Elevforestilling Våren 2011

Ja, me hadde elevforestilling idag! Og det var så utruleg kjekt, men samtidig så utruleg trist! Prestige skal jo no splittast, og berre nokre få av dei skal fortsette i danseverkstaden. I tillegg skal Lena (sjefen vår) slutte! Er kjempetrist, men .. me får trøyste oss med at me i Inspire skal ta godt vare på Sogndal danseverkstad! Var med i to forskjellige elev-grupper, i tillegg dansa eg med Inspire idag. Så kostyma flaug, sminken måtte alltid på plass, og det var mykje dans å hugse på! Stress sa du? Ja, det var det. Men kan ikkje sei noko anna enn at det var superduper-kjekt!! Gledar meg til neste forestilling til jul, då skal Inspire styre showet! :-) 

 (PS: kjem fleire bileter frå sjølve forestilling imorgon! No er eg sliten, dansa til saman 42 dansar idag.. elns. Generalprøve + forestillingx2! Nattinatt! :* )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Sandra og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Sogndal. For tiden bor jeg i den vakre byen Trondheim, og trives utrolig godt med det! Dette er min helt vanlige blogg om mitt helt vanlige liv, håper du liker den! :-)


Kontakt


sandra.laerum@live.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits