Ting å sjå fram til

♥ På sånne kalde vinterdager som vi har no drømmer eg om sol, varme, lange strender, blått hav og ein iskald drink i handa! Og nettopp dette får eg om berre 12 dagar. Destinasjonen er Spania og eg gleder meg sånn! Det blir så deilig med ei veke max relax, og ikkje minst blir det deilig å sleppe unda lag på lag med tjukke klær og kliss våte converse. 

♥ Om 45 dagar reiser eg til Latvia/Litauen saman med Inspire på barneheimsturne! Der skal vi dansa for og med ungar og ungdom som bur på barneheimar og spre glede til dei. Gleder meg utruleg mykje samtidig som eg er veldig spent. Dette blir nok noko av det som eg kjem til å få mest inntrykk av heile livet. Vi skal også bu på ein av barneheimane, noko som blir veldig spesielt - men eg gledar meg veldig! 

♥ Om 136 dagar er det SOMMERFERIE (ja, teller faktisk ned til det allerede no). Å det blir såå bra! Skal finne på masse sprell i sommer, men det eg gleder meg aller mest til akkurat no er nok rihanna-konserten eg skal på om 171 dagar! Den 26, juli i Bergen. Skal ha med meg Andrea også så det blir nok tipptopp! 

 

Og BTW, så er det berre 526 dagar til eg er 18 år. Så det så. 
Har du noko du ser fram til? 




Én kommentar

Stavanger-jentå di

05.02.2013 kl.14:31

Ser frem te eg e 18 om bare 2 dager, og ser frem te Sydentur om bare 4 dager :3

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


Kategorier



Arkiv




gratisdesign av Tonjemt
hits