1 av 4 - check!

Hei!

Da er jeg endelig ferdig med eksamen i grammatikk, og jeg følte at det gikk skikkelig bra, noe som eg helt utrolig deilig siden jeg var så veldig nervøs før denne eksamen! Nå er det bare 3 eksamener igjen, og så er det jul ♥ 

Som noen av dere kanskje vet har jeg de siste 4-5 årene vert danseinstruktør hjemme i Sogndal, og i sommer avsluttet vi "jobben" som instruktørgruppe med å reise på turne til Italia. Dans har alltid vert en stor del av live mitt, og jeg begynte allerede da jeg var 4 år, på balletten. Da jeg flyttet til Trondheim var planen egentlig å fokusere mest på styrke- og kondisjonstrening og for en gangs skyld ikke binde meg til noe fast i ukedagene. Likevel gjikk det ikke lang tid før jeg savnet å danse såå mye at jeg meldte meg inn i NTNUI dans og startet på hele 3 klasser i uka. Jeg gikk på moderne, hiphop og jazz. Alle gruppene var nybegynner-grupper, så jeg bomma litt der i og med at jeg har danset så mye i hele mitt liv, men likevel hadde jeg det utrolig gøy!

For ikke så lenge siden hadde vi show på studentersamfundet her i Trondheim, og nå har de lagt ut film av den ene dansen som jeg var med på, Hiphop. Jeg tenkte jeg skulle vise dere denne!

PS: Jeg står som nr. 2 på andre rad i begynnelsen, og etter "klyngen" står eg fremst til venstre ;-) 

 

- Håper du får en fin mandagskveld ♥ - 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits