sammen! 

Rolig søndag her i cribben, og det er utrolig deilig! Jeg sitter med føttene slengt opp på bordet og ser på undercover boss mens jeg trykker litt på tastaturet, og tenkte å nett stikke innom får å si hei! 

Fredagskos

Hei! 

I kveld var egentlig planen en heisa tur på byn men når det bøtter ned utenfor og det er kaldt og fælt i luften fristet det mye mer med en kosekveld inne! Derfor får denne helgen en rolig start noe som er heelt innafor. Vi koser oss med fajitas og popkorn med norske talenter på tv-skjermen, noe som er ekstra spennende i kveld siden min gode venn Mathias skal være med å danse! Han er utrolig flink så jeg gleder meg til å se :-) 

Håper fredagen behandler deg bra og at du får en strålende fin helg! KLEM

B-day Boy!

Heisann! 

I dag har vi hatt bursdag i hus og min kjære fyller år! Jeg elsker bursdag, ballonger, fargerike lys og alt det happye som følger med! Jeg hadde planlagt frokost på sengen og satte derfor ringeklokken på 06:00 for å stå opp og kokkelere litt, men ikke søren om jeg fikk sove! Jeg sov faktisk ikke et eneste minutt i løpet av hele natten, det tror jeg må være første gang at det har skjedd med meg, haha! Men klokken 06:00 var jeg altså i full sving og lagde toast og bakte sjokolademuffins som jeg serverte på sengen sammen med gaver og ballonger. 

Da jeg entret soverommet med bursdagssang og nybakte muffinser var det i alle fall noen som våknet med et smil om munnen til tross for at klokken ikke var bikket 07, og det er nettopp sånn en bursdag skal starte! Da jeg slo til med en litt egen vri på bursdagssangen og en liten dans til ble stemningen god, haha! Man har det ikke mer morro en man lager selv, er det ikke det det heter? 


Bursdag er GØY! 
Elsker deg gutten min, håper du har hatt en fin dag ♥

Ut på tur aldri sur!

Heisann! 

I dag har det vert såå fint vær her i Trondheim, og da er det bare til å hoppe i joggeskoene og komme seg ut på tur. Det var nettopp det jeg gjorde i dag, og det var utrolig deilig selv om det blåste en del! Jeg er en person som bare er nødt til å komme meg ut litt i løpet av en dag, og kan bli gal i hode om jeg bare sitter inne en hel dag. Så dette var midt i blinken for meg! 
Håper søndagen behandler deg bra! 
XO

Dansende glad!

Hei! 

I dag har vert en litt rar dag! Har bare sittet hjemme og jobbet med skole, og da synes jeg dagene blir så rare for jeg er så vandt til å stå opp og gå ut på skole eller jobb hver eneste dag. Men jeg har begynt å danse i NTNUI dans, og kom meg på to forskjellige klasser i ettermiddag, så jeg har danset i 3 timer og eg skikkelig stiv og støl nå, haha! Man kjenner det godt når man tar en pause, og jeg merker spesielt etter jeg har vert syk at kroppen reagerer ekstra på bevegelse. Men det er jo litt deilig å kjenne at kroppen har fått kjørt seg. Jeg elsker at jeg har fått komt i gang med dansen igjen. Hjemme drev jeg jo med dans hele tiden, og har de siste 5 årene vert instruktør i danseverkstaden hjemme i Sogndal. I sommer endte den utrolige reisen jeg har fått gjennom å være en del av dans uten grenser i en danseturne i Italia med dansegruppen min Inspire og en gruppe fra Førde. Det er helt utrolig å tenke på at det allerede er en måned siden vi kom hjem fra denne utrolige reisen! Men det er godt å være i gang med dansen igjen. 
Til helgen får jeg kamera mitt, så da blir det bedre bilder her inne. Vi snakkes! XOXO


Helloo Friday!

Hallaisen alle sammen og goood fredag! 

Fredag er den beste dagen i uken, jeg elsker følelsen av helg! Det som gjør fredagen enda bedre er at jeg har en super kort skoledag, og har dermed tid til å nyte dagen ekstra mye. I dag reiste jeg og min kjære til byen etter skolen, jeg trengte en dataveske til min nye mac, og etter det tok vi oss like godt en tur på kafe for en litt ekstra god lunsj! I dag har jeg ikke så mye på planen. Vi tar en etterlengtet taco-kveld med en god film på tven og slapper helt av, før det braker løs med festligheter i morgen kveld! Forresten, jeg beklager dårlig kvalitet på bildene. Jeg glemte helt å ta med meg kamera da jeg flyttet til Trondheim, og må derfor leve med iphone-kvalitet. Men neste helg får jeg kamera mitt opp hit, så da blir det bedre! Ha en strålende fredag! XO 

 

Det er lov å snakke på bussen

Heisann!

Jeg har klart å snu døgnet helt rundt de siste dagene så nå er jeg som en zombie om dagen og lys våken om natten. Haha, dette fører til lite innholdsrike og effektive dager, sånn som i dag. I dag har jeg klart å gått på skolen, gå på butikken, lage og spise middag og nå ligger jeg som et slakt på sofaen og bare venter på at energien skal kicke inn 10 minutter før jeg går å legger meg. Ah, det er så typisk meg. Og det er liksom ekstra lett å bare tenke at jeg kan være oppe litt til siden jeg ikkje begynner på skolen før klokken 12:15 de fleste dager. Men i morgen blir det andre boller da jeg skal ha forelesning 08:15, så ikveld er jeg nødt til å komme meg i seng og sove. 

Forresten, da jeg satt på bussen i dag begynte jeg å tenke på hvor rare vi er i Norge. Vi sitter på bussen så tett inntil andre personer at vi koser med knærne eller albuen, og vi deler blikk og øyekontakt med hverandre utallige ganger i løpet av bussturen men snakker vi med hverandre? Nei. Vi bare sitter der i den pinlige stillheten og tenker på om den andre tenker det samme som meg, og egentlig bare venter på at jeg skal si noe, men tør ikke å si noe selv. Hvorfor er det sånn? Hver eneste gang jeg er i utlandet så legger jeg merke til hvor åpne alle rundt meg er, aller snakker med alle, folk smiler og hjelper hverandre mens i Norge får man bare et stygt blikk tilbake dersom man smiler til en fremmed. Nordmenn ass, vi har en lang vei å gå når det kommer til høflighet overfor andre. 


Jeg kledde meg i et skikkelig høst-antrekk i dag og fikk igjen for den da jeg måtte gå et stykke for å komme hjem etter skolen. Så utrolig heldige vi har vert den siste tiden med strålende sol og sommertemperaturer som aldri før? Eller det har vi i alle fall hatt i Trondheim, hvordan er være hos deg? 

XO 

Kanel i svingene

Happy Sunday alle sammen, håper dere nyter helgen med eller uten hangover i dag!

Min søndag har vert veldig rolig, akkurat sånn som resten av helgen, noe jeg synes er helt innafor med tanke på hvor mye festing det ble under fadderukene da jeg begynte på skolen, hehe. I dag fant jeg ut at jeg ville sanke noen husmors-poeng, og satte like godt i gang med å bake kanelboller eller kanel i svingene som jeg liker så godt å kalle det! Disse ble utrolig gode, derfor tenkte jeg at jeg skulle dele oppskriften her med dere. 

Du trenger:  

♥ 1/2 pakke gjær ♥

♥ 2 dl lunken melk ♥

♥ 4-5 ms flytende margarin ♥

♥ 1/2 ts kardemomme ♥

♥ ca. 5 1/2 dl hvetemel ♥

Slik gjør du: 

♥ Tøm gjæren i en bakebolle og tilsett litt av melken, rør ut ♥

♥ Tilsett melk, margarin, sukker og kardemomme ♥ 

♥ Tilsett hvetemel og elt deigen jevn og smidig ♥ 

♥ Dekk bakebollen med plast eller en klut, la den heve ♥ Den skal heves til dobbel størrelse, jeg hevet min i ca. 40 minutter. 
Når deigen er ferdig hevet: 

♥ Elt deigen og trill en ca. 20 cm lang pølse ♥

♥ Kjevle pølsen til et rektangel på ca. 25 ? 40 cm ♥

♥ Smør et tynt lag margaring på, og strø på sukker og kanel ♥ 

♥ Rull sammen på den korteste siden, og del opp i like tjukke skiver ♥ 

♥ Legg kanelbollene på bakepapir med snittflaten opp ♥ 

(Om du vil kan du nå dekke dem til og la dem heve til dobbel størrelse) 

♥ Pensle bollene med vann, smør eller melk ♥

♥ Stek bollene midt i ovnen på 240 grader i 5-7 minutter ♥ 

♥ Avkjøl på rist ♥ 
♥ tips: med denne oppskriften får du 12 boller, doble oppskriften om du vil ha fler ♥

∼ Håper det smaker ∼

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Desember 2015
hits