Insta-love

Hei alle sammen, og riktig god søndags ettermiddag! 

Jeg sitter her med nesen ned i bøkene, men tenkte at en liten blogge-pause var innafor nå! Tror dere ikke jeg klarte å duppe av i hele TO timer før i dag? Haha, er det mulig. Jeg som var så flink å komme meg opp tidlig i dag også.. Jaja, det er jo tross alt søndag, hehehe. 

I dag har jeg tenkt til å vise dere litt snaps fra min instagram-konto. Instagram er så gøy! Det finnes så sykt mye deilig inspo inne på den appen der atte hjelp, dette er nok en av mine favoritt-apper tror jeg! Når det kommer til min konto er jeg veldig glad i happy colours, men synes kontoer med natur-bilder og mer jordnære bilder er like gøy å scrolle seg gjennom! Hvilke bilder liker du best at popper opp på feeden din?


Jeg håper du har lyst til å følge meg under navnet >SAANDRAHS<, og så håper jeg samtidig at du legger igjen din instakonto i kommetarfeltet sånn at jeg også kan få ta en titt på deres bilder! 

Nå er det rett tilbake til pensum, før jeg senere i dag tar en velfortjent pause med min kjære som også sitter med nesen ned i bøkene i disse dager. Vi har tenkt oss på thai-restaurant for å spise en deilig middag, jeg gleder meg! 

Ha en strålende søndags ettermiddag, vi ses! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits