50 spørsmål

God kveld! 

I det siste er det mange som har lagt ut et sånt 50 spørsmål innlegg, der de rett og slett svarer på 50 spørsmål om seg selv. Dette synes jeg har vært utrolig underholdende å lese på andre sine blogger, så da tenkte jeg at jeg kunne like gjerne gjøre det samme på min! Det kan jo også være en fin mulighet til å la dere som leser bloggen min bli litt bedre kjent med meg! :-) 

1. ♥ Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år er jeg 24 år gammel! Wow, tenk på det. Da er jeg nesten halvvegs til 50 HAHAHA 

2. ♥ Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? I dag har jeg bare vert hjemme hele dagen så da er det naturligvis min kjære jeg har vært sammen med i minst 2 timer. 

3. ♥ Hvor høy er du? Jeg er 170cm høy :-) 4. ♥ Hvilken film så du sist? Hmm.. jeg ser veldig lite på film egentlig, er aller mest glad i serier. Men den siste filmen jeg så tror jeg var 'The Martian' på kino med kjæresten! Veldig bra film, som var like spennende fra start til slutt. 

5. ♥ Hvem ringte du sist? Mamma. Fordi hun sendte meg en melding som ikke ga mening i det hele tatt for meg. Det viste seg at hun hadde sendt feil, hehe.

6. ♥ Hvem ringte deg sist? Mamma, haha. Fordi jeg hadde ringt henne men så tok hun ikke telefonen, og så tok ikke jeg den når hun ringte tilbake hehe ops sorry mamma. 

7. ♥ Hva stod det på den siste sms'en du fikk? Hehe og så en sånn snøkrystall-emoji. Den var fra min søster siden vi snakker om at det endelig har beygnt å snøø! Åå elsker når den første snøen kommer, nå er det ikke lenge til jul dere! Den deiligste tiden på året :-) 

8. ♥ Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer egentlig veldig an på samtalen. Jeg liker begge deler, og synes teksting er helt greit om man bare skal spørre hvordan det går eller stille korte og presise spørsmål. Men dersom man skal diskutere ting eller snakke om ting som krever forklaring, da synes  jeg det helt klart er best å snakke på telefon! Og når jeg må vite noe med en gang, sånn som når jeg skal spørre mamma om hvilke kle jeg kan vaske sammen, hahahaha. Ja jeg spør fortsatt mamma om sånne ting, har bare bodd hjemmefra i 3-4 mnd enda da, det er vel lov til å spørre om råd, ikke sant?? 

9. ♥ Hva er ditt favorittsted? Om man tenker på sånn ferie-sted så må jeg si at jeg ikke har en favoritt, det finnes så mange herlige reisedestinasjoner, og alle er best på sine helt unike måter! Men jeg må si at jeg liker aller best å reise til steder der det er mye å se og gjøre på, sånne 'pensjonist-plasser' der de eneste mulighetene er soling og spising kan vente til jeg faktisk blir pensjonist, hahaha! Men mitt favoritt-sted i Norge er nok på hytta vår i Bergen, det er så utrolig stille og rolig der, den eneste plassen jeg klarer å slappe 100% av. 

10. ♥ Hvilket sted foretrekker du minst? Egentlig alle steder, om jeg er alene og det er mørkt. Jeg er helt ekstremt mørkredd, og er livredd for å gå ute alene om kvelden eller natten! Grøss.. 

11. ♥ Når så du moren din sist? hmm, det begynner vel å bli 3 uker siden nå. Blir ikke så ofte hjemreise siden jeg bor såpass langt borte. Men nå er det ikke mer enn 3 uker til jeg skal hjem til jul, og da skal jeg være hjemme en stund, så det blir godt. Savner familien min uansett hvor godt jeg trives her i fine Trondheim! 

12. ♥ Hvilken øyenfarge har du? Jeg har sånn grønn-grå øyenfarge tror jeg, haha! 

13. ♥ Hvilken julesang er din favoritt? Åh, denne var vanskelig! Men tror det er Himmel på Jord av Maria Arredondo som gir meg aller best julestemning! Og selvfølgelig Mariah Careys All I Want For Christmas Is You! Og så digger jeg Train sin Shake up Christmas! 

14. ♥ Er foreldrene dine gift eller skilt? Foreldrene mine er verken gift eller skilt! 

15. ♥ Når våknet du i dag? Jeg hadde ringeklokken på klokken ni, men sovnet igjen og våknet kvart over elleve, og sto ikke opp før altfor lenge etterpå. Hehehe. Jeg er helt håpløs når det kommer til å stå opp, og om jeg ikke står opp med det samme alarmen ringer om morgenen er kampen tapt.. jeg hater det. Jeg elsker egentlig å stå opp tidlig, men klarer det nesten aldri! Arrgh, dette er noe jeg  bli flinkere til. Satser på at det er en sånn tenårings-krise som jeg blir kvitt når jeg endelig fyller 20 neste år! 

16. ♥ Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Hmm.. jeg har aldri vært en persom som tenker så veldig langt frem i tid, og trives egentlig veldig godt med å leve i 'nuet' som det så fint heter. Men om 10 år ja.. da er jeg jammen blitt 29 år, og da håper jeg vel i allefall på at jeg har fått meg en god utdanning og en jobb jeg trives i. Hvem vet, kanskje har jeg hus og tre barn også, men sånne ting synes jeg er så skummelt å tenke på, det tar jeg når det kommer! 

17. ♥ Hva skremte deg om natten som barn? Åh, jeg blir egentlig litt trist når jeg tenker på sånne ting for jeg husker så lite fra barndommen min! Hver gang jeg snakker om barndommen med venniner og sånn så husker de så mye som jeg ikke husker i det hele tatt, så jeg lurer på om det er noe galt med hukommelsen min, haha. Men det er vel bare sånn at noen husker bedre enn andre :-) Men når jeg tenker meg om så husker jeg faktisk en ting jeg var redd for om natten, og det var porselens-dukker. Jeg hadde en periode der jeg var helt hysterisk redd for dem, og mamma måtte sette den fine porseles-dukken min ut på lofts-stua om natten.. haha. 

18. ♥ Hvilket siste youtube-klipp fikk deg å le? Haha det var helt klart DETTE! Hahaha at det går an å finne på så mye rart som disse to herlighetene her gjør. Jeg anbefaler dere virkelig å abbonnere på kanalen til Kristin og Dennis dersom dere ønsker å få en god latter hver eneste søndag. 

19. ♥ Hva er din beste egenskap? Hmm, sånne spørsmål er like vanskelige å svare på hver gang, og nå som det er veldig lengesiden jeg har svart på noe sånt blir det enda vanskeligere. Jeg tror min beste egenskap må være at jeg er effektiv (når jeg vil være det), og at jeg er snill :-)  

20. ♥ Hva er din versre egenskap? Uten tvil at jeg blir veldig lett stresset! Om jeg ikke har kontroll over situasjoner blir jeg stresset med en gang, og når jeg er stresset får jeg ikke gjort noe på en skikkelig måte. 

21. ♥ Sover du med eller uten klær om natten? Begge deler. Om det er kalt liker jeg å ha en stor god t-skjorte på, men viss ikke sover jeg uten! 

22. ♥ Hvor mange puter har du i sengen? Jeg har fire puter i sengen! To til hver. 

23. ♥ Hva er det rareste du har spist? Altså, jeg er så kresen at det burde ikke være lov en gang! Jeg har heldigvis blitt bedre med årene, men bestiller fortsatt det samme hver eneste gang jeg er på restaurant, hahaha. Det rareste jeg har spist er vel kanskje hestefilè. Dette var fra en hest som hadde dødd av naturlige årsaker altså! Og så tror jeg at jeg har smakte hjorte-tunge, om jeg ikke tar helt feil. 

24. ♥ Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar, og er så glad i min kjære macbook pro! Har alltid vært veldig skeptisk til mac, men har ikke angret et sekund etter jeg gikk til innkjøp av en da jeg ble student i høst. 

25. ♥ Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker. Jeg hater å gå med sko, og det tror jeg også jeg gjorde da jeg var liten, så det henger nok i enda, hehe. Jeg tar av meg skoa så fort jeg får mulighet, og sitter aldri med sko i buss eller bil f.eks. Med mindre jeg kjører selv da, det blir litt vanskelig uten sko. Den eneste plassen jeg holder skoene på er på restauranter, og det handler egentlig bare om å ha respekt for de rundt meg, egentlig skulle jeg ønske jeg slapp å ha de på, og skulle aller helst ha sittet med en fot oppi stolen, hahaha. Likevel hater jeg å gå barføtt, og får helt fnatt av den lyden som er når man går barføtt og føttene klistrer seg til golvet, blæ. 

26. ♥ Hva hører du på akkurat nå? At kjæresten min spiller på telefonen rett ved siden av meg. 

27. ♥ Hvilken iskrem er din favoritt? Helt vanlig vanilje iskrem! Mmm :-) 

28. ♥ Hvilken dessert er din favoritt? Jeg er ikke så veldig glad i dessert faktisk, og foretrekker å forsyne meg en gang til av middagne i steden for å spise dessert og andre søtsaker. Men om jeg skal spise så er jeg aller mest glad i iskrem med varme bær over! 

29. ♥ Hva er den største premien du har vunnet? hmm.. jeg har skikkelig dårlig vinner-flaks, men da jeg fikk tildelt tittelen som 'månendens leser' på styleconnection.blogg.no ble jeg såå glad og da fikk jeg en mast krøllstav! Det er den fineste 'premien' jeg noen gang har fått i alle fall :-) I tillegg så vant jeg et bose headset en gang i en spille-konkurranse, men det var egentlig kjæresten min sin fortjeneste siden det var han som spilte, i mitt navn så det teller ikke hahaha. 

30. ♥ Liker du kaffe? Ja, det gjør jeg! Jeg har likt kaffe så lenge jeg kan huske, og første gang jeg drakk det var jeg bare sånn 3-4 år hahaha. Da gjekk jeg rundt bordet og drakk opp alle kaffi-skvettene til gjestene! Jeg er aller mest glad i kaffe på ettermiddagen, og ja jeg får sove like godt om kvelden selv om jeg har drukket noen kopper kaffe! 

31. ♥ Hva drikker du helst til frokost? Melk! Mmmm, ekstra lett melk er det beste som finnes, og er et soleklart must for meg til frokost. Det er også noe jeg bare MÅ ha etter jeg har vært ute, hahaha. Mens andre drikker cola dagen derpå, foretrekker jeg melk! 

32. ♥ Hvem var din favorittlærer på vgs? Læreren jeg hadde i engelsk, uten tvil. Hun var utrolig dyktig, kom med veldig ærlige og gode tilbakemeldinger som gjorde det lett for meg som elev å forbedre meg på de områdene det var nødvendig, og hun var rett og slett en sånn smilende og blid person som gjorde timene morsomme i steden for lange og kjedelige. 

33. ♥ Kan du spille poker? Nei, det kan jeg ikke. 

34. ♥ Hva har du spist i dag? I dag har jeg spist to skiver med brunost, to klementiner, kjøttdeig og spagetthi til middag og noen love hearts (fy!). 

35. ♥ Nevn en historisk person som interesserer deg? Jeg aner faktisk ikke. Da jeg var litt yngre var jeg veldig glad i historie og interesserte meg virkelig for faget, men da jeg begynte på VGS var jeg uheldig med læreren jeg fikk i dette faget, og dermed mistet jeg interessen helt. Men for en stund tilbake siden så jeg filmen 'the immitation game' der man blir kjent med Alan Turing, og hvordan han jobbet da han fant opp datamaskinen. Denne filmen og ikke minst mannen fasinerte meg veldig, anbefales! 

36. ♥ Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Det er faktisk så lenge siden jeg hørte på radio nå at jeg er veldig usikker. Jeg hører som regel bare på radio når jeg kjører bil, og i og med at jeg ikke har bil her i Trondheim blir det lenge mellom hver gang nå. Men jeg liker P3 best, så det var nok den jeg hørte på sist gang jeg kjørte bil! 

37. ♥ Vil du ha barn? Ja, en eller annen gang langt inn i fremtiden ;-) 

38. ♥ Kan du noen andre språk enn norsk? Ja, jeg kan engels og delvis tysk. Jeg har hatt tysk i til sammen 5 år på ungdomsskolen og VGS, så det er synd at jeg ikke kan det bedre, men jeg forstår å lese tysk, og jeg forstår det når jeg hører noen snakke. Men når jeg skal skrive og snakke det selv får jeg litt større problemer. Jeg har jo også en del forståelse for svensk siden det ikke er så veldig ulikt norsk, og det samme med dansk.. selv om jeg synes dette er hakket vanskeligere å forstå!

39. ♥ Sover du på en spesiell side? Da jeg bodde hjemme lå jeg på venstre side i sengen,  og på venstre side av kroppen. Men etter jeg begynte å dele seng endre dette seg, og nå sover jeg egentlig uansett. Men jeg sover uten tvil best dersom jeg får ligge på venstre side i sengen, på venstre side av kroppen enda! 

40. ♥ Foretrekker du havet eller basseng? Jeg skulle sånn ønske at svaret mitt var havet på dette spørsmålet! Men desverre.. jeg klarer ikke å forstå hvordan folk foretrekker å ligge å dubbe på en luftmadrass ute i havet i steden for å ligge trygt og godt på land. Jeg har helt fnatt for alt av liv i sjøen/havet, og har derfor utviklet en kjærlighet for basseng. Likevel klarer jeg helt fint å dukke meg i strandkanten, og foretrekker derfor stranda i steden for bassengkanten. Jeg liker meg best i sola jeg! 

 

41. ♥ Hva bruker du helst penger på? Jeg bruker altfor mye penger på alt mulig, og spesielt mat haha. Nå går det jo også en del penger til leige og strøm og sånne kjedelige ting... Men aller helst skulle jeg brukt alle pengene mine på reise. Jeg elsker å reise og skulle gjerne reist til flere forskjellige destinasjoner hvert år om lommeboka hadde tillat det.

42. ♥ Eier du dyrebare smykker? Jeg eier de fineste smykkene man kan eie som er bunadssølvet, men utenom det eier jeg egentlig ikke noe dyrebare smykker. Det dyreste 'smykket' jeg har er vel en ring i hvitt gull og den kostet bare rundt 1000kr, jeg er ikke så fan av å bruke masse penger på èn ting, jeg vil heller kjøpe litt billigere ting og ha  mer å velge i! :-) 

43. ♥ Hva er ditt favorittprogram på TV? Hmm, denne var vanskelig. Jeg liker forskjellige program, er veldig glad i reality-programmer som farmen, norske talenter, idol osv. Men om det er et program jeg virkelig er hekta på så er det nok Home and Away. Dette programmet har jeg fulgt med på i så lang tid jeg kan huske, og jeg har blitt oppriktig glad i karakterene og blir lei meg helt på ordentlig om noen dør, hahaha. Skikkelig teit, men sant. 

44. ♥ Hva skal du gjøre i helgen? Jeg har eksamen på mandag (HJELP!) så det blir nok bare lesing, lesing og lesing. Ellers skal jeg nok få lagt inn litt tid til å nyte god mat og slappe av litt også, men fremover er det nok bare eksamen som gjelder for meg, og så er det juul ♥♥♥ 

45. ♥ Kan du stå på slalom? Ja, det kan jeg! Jeg har stått masse på twintip opp gjennom årene, og jeg liker det veldig godt! Nå er det likevel blitt en stund siden sist. I fjor var jeg jo nyopperert, og det ser det ut som om jeg kommer til å være denne vinteren også! 

46. ♥ Hvordan imponerer man deg? Ved å være positiv! Å smile mye er viktig, og å se det positive i alt er en veldig god egenskap som imponerer meg siden jeg vet hvor vanskelig det kan være å være positiv når livet er på det kjipeste. Å være strukturert og ha en god balanse i livet der man får tid til både skole, venner, partner og alt på en gang kan også imponere meg! Alt dette og sevlfølgelig ting som å være norgesmester og verdensmester og sånne vanlige 'wow'-ting, som f.eks. å ta backflip, haha! 

47. ♥ Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den helt vanlige ringetonen til iphone. 

48. ♥ Fortell en ting leserne dine ikke vet om deg. Da jeg var liten elsket jeg å spise smør. Og da mener jeg virkelig elsket det. Jeg spiste smør rett i fra pakken med gaffel da mamma og pappa ikke fulgte med på meg. Hahaha, noe så ekkelt! 

49. ♥ Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Rett bak meg på veggen har jeg en stor wall-stickers av greiner med fugler som sitter på greinene. Noen av de fuglene er litt røde... Ellers er det penalet mitt som ligger på skrivepulten rett ved siden av her som er burgunder-rødt!

50. ♥ Er du sosial? Ja, jeg vil si det. Ikke så sosial som jeg kunne vært, jeg må nok innrømme at jeg er veldig hjemme-kjær. Jeg føler meg også veldig fort sliten, når jeg har gjort noe en dag, f.eks. vært på skolen i flere timer, så frister det mer å bare være hjemme enn å gå ut å være sosial, og da faller jeg ofte for den fristelsen fordi jeg føler meg sliten. Sånn har jeg hatt det i rundt to år nå, etter jeg var veldig syk høsten 2013, men jeg er helt midt på treet sosial, noe jeg lever godt med! 

 

- Håper du likte svarene mine. Ha en fin dag ♥ - 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits