Idoler

Sitter og tenker på alle "idola" eg har hatt opp igjennom åra. Det er veldig mange forskjellige og det er rart korleis smaken endrar seg fra du er liten til du blir litt større! Den første eg var skikkelig skikkelig fan av var Kurt Nilsen. Satt klistra til skjermen kvar gang han var på idol og kjøpte alle platene hass. Hadde mange plakatar på rommet og mange plakatar av idol-gjengen generelt. Synest jo enda han er flink men han er ikkje den første eg søker på når eg skal finne nye sangar på spotify liksom. 

 Åh, hugser kor masse eg digga at han hadde så stort mellomrom mellom tennene og meinte at det hadde eg også! Hahaha.. 
Ei stund hadde eg kjeempedilla på westlife og A1 eg hugsa att eg skreiv ned alle sangtekstane deira og lærte dei utenatt. Hahaha, er det mulig.. Hadde (og har forsåvidt) tidenes crush på Ben! For ikkje så alt for lengesida hadde eg Eminem og Beyoncè på hjernen og dei er fortsatt artister eg virkelig digger! Elsker alle tekstane til Eminem og eg digger Beyoncè! I tillegg synes eg Rihanna er dødskul og sjukt pen på ein tøff måte! 
Har du hatt kjendisdilla? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits