Finn meg på facebook!

Heisann!

Etter en helt nydelig date-night med min kjære med thai-mat fra en kjempekoselig restaurant i byen og Maze Runner 2 på kinolerretet har jeg krabbet godt under dynen og sittet og ryddet litt opp i facebook-pagen som jeg en gang laget til denne bloggen. Som dere sikkert ser er det mange innlegg på denne bloggen helt tilbake til 2010! Tenk på det. Det er utrolig mye dårlig der men jeg synes det er litt av sjarmen med denne bloggen også, at den har vart så lenge og at den har bygd seg opp HELT fra bunn med crappy bilder og dårlig rettskriving til forhåpentligvis litt mer spennende og fargerike innlegg! 

Men nå har jeg altså ryddet opp i facebook-pagen og du kan følge meg >HER< dersom du vil gjøre meg glad! 
Du finner meg også på instagram under navnet SAANDRAHS! Legg meg til så godtar jeg deg så fort jeg får mulighet. Håper du har en strålende helg, så snakkes vi i morgen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits