I'm back!

Heisann! 

Wow, nå er det over ett år siden jeg ga opp blogge-hobbyen min, tenk på det. Mye har skjedd siden den gang,  og den siste tiden har jeg merket at bloggelysten har kommet snikende tilbake. Og det synes jeg er gøy! Så hvorfor ikke? ;-)

Hva denne bloggen kommer til å inneholde har jeg faktisk ikke en eneste idé om, men jeg prøver, og så ser vi hva jeg finner på! Jeg kan i alle fall fortelle at jeg har blitt "voksen" og flyttet hjemmefra siden sist, og tilbringer nå min hverdag i den vakre byen Trondheim! Her deler jeg en 50 kvadrat stor leilighet med min bedre halvdel mens jeg studerer Engelsk på NTNU. Jeg satser på en haug av inspirasjon og motivasjon fremover sånn at jeg virkelig får det til denne gangen! Håper du blir med å heier på meg :-) 

Slenger med et bilde av Bakklandet i Trondheim sånn helt på tampen, viss ikke ble dette innlegge så grått og trist og DET er ikke gøy. (NB: iphonekvalitet)
Vi snakkes! XO

2 kommentarer

Kat

30.08.2015 kl.07:37

Det høres spennende ut :) lykke til med bloggingen fremover, håper du kommer godt inn i det igjen!

saandrah

30.08.2015 kl.17:45

Kat: tusen takk! :-)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits