Welcome to Our Place

Hei! 

Denne bloggingen stoppet helt opp for meg, og på et punkt hadde jeg helt glemt at jeg hadde en blogg i det heletatt. Haha.. sånn kan det gå! 


De siste ukene har jeg i alle fall rukket å være hjemme i Sogn hele to ganger, vert syk og ellers bare jobbet med skolearbeid og tatt livet med ro. 

I kveld synest jeg det var på tide å få i gang denne bloggen igjen, og tenkte like så godt at jeg kunne vise dere bilder av leiligheten jeg deler med min kjære her i Trondheim. Det var nemlig disse bildene som fikk meg til å stoppe å blogge for noen uker siden. Etter et par timer med rydding og vasking var leiligheten shinet og jeg satte derfor i gang med å knipse noen bilder. Men da jeg la disse bildene inn på dataen så jeg plutselig at det var helt crappy kvalitet og fryktelig dårlig lys på ALLE bildene! Dette var selvsagt fordi jeg var så smart å ta bilder etter det var blitt mørkt ute, og ingen dagslys = ingen god bildekvalitet. Jeg ble da drit sur på grunn av dette, klappet igjen macen og hoppet rett til køys. Og siden den dagen har ikke denne bloggen sett lys for å si det sånn. SÅ irritert ble jeg faktisk. Hahaha. Derfor mitt fravær, noe jeg i kveld fant ut var sykt teit egentlig.. er det virkelig SÅ krise liksom? Derfor kjører jeg på og viser dere leiligheten i litt crappy bilder, håper dere liker det uansett ♥

Jeg starter med å vise dere det første rommet man kommer til når man entrer leiligheten, nemlig entreen, vindfanget, gangen eller hva du vil kalle det! 
Ser dere den gule kommoden forresten? Er den ikke bare helt RÅ?? Den er det sant? Jeg ELSKER den gule kommoden min!! Den ble ikke så veldig godt mottatt av den andre parten her i huset men jeg elsker den faktisk så mye at denne SKULLE være med på flyttelasset! MOHAHAHA

Ha en strålende helg alle sammen! KLEM

Én kommentar

Iselin Renée

14.11.2015 kl.11:50

Så fint du har det :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits