Insta-love

Hei alle sammen, og riktig god søndags ettermiddag! 

Jeg sitter her med nesen ned i bøkene, men tenkte at en liten blogge-pause var innafor nå! Tror dere ikke jeg klarte å duppe av i hele TO timer før i dag? Haha, er det mulig. Jeg som var så flink å komme meg opp tidlig i dag også.. Jaja, det er jo tross alt søndag, hehehe. 

I dag har jeg tenkt til å vise dere litt snaps fra min instagram-konto. Instagram er så gøy! Det finnes så sykt mye deilig inspo inne på den appen der atte hjelp, dette er nok en av mine favoritt-apper tror jeg! Når det kommer til min konto er jeg veldig glad i happy colours, men synes kontoer med natur-bilder og mer jordnære bilder er like gøy å scrolle seg gjennom! Hvilke bilder liker du best at popper opp på feeden din?


Jeg håper du har lyst til å følge meg under navnet >SAANDRAHS<, og så håper jeg samtidig at du legger igjen din instakonto i kommetarfeltet sånn at jeg også kan få ta en titt på deres bilder! 

Nå er det rett tilbake til pensum, før jeg senere i dag tar en velfortjent pause med min kjære som også sitter med nesen ned i bøkene i disse dager. Vi har tenkt oss på thai-restaurant for å spise en deilig middag, jeg gleder meg! 

Ha en strålende søndags ettermiddag, vi ses! 

Trykk Liker

Heisann! 

Når du leser dette er jeg på veg til dansetrening. Jeg har jo drevet med dans i alle år, og de siste fem årene har jeg vært instruktør hjemme i Sogndal, og fått oppleve å turnere både i Norge, Latvia, Litauen og Italia! Dette eventyret tok jo selvfølgelig slutt da jeg begynte å studere her i Trondheim, og da jeg flyttet hit klarte jeg ikke helt å slå meg til ro med tanken om å ikke drive med dans på ukentlig basis lenger. Derfor meldte jeg meg inn i NTNUI dans som er et supert opplegg der du kan delta på så mange klasser du bare orker å løpet av den ellers travle student-uken. Jeg har dette semesteret deltatt på både Moderne, HipHop og Jazz, og på onsdag om under en uke skal vi ha show på studentersamfundet her i Trondheim hvor vi viser frem koreografiene vi har jobbet med gjennom høsten! Jeg gleder meg utrolig mye, og denne helgen har vi øvingshelg og generalprøver, noe som også blir veldig gøy! 


I dag skal jeg danse hele dagen, og kanskje handle noen julegaver om jeg får tid til det mellom treningene! Og så gleder jeg meg til en rolig kveld hvor jeg lader opp til generalprøver i morgen, med skal vi danse på tvskjermen! Hvem tror du vinner? 

Og du? Dersom du liker bloggen min og ønsker å følge meg videre blir jeg veldig glad om du trykker 'liker' på facebook-pagen min! Den finner dere HER HER HER
Så klikk liker viss du liker meg, som jeg liker å si! (hermer etter Haralds visdomsord på facebook-siden til Senkveld med Thomas og Harald) 


Ha en fin lørdag da! KLEM

Finn meg på facebook!

Heisann!

Etter en helt nydelig date-night med min kjære med thai-mat fra en kjempekoselig restaurant i byen og Maze Runner 2 på kinolerretet har jeg krabbet godt under dynen og sittet og ryddet litt opp i facebook-pagen som jeg en gang laget til denne bloggen. Som dere sikkert ser er det mange innlegg på denne bloggen helt tilbake til 2010! Tenk på det. Det er utrolig mye dårlig der men jeg synes det er litt av sjarmen med denne bloggen også, at den har vart så lenge og at den har bygd seg opp HELT fra bunn med crappy bilder og dårlig rettskriving til forhåpentligvis litt mer spennende og fargerike innlegg! 

Men nå har jeg altså ryddet opp i facebook-pagen og du kan følge meg >HER< dersom du vil gjøre meg glad! 
Du finner meg også på instagram under navnet SAANDRAHS! Legg meg til så godtar jeg deg så fort jeg får mulighet. Håper du har en strålende helg, så snakkes vi i morgen! 

Les mer i arkivet » November 2015 » September 2015 » August 2015
hits