Det er lov å snakke på bussen

Heisann!

Jeg har klart å snu døgnet helt rundt de siste dagene så nå er jeg som en zombie om dagen og lys våken om natten. Haha, dette fører til lite innholdsrike og effektive dager, sånn som i dag. I dag har jeg klart å gått på skolen, gå på butikken, lage og spise middag og nå ligger jeg som et slakt på sofaen og bare venter på at energien skal kicke inn 10 minutter før jeg går å legger meg. Ah, det er så typisk meg. Og det er liksom ekstra lett å bare tenke at jeg kan være oppe litt til siden jeg ikkje begynner på skolen før klokken 12:15 de fleste dager. Men i morgen blir det andre boller da jeg skal ha forelesning 08:15, så ikveld er jeg nødt til å komme meg i seng og sove. 

Forresten, da jeg satt på bussen i dag begynte jeg å tenke på hvor rare vi er i Norge. Vi sitter på bussen så tett inntil andre personer at vi koser med knærne eller albuen, og vi deler blikk og øyekontakt med hverandre utallige ganger i løpet av bussturen men snakker vi med hverandre? Nei. Vi bare sitter der i den pinlige stillheten og tenker på om den andre tenker det samme som meg, og egentlig bare venter på at jeg skal si noe, men tør ikke å si noe selv. Hvorfor er det sånn? Hver eneste gang jeg er i utlandet så legger jeg merke til hvor åpne alle rundt meg er, aller snakker med alle, folk smiler og hjelper hverandre mens i Norge får man bare et stygt blikk tilbake dersom man smiler til en fremmed. Nordmenn ass, vi har en lang vei å gå når det kommer til høflighet overfor andre. 


Jeg kledde meg i et skikkelig høst-antrekk i dag og fikk igjen for den da jeg måtte gå et stykke for å komme hjem etter skolen. Så utrolig heldige vi har vert den siste tiden med strålende sol og sommertemperaturer som aldri før? Eller det har vi i alle fall hatt i Trondheim, hvordan er være hos deg? 

XO 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits