I'm back!

Heisann! 

Wow, nå er det over ett år siden jeg ga opp blogge-hobbyen min, tenk på det. Mye har skjedd siden den gang,  og den siste tiden har jeg merket at bloggelysten har kommet snikende tilbake. Og det synes jeg er gøy! Så hvorfor ikke? ;-)

Hva denne bloggen kommer til å inneholde har jeg faktisk ikke en eneste idé om, men jeg prøver, og så ser vi hva jeg finner på! Jeg kan i alle fall fortelle at jeg har blitt "voksen" og flyttet hjemmefra siden sist, og tilbringer nå min hverdag i den vakre byen Trondheim! Her deler jeg en 50 kvadrat stor leilighet med min bedre halvdel mens jeg studerer Engelsk på NTNU. Jeg satser på en haug av inspirasjon og motivasjon fremover sånn at jeg virkelig får det til denne gangen! Håper du blir med å heier på meg :-) 

Slenger med et bilde av Bakklandet i Trondheim sånn helt på tampen, viss ikke ble dette innlegge så grått og trist og DET er ikke gøy. (NB: iphonekvalitet)
Vi snakkes! XO

Summer, summer, summer!

 
http://weheartit.com/

For å ende ein kjempefin dag på ein herlig måte så tek eg meg gjerne ein tur innom weheartit.com berre for å scrolle gjennom dei hundrevis av nydelige bilda som blir lagt ut der. Bilder som minner om sommer og sol er spesielt deilig å sjå på, berre sjå på dette utvalget her! Eg har gleda meg så utruleg mykje til sommaren, og ENDELIG er den i gang! Sommer er LIVET!

Følg Freequent

Som regel er eg mest glad i å handle på nettet, men om eg skal handle i butikk så er Freequent heilt klart ein av mine favorittbutikker. Ofte så velger eg å ikkje kjøpe ting fordi eg veit at alle andre har dei, men på Freequent har dei mange litt anleis plagg og det liker eg veldig godt! I tillegg har dei omtrent alt du trenger. Alt fra skjerf og smykker til kjoler, bukser og gensarar. I tillegg så er dei som jobbar på Freequent i Sogndal kjempegreie og veldig hjelpsomme noko som er veldig viktig når ein skal handle i butikk synest eg. Dessuten er dei kjempeflinke til å oppdatere og legge ut bilder på facebook og instagram, så det er veldig kjekt å følge dei! Følg dei du også vel. På facebook >HER< og på instagram heiter dei; FREEQUENT. 

Nokon av dei siste insta-bildene deira:
reklame, helt ærlege meiningar
 

 

I'm in Gran Canaria, bitch

Akkurat no befinner eg meg i Gran Canaria, og det er grunnen til lite oppdatering her på bloggen. Livet mitt har bokstavelig talt berre vert eit stort kaos sidan skulen begynte igjen etter nyttår. Altfor mykje på agendaen, og derfor var det deilig og reise ned hit til Puerto Rico uten eit eineste punkt på må-gjere-lista. Eg har storkosa meg til no og skal nyte resten av ferien like mykje. Er rart kor godt ein sånn liten pause kan gjere iblant. På søndag er det heimreise og da blir det bedre oppdatering med bilder og alt sammen! I promise

Sitter for øyeblikke på verandaen med denne utsikten og kunne ikkje hatt det bedre:

Happy Valentines Day

Dagen der dei med kjærester elsker, og de som er single hater - eller kva? 

Timeplanen min er proppa full med hundre gjeremål, og ingen av punkta inneheld ein romantisk date med levende lys, roser og god mat. Men valentines day er vel ein super annledning for oss single å glede dei man er glad i, right? Berre ein liten, fin kommentar, ein klem, eller eit kort kan gjere veninner, kompiser eller familie kjempeglad! Så det er berre å benytte anledningen med mindre du skal på ein klissete date med kjæresten. Happy Valentines day blir det uansett! Døyper like godt denne dagen om til "Hug Day" eg! Jubii 

 

Kva skal du gjere på Valentines Day? 

 I need a break

Huff, har så mykje å gjere denne veka at eg veit ikkje kor eg skal starte. Er det berre eg som synes at alltid før ein ferie så er det altfor mykje som skjer? Alt som ikkje har blitt gjort før blir liksom stappa inn i den siste veka før ein feire, haha. Jaja, eg får vel berre motivere meg med at eg reiser til Spania om under ei veke! Åå kjære, la det bli fint vèr der nede den veka! 

Er det forresten nokon som veit om leilighet til utleige i Sogndal? Ein venn av meg er på leit - så tar gjerne i mot tips! Har du feire denne veka eller neste?

SMASK  

 

 

Tiden flyr

Kor i alle dagar har det blitt av den siste veka? Tiden har virkelig berre sust forbi meg sidan onsdag. På onsdag var eg dårlig så eg bestemte meg for å ta ein powenap. Det endte altså opp med at eg sovna klokka 18:00 og våkna 09:30 neste dag. Kor sjukt er ikkje det? Reiste på skulen til klokka var elve ca. og når skuledagen var slutt føltes det ut som om eg ikkje hadde hatt blund på auga den natta. Haha, var ganske forvirra den dagen, ja!

På fredag var eg mykje bedre og reiste til Gol for å vere med Ingrid og familien på hytta! Det var iskaldt å komme opp dit, men fy for ei koseleg hytte. På lørdagen tok me oss ein "liten" langrenns-tur på 15 km, og gjett om vi var slitne og utmatta når me kom heim. Søndagen gjekk til film, eting og å slappe av før vi tok turen heim! So nå sitter eg her da på skulen, og lurer på kor dei siste døgna har blitt av. Det har gått så himla fort! 

Om berre seks dagar reiser eg til Spania, og eg gleder meg sånn! Det blir så deilig å slappe av i varmen ei veke og komme seg litt vekk frå kalde Norge.  Ting å sjå fram til

♥ På sånne kalde vinterdager som vi har no drømmer eg om sol, varme, lange strender, blått hav og ein iskald drink i handa! Og nettopp dette får eg om berre 12 dagar. Destinasjonen er Spania og eg gleder meg sånn! Det blir så deilig med ei veke max relax, og ikkje minst blir det deilig å sleppe unda lag på lag med tjukke klær og kliss våte converse. 

♥ Om 45 dagar reiser eg til Latvia/Litauen saman med Inspire på barneheimsturne! Der skal vi dansa for og med ungar og ungdom som bur på barneheimar og spre glede til dei. Gleder meg utruleg mykje samtidig som eg er veldig spent. Dette blir nok noko av det som eg kjem til å få mest inntrykk av heile livet. Vi skal også bu på ein av barneheimane, noko som blir veldig spesielt - men eg gledar meg veldig! 

♥ Om 136 dagar er det SOMMERFERIE (ja, teller faktisk ned til det allerede no). Å det blir såå bra! Skal finne på masse sprell i sommer, men det eg gleder meg aller mest til akkurat no er nok rihanna-konserten eg skal på om 171 dagar! Den 26, juli i Bergen. Skal ha med meg Andrea også så det blir nok tipptopp! 

 

Og BTW, så er det berre 526 dagar til eg er 18 år. Så det så. 
Har du noko du ser fram til? 
På veg ut døra

Skjorte fra Gina Trocot // Body fra Malta (hugser ikkje butikken) // Shorts fra Pull & Bear // Armeband fra Tyrkia og H&M // Ring fra BIkBok (fikk den av Ingrid til jul ♥)

 

Slenger berre inn eit lite bilde av kveldens outfit før eg må springe! Skal på Ylvis 4 som eg har nemnt tidlegare og eg gledar meg kjempemasse! Trur det blir topp stemning og deilig og få gjere noko sånt med familien etter ei veke med sjukdom og sofaknoking. Er ikkje heilt frisk enda merker eg, men har klart å ta meg sammen for å bli med på dette. Tjoho. Kva skal du bruke søndagskvelden din på?

Woops, no må eg springe! SMASK 

 

 

Forandring fryder

 

Å herreminhatt, tok meg sjølv i og le litt høgt når eg vart sittande og sjå på litt gamle bilder ja. Forandring fryder, er det ikkje det det heiter? Dette er iallefall meg for to år sidan (med nissehue! eit must når det var jul før hehe...), og meg no. Kva synest du? Har eg forandra meg? 

Det er litt rart og tenke på kor mykje eg har forandra meg på to år, sånn personlighets-messig. For to år sidan hugser eg at eg hadde nyttårsforsett som var typ. "ikkje banne" osv, og det er jammen deilig og sjå at eg iallefall har vokst litt! I tillegg til det så er det utruleg mykje som har skjedd i livet mitt som har gjort at livet mitt er slik som det er i dag. Og den største delen av det er vel at eg har blitt instruktør i danseverkstaden i Sogndal. Hadde det ikkje vore for det hadde eg nok vore ganske mykje meir sjenert enn kva eg er no, og eg hadde iallefall ikkje gått rundt og gleda meg til ein ni-dagers tur til Latvia for å spre danseglede til barn og ungdom på barneheimar der nede. Lurer på korleis livet mitt hadde vore no, om eg ikkje hadde opplevd noko av det fantastiske eg faktisk har, men heilt andre ting. Hmm... 
Det ville nok ikkje vore bedre iallefall! Eg elsker livet mitt  

 

Sex and the City

Hei ♥ Er kjempesliten og svimmel etter ein tur på butikken så er vel ikkje heeilt frisk enda, i guess. Velvel - sitter iallefall og koser meg med havrekjeks med brunost og eit stoort glas melk! Yummy. Kjem vel sikkert til og slenge på ein episode eller fem av sex and the city også. Er blitt heilt avhengig - elsker den serien! Kvelden går berre til å slappe av sjølv om eg veldig gjerne skulle vore med venner ut på festligheiter - menmen, eg må vere frisk til i morgon! Då skal eg nemleg på Ylvis 4. Og guud som eg gledar meg - dei er jo berre heilt fantastiske haha 

Kva gjer du på ein lørdagskveld? 

SMASK  

 

flinka

Flinka har fiksa designet sitt, igjen. No har eg jammen fiksa det mange ganger, og ikkje søren om eg blir fornøgd. Men no har eg funne eit design som eg likte veldig godt, og er ganske fornøgd med korleis bloggen min ser ut no! Kva synst du? Den er fin no, sant? 

 

Har masse bloggmotivasjon for tiden og mange nye idear til bloggen, så det blir kjekt og blogge framover! Kva har du lyst til å lese på bloggen min? Det einaste som irriterer meg no er at eg ikkje får laste opp fleire bilder om gangen, det kjemme berre opp at eg må laste ned Java, men når eg trykker på last ned så kjem det opp "du har allerede lastet ned denne versjonen av Java". Arg, sånne tekniske greier pleier aldri å vere på mi sie, så eg får vel berre leve med det tenker eg. 

 

 

Oh, it's friday


Hei alle ♥ Er fortsatt dårlig og i dag har eg ikkje vore på skulen sidan eg var så inni granskauen kvalm og svimmel når eg våkna i dag tidleg. Er heldigvis litt bedre no og i skrivande stund sitter eg og gomlar på blåbær og skal til og kose meg med siste utgave av Cosmo. Eg kan ikkje tru at dei skal slutte! Cosmo er eit av dei beste blada eg veit om! Dei er utruleg flinke til og ikkje ha for mykje fokus på kropp og mote - for la oss alle innsjå at dei fleste blada som liksom skal gi oss "tips" til eit bedre liv, faktisk berre får oss deppa og lei seg på grunn av dei syltynne kjendisane som er avbilda. Men i Cosmo finner du ikkje så mykje sånt, og sjølv om du får eit lite kjendis-dryss, kan du også lese om kvardagslige problemstilingar og spørsmål - me like! Skal kose meg gløgg med den siste utgava 


Ha ein strålandes fredagskveld, skjønninger!  


 

Dagens festlige påkledning

 

Neida... Joda. Slengte på meg denne oransje/raude gensaren fra H&M, skjorte fra Gina Tricot, tights fra New Yorker og kvite Converse, som forresten ikkje er så vellldig kvite lenger, hehe.

Har vore ein lang dag, denne influensa-tingen sitter godt i, og det var litt verre å vere på skulen enn til vanleg (om det er mulig.. neida). Klarte likevel og ta meg ein tur bort til the dance-girls idag, og no var det deilig å avslutte dagen med ei god skål havregraut, eit spennande cosmopolitian i fanget, og american idol som surrar i bakgrunnen! Ah, livet 

 

Give me summer


Nr. 1 tøff slækk topp fra Eivy >HER< // Nr. 2 råkul veske fra MI LAJKI >HER< // Nr. 3 Converse >HER< // Nr. 4 Neglelakk fra Essie >HER< // Nr. 5 deilig denim-shorts fra NLY >HER< // Nr. 6 knæsje (digger faktisk alle armebanda dei har!!) armeband fra Ettika >HER< // Nr. 7 chille solbriller fra LE SPECS >HER<

Heiheihei alle skjønninger! 

Åh, eg gleder meg så sinnsjukt mykje til sommar og sol! Gjer ikkje du? Det blir så bra! Sant?? Gleder meg aller mest til å sleppe å kle på meg så mykje og "gjøyme" vekk outfiten når eg skal ut. Hatar å gå med masse kle. Har kikka litt rundt og satt sammen nokon wants fra forskjellige merker og nettsider  til eit "outfit", kva synest du? 

Det diggeste med sommaren må jo vere nettopp dette! Slække topper, korte shortser så du får vist fram dei brune leggane, kvite convese (som er eit must, året rundt!"), råkule briller som passar godt til den tøffe studded veska, og ikkje minst å lakke neglene i glade, nude, fargar som står i stil til eit røft og fargerikt armeband! Me like. Faktisk er det ikkje så lenge til eg kan kle meg nettopp silk... Kva trur du eg skal?  

SMASK OG DASK  

Keep up the good mood

Er andre dagen i dag eg berre har ligge heime og sove og egentlig ikkje gjort på ein dritt. Litt kjedelig å vere sjuk no - og enda verre å tenke på at eg faktisk har klart å pådratt meg ein halsbetennelse som ikkje har tenkt å reise med det samme. Og sånn har eg altså traska rundt i huset i desse to-tre dagane. Litt slaskete men ein særs deilig outfit! Jaja, shit happens ein kan vel ikkje gå rundt og sutre fordiom? Eg får trøste meg med at eg hadde ei heidundrandes bra helg i helga og i morgon skal eg på skulen igjen! I tillegg har eg såå mykje bra og sjå fram til no, og det skal eg fortelje om litt seinare! Jubii 

Korleis står det til med dei fine lesarane mine? SMASK 

Sheinside.comÅåh, satt og såg litt på sheinside.com og der har dei så mykje fint! Fant blant anna desse tre godbitane og dei må eg jo berre ha, sant eg må? Ja, det må eg. derfor skal eg bestille dei no! Jubii. Har du nokon erfaringar med sheinside.com? 

SMASK

Helvettesdagen

Tirsdager er helvettes dagen. Starter alltid med at det er heilt jævlig og stå opp, deretter er det lang skuledag fra 08:00 til 15:20, og så skjer det alltid så mykje på ettermiddagen at eg ikkje får tid til èin powernap eingang. Derfor har eg valgt å kalla tirsdagar for helvettesdagen. Haha, for eit liv. Heldigvis har eg elevar på tirsdagar ♥ det gjer heile dagen litt bedre. Jubii! Korleis dag er din helvettesdag?  

Shopaholic

Haha, tar meg sjølv i å gå og sjå på kle i butikkar alt for ofte og ender derfor også opp med å handla litt for mykje. Forrige veke var eg og såg litt rundt og dei har fått inn så mange fine strikkegensarar på Freequent! Ein strikkegenser eller ti er eit must og ha i garderoben no når temperatur-målaren viser langt under altfor lite, og eg likte spesielt godt den grå på bilde nr. to! I tillegg til det har dei fått inn mykje tøft til gutar, blant anna tøffe strikk og knæsje skjorter! Kultkultkult! Klikk deg inn >HER< for å følge litt med på nye godbiter på Freequent Sogndal! 

fredagsfrii

Heihei alle fininger!

Det var såå godt å ta helg no! Og denne helga skal eg utruleg nok ingenting. Det er ikkje ofte det skjer så det skal nytes! Er heilt sjukt kor mykje som alltid står på agenaden, men denne veka har eg faktisk gått til innkjøp av ei nyttig kalender-bok så eg kan holde styr på alle avtaler og ting eg må gjere! Kvelden i kveld skal brukes på å slappe av og om ikkje så alt for lenge skal eg ta meg eit laaangt bad etterfulgt av ein powenap på eit par timer kjenner eg ! Kva skal du bruke helga på? 

 

Idoler

Sitter og tenker på alle "idola" eg har hatt opp igjennom åra. Det er veldig mange forskjellige og det er rart korleis smaken endrar seg fra du er liten til du blir litt større! Den første eg var skikkelig skikkelig fan av var Kurt Nilsen. Satt klistra til skjermen kvar gang han var på idol og kjøpte alle platene hass. Hadde mange plakatar på rommet og mange plakatar av idol-gjengen generelt. Synest jo enda han er flink men han er ikkje den første eg søker på når eg skal finne nye sangar på spotify liksom. 

 Åh, hugser kor masse eg digga at han hadde så stort mellomrom mellom tennene og meinte at det hadde eg også! Hahaha.. 
Ei stund hadde eg kjeempedilla på westlife og A1 eg hugsa att eg skreiv ned alle sangtekstane deira og lærte dei utenatt. Hahaha, er det mulig.. Hadde (og har forsåvidt) tidenes crush på Ben! For ikkje så alt for lengesida hadde eg Eminem og Beyoncè på hjernen og dei er fortsatt artister eg virkelig digger! Elsker alle tekstane til Eminem og eg digger Beyoncè! I tillegg synes eg Rihanna er dødskul og sjukt pen på ein tøff måte! 
Har du hatt kjendisdilla? 

VEKA og Admiral P

Går og nynner på denne sangen og det er fordi at no det er ikkje lenge til VEKA er i gang i sogndal og den 21. februar skal det vere ungdomskonsert på meieriet der Admiral P skal opptre. Eg gledar meg sånn til å sjå han live! Synest det er kjempekult at han skal komme til Sogndal og om du også har lyst til og sjå han så kom på meieret den 21. februar klokka 19:00!

Det blir nok topp stemning, og billettane kostar berre 250,- ! Det er eit alkoholfritt arrangement og konserten har ikkje nokon aldersgrense så alle kan komme!
For å kjøpe billettar kan du gå inn >HER< eller om du er så heldig og vere elev ved sogndal vgs (hehe) kan du få kjøpt billettar i kantina i morgon! I tillegg kan du gå inn på facebook-sida deira >HER< for å lese meir om det. Ta turen da vel, det må jo berre bli bra!

Shit happens

Dette bildet oppsumerrer dagen min veldig godt. Teppe, TV og ein smoothie. Har fortsatt bihulebetennelsen og turen i går gjorde vel egentlig berre det heile verre. Ikkje har medisinen hjelpt noko særleg heller og eg må sei at eg beynner å bli utruleg lei av å ha vondt i hode. Menmen, eg kan vel ikkje gjere noko anna enn å ta det med ro til det går over? Var iallefall godt å få slappe skikkelig av i dag, så satser eg på at eg er i form til å reise på skulen imårgon :-) 

Innkjøp fra Bergen1. Råkul militærskjorte fra Vero Moda! Elsker detaljene. 2. Leopard-tights fra Vero Moda. Har allerede ein sånn med zebra-mønster og digger å mixe det med en heilt basic strikk eller noko sånt. 3. En deilig strikk med litt forskjellige farger på fra Vero Moda. 4. Ein kjempekul topp med kors-detaljer på fra BikBok. 5. Enda ein topp med USA-print fra BikBok. 6. Fresh og fargerik strikk fra Gina Tricot. 7. Kjempemjuk og fin strikk fra Gina Tricot. 8. Denim-skjorte fra Gina Tricot. 9. Armeband fra H&M. 

Det blei jo litt shopping når eg først var i Bergen og her er alle dei herlige innkjøpa mine! Blei kjempefornøgd og elsker spesielt den kule militær-skjorta! Klarte sjølvsagt ikkje kjøpe meg ei einaste bukse denne gangen heller sjølv om eg virkelig har bruk for bukser! Eg eiger seriøst ikkje ei eineste svart bukse. Jaja, får prøve å finne meg ei nestegang! Synest om innkjøpa?  

kvardag - kva er det?

Har fortsatt ikkje vendt meg til kvardagen, og er fortsatt i tidenes feriemodus. Alt eg skal gjere gløymer eg vekk og ligger heller og sover eller ser film istadenfor. Huff! I dag reiser eg iallefall til Bergen med familien. Skal riktignok i begravelse - så det er ikkje ein kose-tur akkurat, menmen. I tillegg til den rare ferie-følelsen har eg fått bihulebetennelse, som gjer at eg er sliten heeile tida - haha for eit liv. Gleder meg iallefall veldig til nesteveke - da startar danseverkstaden opp igjen! Blimed :-) 


(insta-bilde fra nyttårsafta)

Godt Nyttår !Godt Nyttår alle herlige lesere! Tenk at vi er i 2013. 2012 er over - og det har gått såå fort. Men, nytt år - nye muligheiter, er det ikkje det det heiter? Dette året har eg ingen nyttårsforsetter sidan det er noko eg aldri klarer å holde likevel, men eg har bestemt meg for at eg ikkje skal ete godteri i det heiletatt fram til påske - starter fra i morgon av! Wish me luck, det trenger eg haha! 
Eg for min del har starta året på ein nokså kjedelig måte, eg hadde ein kjempekoseleg nyttårsafte sammen med familien, men etter det har eg berre slappa av. Er ikkje heilt frisk og i dag måtte eg ta turen til legen - great! 

Eg trur 2013 blir eit like bra år som 2012, og det er så mykje som skal skje! I påsken reiser eg til Latvia på barneheims-turnè med dansegruppa mi Inspire, og eg gledar meg såå mykje. I tillegg skal eg avslutte 1VGS noko eg synest er kjemperart for eg føler fortsatt at eg nettopp vart ferdig i 10. klasse. Til sommaren skal eg på Rihanna konsert og eg gleder meg såå mykje! Elsker den dama. Håper på mange sprøe augeblikk i dette året også! Kva er dine planer for 2013?  

Details of Today's OutfitLille Julafta

Åh, eg gledar meg som ein liten unge til i morgon! Og sjølv om alle pakkane ser veldig fristande ut gledar eg meg faktisk aller mest til maten. Julemat må vere det beste som fins - skulle ønske vi åt det litt oftere enn ein gang i året. Men det er vel derfor det er så godt også, haha. I kveld skal eg ete pizza med familien og sjå "kvelden før kvelden", og så skal alle julepakkane under treet, men før det skal eg berre kose meg med litt god musikk og julegodis ! Off - eg må virkelig slutte å ete, føler det er det einaste eg gjer hehe

åh, denne sangen gir meg såå god julestemning! Kva får du julestemning av? 
 

JulestemningDa er rommet mitt rydda og vaska og pynta og det er så godt og vere ferdig med det! No er det berre fire pakkar som skal pakkast inn og så er alt klart. Tenk at det er vetle julafta i morgon? Tida har gått såå fort og eg gledar meg til å legge pakkane under juletreet i morgon! Ein av mange tradisjonar vi har her heime

Har du nokon familie-tradisjonar?  

There's something about christmas time Er ganske godt med ferie no, og eg har tidenes beste julestemning! Er så glad for det - var ganske redd for at det kom til å bli som i fjor. Da hadde eg nemleg null julestemning og halve jula blir jo øydelagt på grunn av det! Men i år er den her og det hjalp sjølvsagt enda meir å pynte juletre. No skal eg snart pakke inn nokon julepresangar og så er vel det meste i boks. Så no kan den store dagen berre komme

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » September 2015
hits