Den beste følelsen

God morgen alle sammen! Hvordan går det? 

Har dere en god søndags formiddag eller er hjelmen trang i dag? Her er det ikke noe trang hjelm i alle fall, sånt noe har jeg ikke tid til i disse dager, haha. Jeg har allerede rukket å være våken i et par timer, til tross for at det er søndag. Men som student har man ikke tid til å sove lenge! Prøver jeg i alle fall å fortelle meg selv, haha. 

De siste dagene har jeg virkelig kjent julestresset over meg, derfor bestemte jeg meg for å ta tak i det denne helgen, noe jeg klarte med glans! Jeg har nå kjøpt inn alle årets julegaver, alt av julegavepapir og -band, og har til og med fått handlet meg noe småtteri som jeg kan pynte med i leiligheten. Pjuh, da slipper jeg å tenke mer på det, og det er så utrolig deilig med tanke på at jeg må ha alt fokus rettet mot pensum og eksamen de neste 3 ukene. 

I år er jeg veldig fornøyd med absolutt alle presangene jeg har kjøpt, og tror at alle som får en gave fra meg under juletreet kommer til å bli glade for det de får. Det er så utrolig deilig, for let's be honest... å handle julegaver er et like stort pes hvert år, og å finne ut hva man skal kjøpe til de forskjellige blir bare vanskeligere og vanskeligere for hvert år som går. Men nå er jeg altså klar til jul før desember har rukket å vise sin ankomst, noe som er utrolig deilig. Håper dette gjør at jeg kan slappe ekstra av i dagene før jul (etter eksamen selvfølgelig, hehehe...) 

Siden jeg nå har så god tid så tenkte jeg å prøve å sette sammen noen innlegg med julegave-tips i kategorier som til mor, til far og til søster eller bror. Hva synes dere om det? Her er forresten et bilde av litt av julepynten som pryder gatene i Trondheim sentrum og som gir meg en skikkelig jule-følelse! Er det ikke fiint? 


Nei nå er det bare å rette fokuset mot eksamen og stupe ned i bøkene. Håper du får en fin søndag! 

Én kommentar

maristaveland

22.11.2015 kl.11:01

Så fine Bilder :-) Ønsker deg en riktig god søndag !

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits