IKEA

Heia! 

I dag har vert en fin dag! Jeg har ganske mye fritid nå i starten av studie, så da må jeg fylle dagene med litt andre ting, og i dag reiste jeg til IKEA med en venninne for å handle inn litt stæsj til leiligheten. De har så utrolig mye fint, og jeg føler enda at jeg manglar litt ting i leiligheten for at den skal bli skikkelig hjemmekoslig, så derfor bestemte jeg meg for å handle inn litt småting i dag. Da jeg hadde vert på IKEA tok jeg meg like godt en runde i byen også, og fant meg noen flere ting der. Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg kjøpte, og så skal dere få se bilder av leiligheten litt senere når jeg virkelig føler at jeg har fått på plass alt! 

♥ Dette bildet synest jeg hadde så utrolig fine farger, og siden fargene som går igjen i leiligheten er rosa, gult og turkis var dette midt i blinken hos oss! Du finner det HER ♥ De to store krukkene er både kjempe smarte til å ha mel, sukker, havregryn osv i og de er også kjempefine på kjøkkendisken. Disse finner du HER og HER ♥ Å pynte med blomster synes jeg er såå fint, men jeg er desverre veldig dårlig til å holde de i live. Derfor er det utrolig greit at det er mulig å kjøpe plastikk-blomster! IKEA har et veldig bra utvalg på plastikk-blomster, og denne finner du HER ♥ Jeg kjøpte også noen is-former, sånn at jeg kan lage hjemmelaget is. Mmm, gleder meg til å prøve! Disse fant jeg ikke på nettbutikken deres, desverre ♥ På søstrene grene fant jeg disse søte bokstøttene i marmor, som passet perfekt på skrivepulten min! ♥ Jeg fant også en praktisk boks i turkis. Det er alltid greit å ha til å lagre ting og tang i sånn at de ikke ligger og slenger ♥ Den lille krukken kjøpte jeg også der, og denne har jeg tenkt å bruke som en vase ♥ På nille kjøpte jeg meg en liten duk, og dette søte lille lyset! ♥


∼ Hva synes du? ∼

XO

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits