Forandring fryder

 

Å herreminhatt, tok meg sjølv i og le litt høgt når eg vart sittande og sjå på litt gamle bilder ja. Forandring fryder, er det ikkje det det heiter? Dette er iallefall meg for to år sidan (med nissehue! eit must når det var jul før hehe...), og meg no. Kva synest du? Har eg forandra meg? 

Det er litt rart og tenke på kor mykje eg har forandra meg på to år, sånn personlighets-messig. For to år sidan hugser eg at eg hadde nyttårsforsett som var typ. "ikkje banne" osv, og det er jammen deilig og sjå at eg iallefall har vokst litt! I tillegg til det så er det utruleg mykje som har skjedd i livet mitt som har gjort at livet mitt er slik som det er i dag. Og den største delen av det er vel at eg har blitt instruktør i danseverkstaden i Sogndal. Hadde det ikkje vore for det hadde eg nok vore ganske mykje meir sjenert enn kva eg er no, og eg hadde iallefall ikkje gått rundt og gleda meg til ein ni-dagers tur til Latvia for å spre danseglede til barn og ungdom på barneheimar der nede. Lurer på korleis livet mitt hadde vore no, om eg ikkje hadde opplevd noko av det fantastiske eg faktisk har, men heilt andre ting. Hmm... 
Det ville nok ikkje vore bedre iallefall! Eg elsker livet mitt  

 

2 kommentarer

03.02.2013 kl.15:10

Det første jeg ser er i vertfall at du har forandret måten du sminker deg på. Utenom det kan jeg ikke se at du har forandret deg sååå mye akkurat :)

Ingrid

03.02.2013 kl.20:27

Du er nydelig inni og utapå både no og før :* Men ser håret ditt naturlig har blitt mykje mørkare no, og du går ikkje lenger med tyrkia-hjertesmykke som du gjekk med kver dag før. Dessuten likte du det naturlige falle du har i håret ditt bedre før, no stritta du det kver dag, men sjå kor fint håret ditt er med fall òg!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits