Nå er det slutt

Hvordan skal man egentlig nå ut til folk, når man ikke har et spennende liv? Mitt liv er vel så A4 som det går an å få det, og dermed blir det ikke så spennende for deg som leser å klikke deg inn på bloggen min kanskje. Jeg har så utrolig mye jeg har lyst til å dele, tanker, ideer, og ikke minst erfaringer. Likevel føler jeg ikke at jeg er god nok. Jeg føler at jeg ikke skriver godt nok, at jeg ikke tar fine nok bilder og rett og slett at jeg ikke kommer til å klare det. Mange ganger har jeg prøvd å blogge skikkelig, hver dag, flere ganger for dagen.. og like mange ganger har jeg feilet. Jeg har ofte spurt meg selv hvorfor? Hvorfor har jeg så lyst, men får det ikke til? Jo, det er fordi jeg hver eneste gang har så store forventinger. Jeg har forventinger til at det skal se bra ut. At bloggen min skal være en fin side å klikke seg inn på, og jeg har hatt forventinger til meg selv, at jeg skal klare å skrive meningsfylte og gode tekster i hvert innlegg jeg legger ut. Jeg har omsider innsett, og ikke minst godtatt at bloggen skal være en plass der jeg legger ut tanker og ideer og tekster og bilder når jeg selv ønsker å gjøre det. Det skal ikke være en tvungen greie som jeg føler at jeg  gjøre. Jeg har hatt mange lesere, og jeg har hatt få lesere. Jeg er fullt klar over at jeg ikke har noen faste lesere nå, og de aller færreste vet at jeg i det hele tatt er en person, med en blogg som aldri har funker sånn som den skal. Men det er helt OK. Jeg skal slutta å være så stressa, og opptatt av å få bekreftelse. Jeg elsker å skrive, og å ta bilder og dele.. Og det skal jeg gjøre nå. For meg. Om du vil følge meg på den reisen blir jeg selvfølgelig kjempe glad. Men det skal ikke være det som er fokuset.

Dette skal bli gøy! Og jeg gleder meg til å starte en blogg der jeg faktisk skriver og deler ting jeg synes er viktig å få frem, samtidig som det kan være en plass der jeg kan lette på tankene mine og dele mindre 'meningsfulle' ting. Jeg kommer ikke til å blogge mer fra denne bloggen. Jeg kommer til å starte en helt splitter ny blogg med tomt arkiv og blanke ark. Den nye bloggen skal være en arena som oser av glede og inspirasjon, jeg gleder meg! 

Jeg hvet ikke når jeg kommer til å åpne den nye bloggen. Jeg ønsker å gjøre det skikkelig denne gangen, og da trenger jeg god tid til å sette meg ned og faktisk jobbe godt med å få det til å bli slik jeg ønsker. Men om det er noen der ute i det heletatt som følger meg, som leser dette her nå.. Så skal jeg selvsagt dele det her når den nye siden min er oppe og går. Jeg håper vi sees der. Klem! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits