Godt Nyttår !Godt Nyttår alle herlige lesere! Tenk at vi er i 2013. 2012 er over - og det har gått såå fort. Men, nytt år - nye muligheiter, er det ikkje det det heiter? Dette året har eg ingen nyttårsforsetter sidan det er noko eg aldri klarer å holde likevel, men eg har bestemt meg for at eg ikkje skal ete godteri i det heiletatt fram til påske - starter fra i morgon av! Wish me luck, det trenger eg haha! 
Eg for min del har starta året på ein nokså kjedelig måte, eg hadde ein kjempekoseleg nyttårsafte sammen med familien, men etter det har eg berre slappa av. Er ikkje heilt frisk og i dag måtte eg ta turen til legen - great! 

Eg trur 2013 blir eit like bra år som 2012, og det er så mykje som skal skje! I påsken reiser eg til Latvia på barneheims-turnè med dansegruppa mi Inspire, og eg gledar meg såå mykje. I tillegg skal eg avslutte 1VGS noko eg synest er kjemperart for eg føler fortsatt at eg nettopp vart ferdig i 10. klasse. Til sommaren skal eg på Rihanna konsert og eg gleder meg såå mykje! Elsker den dama. Håper på mange sprøe augeblikk i dette året også! Kva er dine planer for 2013?  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits