Trykk Liker

Heisann! 

Når du leser dette er jeg på veg til dansetrening. Jeg har jo drevet med dans i alle år, og de siste fem årene har jeg vært instruktør hjemme i Sogndal, og fått oppleve å turnere både i Norge, Latvia, Litauen og Italia! Dette eventyret tok jo selvfølgelig slutt da jeg begynte å studere her i Trondheim, og da jeg flyttet hit klarte jeg ikke helt å slå meg til ro med tanken om å ikke drive med dans på ukentlig basis lenger. Derfor meldte jeg meg inn i NTNUI dans som er et supert opplegg der du kan delta på så mange klasser du bare orker å løpet av den ellers travle student-uken. Jeg har dette semesteret deltatt på både Moderne, HipHop og Jazz, og på onsdag om under en uke skal vi ha show på studentersamfundet her i Trondheim hvor vi viser frem koreografiene vi har jobbet med gjennom høsten! Jeg gleder meg utrolig mye, og denne helgen har vi øvingshelg og generalprøver, noe som også blir veldig gøy! 


I dag skal jeg danse hele dagen, og kanskje handle noen julegaver om jeg får tid til det mellom treningene! Og så gleder jeg meg til en rolig kveld hvor jeg lader opp til generalprøver i morgen, med skal vi danse på tvskjermen! Hvem tror du vinner? 

Og du? Dersom du liker bloggen min og ønsker å følge meg videre blir jeg veldig glad om du trykker 'liker' på facebook-pagen min! Den finner dere HER HER HER
Så klikk liker viss du liker meg, som jeg liker å si! (hermer etter Haralds visdomsord på facebook-siden til Senkveld med Thomas og Harald) 


Ha en fin lørdag da! KLEM

4 kommentarer

lisarorvik

14.11.2015 kl.12:03

Du er så vaker og fin <3

lisarorvik

14.11.2015 kl.12:43

Du er så vaker og fin <3

Iselin Renée

14.11.2015 kl.19:03

God lørdag :)

Ingrid

14.11.2015 kl.21:40

Der ja!

Fine jenta 😘

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits