Iiiiiip !

Herregud, eg er så glad :-D Annlaug har vore verdens søtaste og laga header til meg! Er superfornøgd med den. Tusen, tuusen takk ♥

Om bloggen din; 

Designet: 
++ for designet ditt. Det er kjempesøtt, og med lyse fargar.. det tykkjer eg er kjempefint! Du har ein kjempefin header, som gjer at ein får lyst til å sjå meir på bloggen din. Det at du har eigne boksar med kategoriar og arkiv i, gjer bloggen din oversiktleg og fin! Saknar kanksje bittelitt bilde av deg i headeren, hihi.. du er jo så søt! 

Innlegg/skrivemåte: 
Du skriv ikkje så lange innlegg, men heller ikkje for korte, noko som eg tykkjer er bra for det blir kjedeleg å lese laange tekstar.. men samtidig litt rart med veldig korte innlegg. Det du skriv er interessant og innhaldsrikt! Du har også alltid med bileter, og du er jo kjempeflink til å ta bileter! Så det er bra, då blir ikkje innlegga så kjedelige :-) 

Bileter:
Som sagt så er du kjempeflink til å ta bileter, god kvalitet på dei.. så det er kjempebra! Du har også variert med natur-bileter, bileter av deg og bileter av ting og tang. Brabrabra! 

Alt i alt: 
Alt i alt har du ein kjempefin blogg! Eg anbefalar alle å ta seg ein tur innom den. 5+ 

Great, no vil ikkje blogg.no laste opp bileter! hmpf.. Jaja. eg har iallefall fått ein superfin header, og er superfornøgd! Ta ein tur innom bloggen til Annlaug >HER

 

- Sandra

4 kommentarer

Amalie

11.07.2011 kl.23:12

Har det samme problemet med å laste opp bilde -.-

sara & martine

12.07.2011 kl.10:09

kjempe fin header :D

Annlaug Børve

12.07.2011 kl.11:50

Tusen takk, supersøtedeg!! <3

Julie Helene

12.07.2011 kl.14:31

kjempe fin header!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits