B-day Boy!

Heisann! 

I dag har vi hatt bursdag i hus og min kjære fyller år! Jeg elsker bursdag, ballonger, fargerike lys og alt det happye som følger med! Jeg hadde planlagt frokost på sengen og satte derfor ringeklokken på 06:00 for å stå opp og kokkelere litt, men ikke søren om jeg fikk sove! Jeg sov faktisk ikke et eneste minutt i løpet av hele natten, det tror jeg må være første gang at det har skjedd med meg, haha! Men klokken 06:00 var jeg altså i full sving og lagde toast og bakte sjokolademuffins som jeg serverte på sengen sammen med gaver og ballonger. 

Da jeg entret soverommet med bursdagssang og nybakte muffinser var det i alle fall noen som våknet med et smil om munnen til tross for at klokken ikke var bikket 07, og det er nettopp sånn en bursdag skal starte! Da jeg slo til med en litt egen vri på bursdagssangen og en liten dans til ble stemningen god, haha! Man har det ikke mer morro en man lager selv, er det ikke det det heter? 


Bursdag er GØY! 
Elsker deg gutten min, håper du har hatt en fin dag ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits